Miele Complete C3 Flex - Sledestofzuigers

Miele Complete C3 Flex
Miele Complete C3 Flex
Review schrijven over Miele Complete C3 Flex

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Miele Complete C3 Flex op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

w************@g********18-03-2025

Niet wat ik verwacht had.

+lange snoer +goede zuigkracht en diverse standen +extra borstels +geluidsniveau is goed te doen -maak na elke zuigbeurt de borstel schoon! Doe je dit niet dan loopt deze op den duur vast. Vermijdt ook sliertjes/raffeltjes kartpetten ed want hij slurpt t op en loopt dan vast -slechts 1 stofzuigerzak meegeleverd,beetje karig voor deze stofzuigerprijs -beide borstels rollen niet lekker over onze vloerbedekking,hakkelt wat. Tip, gebruik alleen originele zakken anders heb je geen garantie. Maak je borstel dus schoon anders geen garantie. Conclusie aangaande of ik deze stofzuiger nogmaals zou aanschaffen: Nee, ik zou voor een gewone stofzuiger gaan. Ik merk weinig verschil voor de prijs met een reguliere stofzuiger. Wel zou ik een Miele weer aankopen.
m***************@h*********15-05-2023
Goede degelijke stofzuiger, met geweldige zuigkracht! Ook fijn dat alle Opzetstukjes in de machine zitten en dat het snoer lang is.
DIJKSTRA08-04-2023

Miele Complete C3

Goede robuste stofzuiger, goede zuigkracht en perfect voor het opzuigen van kattenharen.
Pluspunten
  • Goed voor dierenharen
  • Robuust
Minpunten
  • Niet cordless/stick
  • Zakken
j*********@f*********21-03-2023

Nieuwe stofzuiger weer een Miele

Na 30 jaar weer een Miele stofzuiger. Van 2200 Watt naar 890 watt. Beetje huiverig maar werkt net zo goed als de oude. En nu met Hepa 13 filter dus 99.9% schone lucht tijdens het stofzuigen. Geluidsniveau gelijk aan d3 oude. Nieuwe handgreep en stevige slang. Minpuntje: wel kilootje zwaarder.
Pluspunten
  • Hepa 13 filter
  • Stevige slang
  • Mooie handgreep
  • Lang stroomsnoer
  • Rubberen wielen
Minpunten
  • Kilo zwaarder
e************@h**********11-03-2023

Stofzuiger

Ik was toe aan een nieuwe stofzuiger, had al een miele stofzuiger. Heb andere stofzuigers bekeken, maar ben toch weer voor de miele stofzuiger gegaan . Deze beviel al en ik was ervan overtuigd dat deze voor mij toch de beste is. Heb gekeken naar stabiliteit,kracht motor, snoerlengte, inhoud zak en geluid. Op alle punten zeer goed.
Familie Nick23-02-2023

Wat je ervan verwacht én meer!

Gezocht en gevonden: een oerdegelijke stofzuiger met lang snoer. Nadat wij iets teleurgesteld waren door onze vorige stofzuiger qua levensduur en kwaliteit van materialen wilden we voor een echt A-merk gaan. Ondanks de ietwat ouderwetse uitstraling voelt alles aan deze stofzuiger degelijk en sterk. De stang is zeer prettig te verstellen in hoogte, opbergen gaat makkelijk, automatische stekker systeem (1-kliks) is super fijn. Qua geluid en zuigkracht precies wat je nodig hebt. Zelfs als de stofzuigerzak vol raakt verliest hij nauwelijks zuigkracht Enige nadeel: de wieltjes schuiven gemakkelijk over het snoer waardoor hij slechter bestuurbaar wordt. Kortom even opletten, maar verder geen minpunten
Pluspunten
  • Zuigkracht dik in orde
  • Lange stekker
  • Degelijk materiaal
  • Verstellen van de stang gaat intuïtief en soepel
  • 1-kliks stekkerintreksysteem
Minpunten
  • Rijdt gemakkelijk over eigen snoer
i***@a*******31-01-2023

Voor ons BESTE KOOP

Ik zocht een stofzuiger met een krachtige motor en een lang snoer omdat ik niet steeds van stopcontact wil wisselen in onze grote kamer. Ik ben helemaal blij, de stofzuiger doet goed zijn werk, bergt makkelijk op en de verschillende standen zorgen ervoor dat ik relaxed stofzuig.
t****@l******03-01-2023

Maak van stofzuigen een fijne job.

Miele is gewoon de beste stofzuiger ,het is mijn tweede, Het is zo fijn iedere keer met een goede stofzuiger,de miele c3 ,te stofzuigen .krijg je goed gevoel van.Het is het fijnste object wat ik van mijn moeders testament heb gekocht en ik geniet er iedere keer van. Waar voor je geld.Mijn ex(half Duits) had er ook een en wist daardoor dat het gewoon een topmachine is.doe er je voordeel mee en reken af met die foute stofzuiger,koop gewoon een Miele,zit je goed.Regards
Pluspunten
  • zuigt prima
  • leuk model
  • leuke kleur
  • handzaam
Minpunten
  • mag wat geruislozer
vincentdejong01-12-2022

bevalt zeer goed, hoge zuigkracht

hoge zuigkracht, had ik niet verwacht met het lagere vermogen tov oude miele stofzuiger. De oude miele werd wat gammel in de steel en stroomdraad. Nu nieuwe Miele gekocht die echt een hoge zuigkracht heeft. Vorige vermogen was boven de 1000W. Deze 890W en zuigt nog krachtiger. Fijn. Ook extra kop voor dierenharen
Pluspunten
  • hoge zuigkracht
  • speciale zuigkop voor dierenharen extra
Minpunten
  • iets groter van formaat dan vorige
Lucas en Gea29-11-2022

Vertrouwde kwaliteit

Na 15 jaar met de 1800W versie nu de ecoline gekocht. Precies zo degelijk als 15 terug. Zuigkracht is in de hoogste stand goed voor harde vloeren. Het kleine borsteltje is wel iets korter en zachter. Al met al een aanbeveling voor deze stofzuiger.
Pluspunten
  • Wendbaarheid
  • Stevigheid materiaal
Minpunten
  • Niet standaard één parketborstel