ETNA VWV240CRVS - Vrijstaande vaatwasser - Connected - 40 dB - RVS - 14 couverts - Vaatwassers

Energieklasse C
Review schrijven over ETNA VWV240CRVS - Vrijstaande vaatwasser - Connected - 40 dB - RVS - 14 couverts

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV240CRVS - Vrijstaande vaatwasser - Connected - 40 dB - RVS - 14 couverts op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

l***********@k***********01-05-2025

Aanrader! Veel ruimte, stil en veel programma's

Deze vaatwasser ziet er niet alleen mooi uit maar beschikt over een ruime keuze met programma's, een zee van ruimte en is super stil. Een wereld verschil met mijn oude vaatwasser! Ik raad iedereen deze vaatwasser aan!
Pluspunten
  • Besteklade
  • Erg stil
  • Keuze programma's
p**********@g********05-04-2025

Een uitermate rustige vaatwasser.

Mijn oude vaatwasser begaf onverwacht de geest, dus terstond naar een nieuw exemplaar gezocht. Daar ik uitermate tevreden was met mijn ETNA inductiekookplaat ook maar gekozen voor een ETNA vaatwasser en . . . . wat een geluidsarme topmachine!
Pluspunten
  • Rustige machine
  • Duidelijk digitaal display
  • Handige indeling met besteklade
Cathelijne04-02-2025

Goede, stille vaatwasser

Een fijne, stille vaatwasser die goed zijn werk doet. Even wennen aan de indeling als je 20 jaar iets anders gewend bent, ik probeer nog de juiste indeling voor de middelste lade te vinden. Het is wat passen en meten met kopjes en schaaltjes en de verstelbare beugels. De onderste lade heeft een vrij krappe indeling, maar kan ingeklapt worden voor bijvoorbeeld pannen en schalen. Kinderborden met opstaande rand passen niet zo makkelijk tussen de pinnetjes en plastic droogt niet goed op - wel als je de vaatwasser vervolgens een nacht op een kier laat, daarom is het handig dat de deur automatisch opent. Jammer dat de Etna Connect app niet meer in de Playstore beschikbaar is, hier was ik wel benieuwd naar.
Pluspunten
  • Wast goed
  • Erg stil
  • Automatische deuropening
Minpunten
  • Plastic droogt niet
  • Krappe plek voor (diepe) borden
Addy25-01-2025

Mooie vaatwasser

Mooie machine volop gebruiksgemak op apparaat en via de app.
t*************@q**********10-01-2025

Maakt goed schoon, heeft (te)veel programma's(?)

Een ETNA Vaatwasser van het type VWV240CRVS gekocht bij Bemmel & Kroon. Wij vinden de kwaliteit toch iets tegenvallen. De vaat droogt niet echt bij een programma van 90 minuten. Zitten wel veel programma's op. De besteklade bovenin is wel wennen als je altijd een bestekmand hebt gehad. De vaatwasser maakt wel goed schoon. Je behoort hem daarnaast te kunnen connecten met de app van ConnectLife. Hier heb je echter de apparaat code voor nodig, als hij niet automatisch verbind met de app, die is echter nergens op het apparaat terug te vinden. Nu 3 weken met de welwillende service afdeling in contact echter is het probleem nog niet verholpen.
Pluspunten
  • Maakt goed schoon
  • Is erg stil
Minpunten
  • Besteklade is wennen
  • Connecten met app werkt niet.
t*************@q**********25-12-2024

Functionaliteit en design komen samen.

Prachtig goed werkende vaatwasser. Maakt fantastisch goed schoon is eenvoudig te bedienen en heeft ook nog een extreem mooi design.
Pluspunten
  • Eenvoudig te bedienen
  • Design
  • Goed resultaat
  • Makkelijke installatie
j************@h**********25-11-2024
Heel fijn apparaat. Duidelijke instructie voor installatie en gemakkelijk te bedienen. Maakt erg goed schoon en is erg stil, zelfs zonder de geluidsisolatie strips (worden extra bijgeleverd). Al met al een topper en zou hem zeker aanraden!
Martina20-11-2024

Fijne machine, goede prijs kwaliteit verhouding

De eerste vaatwasser levering ging niet goed ivm foutmelding, kan gebeuren, volgende dag al een nieuwe geleverd. De vaatwasser is heel makkelijk aan te sluiten, is niet zwaar om te verplaatsten. Onze eerste vaatwasser dus het is genieten. Een hele fijne machine, is te koppelen aan telefoon. Kan veel vaat in, ideaal een aparte la voor bestek. Veel programma's. Gaat laatste 10 minuten open om goed te drogen, geeft enkele piepjes maar voor ons geen probleem. Al met al een goede prijs kwaliteitverhouding voor in een huurhuis waar geen vaatwasser aanwezig is.
Pluspunten
  • Aparte besteklade
  • Veel ruimte
  • Weinig geluid
  • Met WiFi te koppelen
  • Makkelijk aan te sluiten
Minpunten
  • Nog niet gevonden.
Marleen15-04-2024

