Testpanel: Samsung Quickdrive

header bosch universal level 2 en 3Op deze pagina lees je het testrapport over de Samsung Quickdrive wasmachines.

De Samsung QuickDrive wasmachine moet ervoor zorgen dat wassen dubbel zo snel gaat en 20% minder energie verbruikt. En dat terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft.

De wasmachine gaat trouwens ook met zijn tijd mee. Zo beschikt de Quickdrive over wasassistentie die jou via de bijbehorende app adviseert welk wasprogramma je het beste kunt gebruiken. ook zo benieuwd hoe deze en andere functionaliteiten door de testers worden beoordeeld?


Index

1. Prestaties Samsung Quickdrive voor jouw huishouden?
2. Verbeterpunten
3. Eindoordeel in één zin
4. Vergelijk prijzen van de Samsung Quickdrive


resultaat van de Samsung quickdrive


Prestaties van de Quickdrive


Nardy, 51 jaar
Voor normale gezinswassen een uitstekende wasmachine. Wat betreft de korte programma's valt een beetje tegen. Max 2kg bij 30 graden. Daar heb ik niet zoveel wasjes voor dat de aanschaf van een machine met een speciaal kort programma nou heel veel oplevert.

Chantal, 33 jaar
Het is ideaal voor mijn huishouden omdat ik veel was heb en ook van verschillende stoffen waar deze wasmachine uitermate geschikt voor is. Zo blijft onze kleding mooi.

Robert, 42 jaar
Vanwege de grote wastrommel, en de mogelijkheid om tijdens het wassen nog een item toe te voegen.

Jose, 51 jaar

De was is sneller klaar en net zo schoon als met een langer programma.

Nathalie, 33 jaar
De wasmachine kan veel was tegelijk wassen. Hierdoor hoef ik minder wasjes achterelkaar te draaien en dat bespaart mij weer veel tijd. Door de app te gebruiken hoef je ook niet meer na te denken over de keuze van het juiste programma. Ideaal wanneer er met gevoelige was even wordt meegedacht!

Suzanne, 31 jaar

Fijne, gebruiksvriendelijke, stille (!!!) wasmachine met een grote capaciteit. Ik moet wel een groter wasrek gaan kopen ;)

Ineke, 55 jaar
De Samsung Quickdrive wasmachine is niet ideaal voor mijn huishouden omdat het op afstand bedienen voor mij niets toevoegt.

Marc, 32 jaar
Je kan niet zelf de temparatuur kiezen.Lees verder onder de afbeelding

Samsung quickdrive sfeerbeeld


Wat zijn de verbeterpunten?


Ineke

Belachelijk dat de app bij mijn contacten en foto moet kunnen; anders niet te downloaden

Marc

De droger heeft zelfde melodie

Nardy
App werkt niet goed op IPhone. Werkt al helemaal niet op iPhone 5. Heeft sterke WiFi nodig. Over het algemeen staat een wasmachine nou niet in de meest WiFi voorziene ruimte. De wasassistent heeft voor mij geen toegevoegde waarde. De deur blijft wagenwijd openstaan, dat neemt veel ruimte in. Je moet vrij hard op de startknop drukken om de machine in werking te krijgen.

Chantal 
Bij een volle wasmachine is quick ineens niet meer zo quick want dan verspringt de tijd ineens naar een langere tijd. Ook heb ik de app nog niet kunnen koppelen met de wasmachine daardoor heb ik er niet alles kunnen uithalen wat er in zit. Het zou wel makkelijker zijn t.z.t dat er een beschrijving bij zit die goed uitlegt waar je WiFi aan moet voldoen. Dit probleem heb ik na 3 weken overigens opgelost maar wel door veel te bellen en te onderzoeken. Ik moet alleen de app nog koppelen met de wasmachine.

Robert
De WiFi / app functie.

Jose
Aan de wasmachine niets.

Nathalie
De app verbinden met de wasmachine duurt erg lang. In deze tijd kan je zelf ook de wasmachine handmatig aanzetten. Ook het wegen/meten van de hoeveelheid was en de tijd die het programma eigenlijk nodig heeft mag wat sneller. Een was die eerst na 1u35m kat zou zijn was na 20min ineens pas over 2u45m klaar. Dat is nogal een verschil en wil ik sneller weten.
Eindoordeel
Vul de volgende zin aan: De Samsung QuickDrive wasmachine...

Ineke

Wast niet slecht maar de Q-Rator voegt voor mij niets toe.

Marc
Is leuk als de was standaard is.

Nardy
Doet z'n werk uitstekend.

Chantal
Zorgt er voor dat mijn kleding mooi blijft en sneller en schoner klaar is.

Robert

Is een fijne wasmachine met veel functies. De grote trommel is ideaal voor gezinnen. Ook de wasprogramma's zijn ideaal voor snelle wasjes en ecovriendelijk. Helaas werkt de app niet goed en is daardoor die functie niet goed bruikbaar.

Jose
Overtreft mijn verwachtingen.

Nathalie

Is voor mij een welkome aanvulling in mijn huishouden.

Suzanne
Is een hele fijne, gebruiksvriendelijke, grote wasmachine.
Bekijk de prijzen