Liebherr CBNsfd 5723 Plus - Koelkasten

Liebherr CBNsfd 5723 Plus
Liebherr CBNsfd 5723 Plus
Energieklasse D
Review schrijven over Liebherr CBNsfd 5723 Plus

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CBNsfd 5723 Plus op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Stephan08-11-2023

Kwaliteit en gebruiksvriendelijk

Wij hebben bewust gekozen voor een Liebherr koelkast omdat dit merk kwalitatief goed oogt en omdat de garantie zeer goed is. Deze koel-vriescombinatie straalt degelijkheid uit. Zeker ten opzichte van onze vorige koel-vriescombinatie. De koelkast ziet en voelt zeer robuust aan. Ook het sluiten van de deuren en het openen van de bio-fresh laden met geleiderail is een geheel andere ervaring dan onze voorheen gaande koelingen. Ook het gebruiksgemak is fijn Liebherr heeft over alles nagedacht en weet dan ook wat de klant nodig heeft. Verder is deze koel-vriescombinatie uit te breiden met veel accessoires. Zo kan het aan iedere persoonlijke wens voldoen.
Pluspunten
  • Mooie robuuste uitstraling
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Erg hoog voor kleinere personen
  • Geen smartbox standaard ingebouwd
Stand alone koelkast09-11-2022

Stand alone koelkast

Net een week in huis dus.... Elke dag steeds tevredener Vleeswaren en groenten een openbaring zo goed en fris het blijft in de laden Frisdranken enz blijven prima koel Vriesvakken lekker ruim Ijsblokjes maker heeft zich nog niet bewezen
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Laden voor groente en vleeswaren
Minpunten
  • ijsblojes maker overbodig