Siemens iQ500 - Inbouw magnetron met grill - 25L - 900W - RVS - Magnetrons

Siemens iQ500 - Inbouw magnetron met grill - 25L - 900W - RVS
Siemens iQ500 - Inbouw magnetron met grill - 25L - 900W - RVS
Review schrijven over Siemens iQ500 - Inbouw magnetron met grill - 25L - 900W - RVS

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 - Inbouw magnetron met grill - 25L - 900W - RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j********@h**********27-12-2021

Siemens Magnetron BE555LMS0

De nieuwe magnetron is bijna gelijk aan de oude maar wat groter. De oude was een 50 cm inbouwapparaat dat niet meer leverbaar is. Beiden waren/zijn van Siemens. De nieuwe heeft het voordeel dat er een grill-functie in zit en dat het plateau aanzienlijk groter is. De indruk is dat de nieuwe ook sneller en gelijkmatiger werkt. De aanraaktoetsen functioneren prima en ook de timer is handiger in te stellen. Ook het geluidsniveau is aanmerkelijk lager. De oude is ruim 20 jaar meegegaan, dus ga ik er vanuit dat deze dat ook gaat halen.
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • Laag geluidsniveau
Minpunten
  • tot nu toe geen
SiemensFan03-03-2020

Heel chique! Past in een modern huis, met Touch Bediening!

Nieuwe inbouw keuken. Had qua inhoud wat groter gemogen. Doet zn werk prima. Onzettend leuk dat het touch bediening is
Pluspunten
  • touch
  • strak
  • grill
Minpunten
  • inhoud