Liebherr FNb 4655 Prime Vriezer - 200L - Wit - No Frost - Energieklasse B - Vriezers

Liebherr FNb 4655 Prime Vriezer - 200L - Wit - No Frost - Energieklasse B
Liebherr FNb 4655 Prime Vriezer - 200L - Wit - No Frost - Energieklasse B
Energieklasse B
Review schrijven over Liebherr FNb 4655 Prime Vriezer - 200L - Wit - No Frost - Energieklasse B

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNb 4655 Prime Vriezer - 200L - Wit - No Frost - Energieklasse B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j***********@k*********29-09-2024

Wilt u kwaliteit dan is een goede en energie zuinige keuze

Een product van zeer goede kwaliteit. Zeer doordachte indeling. Eenvoudige en duidelijke bediening. En vooral stil.
Naar waarheid geschreven10-04-2024

Positief

Het product is makkelijk en overzichtelijk in gebruik.Bovendien zuinig in energie gebruik! Voldoet helemaal!
Pluspunten
  • Zuinig
  • Duidelijk
r****************@c********01-03-2024
Mooie statige vriezer met oog voor detail en uitzonderlijke goede eigenschappen.
h**********@k***********03-02-2024
Voor koelen of vriezen is er maar één merk: Liebherr. Onze oude Liebherr vriezer nu na 17 jaar continu zonder één hapering gedraaid te hebben ingewisseld voor een modern, energiezuinig type. Ook dit is weer een top aankoop. Diverse verkopers hebben al geprobeerd me iets anders aan te smeren. Maar voor koelen en vriezen is Liebherr onovertroffen.
s***********@w*****22-12-2023

Duurzame vrieskast

1 van de weinige, zo niet de enige, vrieskast met energielabel B. Bovendien praktische afmetingen.
Pluspunten
  • Energieklasse B
  • Afmetingen
j********@h*********20-12-2023

vriezer

perfect ding genoeg ruimte goed instellingen en het is makkelijk om te installeren. al met al een top aankoop
Liebherr vriezer17-11-2023

Zuinige No Frost vriezer

Vriezer gekocht vanwege goede specificaties, waaronder laag stroomverbruik, weinig geluid, no frost en ruime lades.
Pluspunten
  • Zuinige vriezer (energie B)
  • No frost
  • Ruime lades
  • Goede formaat voor gezin
Minpunten
  • WiFi module moet los worden bijbesteld
h**@k********14-11-2023

Heel goed: Liebherr FNb 4655-20 (Energie-label: B)

De vrieskast ziet er mooi uit en werkt heel goed. Heel gemakkelijk ijsblokjes maken. Door de LED verlichting is de inhoud van de lades goed te zien. Bediening is simpel en in het Nederlands (instelbaar). Belangrijk voor onze keuze was het energielabel: B Onze inbouw koelkast in de keuken is ook van Liebherr.
Pluspunten
  • Zuinig: energie label B
  • Snel
  • No-frost (nooit ontdooien)
  • Binnenverlichting
i***********@w*****12-11-2023

Bevalt goed

de energiezuinigste vrieskast voldoet qua grootte aan mijn eisen Ijsblokjes maken is een plus
Pluspunten
  • energiezuinig
Minpunten
  • duur
Marianne29-10-2023

zeker een aanrader

ideale vrieskast, energiezuinig en liebherr apparaten gaan heel lang mee! No frost , heeft geen ijsvorming en je hoeft het nooit te ontdooien.
Pluspunten
  • no frost
  • geluidsarm
  • snel invriezen
e**************@g********25-10-2023

Een ruime vriezer met energieklasse B

We hebben deze Liebherr aangeschaft vanwege het formaat, de inhoud en de energieklasse B. Deze Liebherr vriezer heeft een inhoud van 193 liter. Dit en de energieklasse B gaven voor ons de doorslag. We hebben het apparaat net aangeschaft, dus we kunnen er verder nog niet veel over zeggen.
f**n@c**a.nl27-09-2023

Liebherr vriezer

ziet er mooi uit. nog niet aangesloten, dus kan nu nog geen oordeel over de werking geven.
Pluspunten
  • uiterlijk
M**r@C**o.nl13-09-2023

Wij zijn uiterst tevreden, met deze Liebherr vrieskast!

Wij hebben de vrieskast FNB 4655-20 gekocht, om de grote en de ruimte met 5 laden die hij heeft. Hij heeft binnenverlichting, en de deur gaat heel licht open. Het installeren is makkelijk, en gaat snel. Hij is NoFrost, dus ontdooien is verleden tijd. Er zit een EasyTwist-Ice in, waarmee je ijsblokjes kunt maken. Hij is ook voorbereid op WLAN. Eindconclusie: een mooi, en goede en energiezuinige vrieskast klasse B Wij zijn blij, dat we voor deze LIEBHERR hebben gekozen!
Pluspunten
  • Deur opent soft
  • Ijsblokjes maker
  • 5 laden
  • makkelijk te installeren