Philips 1000 series S1100 - Scheerapparaat - Zwart - Tondeuses en trimmers
Philips 1000 series S1100 - Scheerapparaat - Zwart - Tondeuses en trimmers
Miskoop
Na 3 het toestel vervangen door een andere Pilips.
Hij scheert niet glad ondanks dat ik zo lang scheerde dat ik hem elke 8 dagen moest opladen.
Dit is mijn zoveelste philips ik ben 81 en op 18 jarige met een philips begonnen en nooit een andere gekocht nu een ..gekocht en is geen vergelijk, het was echt een miskoop,
Pluspunten
- De prijs
Minpunten
- Scheert niet glad
Slechte prestatie
Wat een rot ding hij schreert zeker niet glad en het opladen duurt heel lang en dan schreer je je een keer maar overal nog stukken die die niet raakt en dus lijkt het of je met je ogen dicht je gezicht heb geschroren echt zonde van het geld
Matig
Matig scheerapparaat. Slaat haartjes over en lijkt met verloop van tijd steeds minder efficiënt te werken. Je moet hard duwen en scheren wordt zo een pijnlijke onderneming.
Pluspunten
- Ligt goed in de hand
- Prijs
Minpunten
- Scheert niet goed
- Hard aanduwen
Scheerapparaat Philips met snoer
Scheerapparaat gekocht vanwege snoeraansluiting, omdat batterijen na verloop van tijd altijd ter ziele gaan en eerdere uitstekende ervaringen met Philips scheerapparaten. Apparaat scheert prima, maar het stekertje moet minstens vijfmaal per scheerbeurt opnieuw worden ingeplugd. Aan/uit knop begint na enige tijd voornamelijk uit te gaan en zodoende is er sprake van "scheren met hindernissen" Apparaat na verloop van tijd terzijde gelegd en een andere gekocht.
Pluspunten
- goede scheerwerking
Minpunten
- stekertje raakt vaak los
- slechte werking aan/uit schakelaar
Philips scheerapparaat met netvoeding
Heb door de jaren heen 2 Philips scheerapparaten versleten en gezien de uitstekende ervaringen met dit merk in het verleden een nieuwe Philips gekocht; het enige exemplaar dat nog over netvoeding beschikt, want batterijen gaan na verloop van tijd stuk. Bij de eerste maal scheren, viel het stekkertje uit het apparaat en na enige malen scheren gebeurde dat ca. 5x per scheerbeurt en het werd alsmaar erger. Na enige tijd begon de aan/uit schakelaar een eigen leven te leiden en schakelde het toestel vooral uit. .M.i. is het motortje aan de zwakke kant, want met een zware baard heeft hij duidelijk moeite. Als hij eenmaal scheert, scheert hij prima, dat moet worden gezegd, maar de bijkomende gebreken maken het m.i. een onding,
Ik heb hem ca. 1/2 jaar geleden gekocht, maar ik ben de aankoopbon kwijt; anders had ik hem al lang teruggebracht.
Minpunten
- stekkerverbinding apparaat
- aan/uit schakelaar onbetrouwbaar
Prima scheerresultaat
Het apparaat scheert beter als mijn vorige scheerapparaten, zelfs een baard van 5 dagen is geen probleem. Echter, het apparaat heeft geen tondeuse, krulsnoer of tasje. Het apparaat heeft geen mogelijkheid om draadloos te scheren.
Pluspunten
- Scheerkwaliteit
- Ook geschikt voor 5dagen oude baard
Minpunten
- Geen tondeuse
- Geen krulsnoer
- Geen tasje
- Geen draadloos scheren
Een goed scheerapparaat voor weinig geld
Een goed scheerapparaat voor weinig geld, scheert glad en is behoorlijk stil. Is niet draadloos maar voor mij geen probleem. Een aanrader dus.
Pluspunten
- Glad
- Goedkoop
- Vrij stil
Minpunten
- Niet draadloos