Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 206,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Inventum Q10 Keukenboiler - Close-in - 10 liter - 2000 Watt
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum Q10 Keukenboiler - Close-in - 10 liter - 2000 Watt op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ziet er mooi uit, maar als de garantie is afgelopen gaat die lekken, Dus bewaar je aankoop rekening maar goed, misschien gaat de uwe binnen de garantie stuk. Dus koop maar een andere merk dat heb ik ook gedaan
Pluspunten
geeft warm water
Minpunten
gaat snel stuk
de water aansluiting moet je verloop stukken kopen
De keukenboiler ging bij ons 2 maanden na verstrijken van de garantietermijn defect. Op de website vertelt Inventum dat de boilers bij normaal gebruik een gemiddelde levensduur van 10 jaar hebben. Die van ons dus niet. Na heel veel gedoe en uiteindelijk het opsturen van de boiler werd ons uit coulance een gereviseerde boiler aangeboden, welke nog ouder was dan de defecte boiler tegen een prijs van 100 euro. Nieuw is deze al te koop voor 175 euro. Dat was voor ons geen optie. Voor ons geen boiler van Inventum meer.