prima vaatwasser, indeling minder

Deze vaatwasser werkt prima dus qua werking zou hij een 10 krijgen, veel verschillende keus uit programma's het enigste echte nadeel is de middelste korf voor kopjes. Zo onhandig ik snap niet dat iemand dit heeft kunnen ontwerpen en zou de achterliggende gedachte wel eens willen weten. Ben nu opzoek naar een korf met een andere indeling die ook nog past 22-09-2025 Ik heb deze vaatwasser nu 1,5 jaar en de programma's van de vaatwasser zijn top, veel keus, alle vaat goed schoon. Het enigste wat mij mateloos irriteert is de indeling van de besteklade en kopjes lade, grote en kleine openingen waarom???, bestek valt ertussen door, kleine glaasjes vallen er tussen door en ik snap de gedachte erachter niet. jammer dat ik er geen andere lades voor kan kopen
Pluspunten
  • veel programma 's
Minpunten
  • indeling korven, zeer onhandig
s*************@o**********20-02-2024
Dit is een TOP apparaat, handig en mooi. Vooraf dacht ik dat ik zou moeten wennen aan een andere indeling, maar de indeling van deze machine is de meest praktische! En de kers op de taart is de bediening via de app. Geweldig! Ik zou de VWV240CRVS iedereen aanbevelen.
Melissa ten Bokkel27-12-2023

Super fijn apparaat

Heel fijn apparaat. Heel stil je hoort hem bijna niet. Ook goed te bedienen met de app. Fijn dat je ook kunt instellen dat de deur automatisch open gaat voor het drogen van de vaat.
Pluspunten
  • Stil apparaat
  • Goed te bedienen met de app
j***************@g********22-12-2023

Bevalt prima

De vaatwasser voldoet prima aan de verwachtingen en is makkelijk in gebruik en te bedienen
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Zuinig in gebruik
h******@h******11-12-2023
Deze vaatwasser doet niet aan de verwachting omdat in de beschrijving wordt vermeld dat de deur einde programma een stukje open zou gaan staan, zelfs instelbaar bij deze vaatwasser valt de deur helemaal open. Tevens droogt deze ook niet goed en is alle vaat goed nat. Als je dit meld in (totaal zeker12 telefoontjes moeten plegen), zou het een kwestie moeten zijn van even afstellen. Krijg je te horen dat er onder delen binnen moeten komen om de afstelling te kunnen doen. Je verwacht niet dat bij aanschaf van een nieuwe vaatwasser zoveel moeilijkheden en stress komt kijken. Dus vandaar besloten het apparaat van 8 dagen oud maar retour te doen en te kiezen voor een ander merk. De service is duidelijk ver te zoeken, wat ik niet had verwacht en dus niet ten goede komt voor het vertrouwen in dit merk.
h******@h******11-12-2023
s**********@z*******25-11-2023

Een lust voor oog en oor ;-)

Was op zoek naar een nieuwe vaatwasser, onze oude Etna was een HERRIE bak en nu zeggen wij tegen elkaar..............staat ie al an ;-) een geweldig stil apparaat (41 Db) in onze open keuken een lust voor oog en vooral ook oor.
Pluspunten
  • mooi
  • STIL !
Minpunten
  • Kan ze niet vinden ;-)
Chris28-10-2023

Hele goede (smart) vaatwasser voor een hele scherpe prijs

Wat een prachtige vaatwasser. Onze vorige was kapot gegaan na 15 jaar en toen deze uitgekozen vanwege de bestek lade en de smartfuncties. Installatie is makkelijk en de app bediening is echt heel erg handig en heel makkelijk in te stellen! Via de app kun je de vaatwasser volledig bedienen en bekijken hoe lang het nog duurt voordat de vaatwasser klaar is. Het is ook fijn dat de bestek lade opengeklapt kan worden, zodat je in het bovenste rek extra ruimte hebt voor wat hogere/grotere spullen. Zodra die klaar is springt het deurtje automatisch open zodat de vaat nog een beetje na kan drogen, mochten er bepaalde dingen nog net niet helemaal droog zijn. Wij zijn super blij met deze aankoop!
Pluspunten
  • Smartfuncties
  • Bestek lade die opengeklapt kan worden
  • Prijs
  • Automatische deur
Minpunten
  • AppMeldingen lijken niet te werken
g****************@g********15-04-2023

Zeker een aanrader

Mijn vaatwasser binnen. Staat mooi en zeer gemakkelijke bediening. Zout en glansmiddel er in kort programma en draaien maar. Je hoort bijna niks als deze aanstaat 1.30 later klaar. De deur gaat vanzelf open dus daarna Alles goed schoon en droog. Ik raad dit product echt aan Mooi - makkelijk en schone vaat
Pluspunten
  • Mooi
  • makkelijke bediening
  • Goed schoon en droog
  • Weinig geluid
j*********@h**********02-04-2023

zeer goede vaatwasser

Via bol.com kon ik deze geweldige vaatwasser voor een goede prijs kopen. De ruime programma instellingen gecombineerd met de mogelijkheden om de indeling aan te passen was voor mij voldoende om deze keuze te maken. Tevens belangrijk de moderne inverter motor om een langdurig gebruik te garanderen. En de instel mogelijkheden van de vaatwasser voor het zout gebruik, afhankelijk van de plaatselijke hardheid/kalk in de regio is 1 extra pluspunt. Als laatste, het laag geluidsniveau is perfect.
Els06-02-2023

Een absolute aanrader!!

Mijn man en ik (88 en 84 jaar) hebben onszelf getrakteerd op onze eerste vaatwasser! Voorwaarde voor aanschaf was dat het apparaat eenvoudig moest zijn in gebruik, strak van vormgeving en stil vanwege onze open keuken en ook energiezuinig. Nadat wij verschillende merken en modellen hebben bekeken kwamen wij, mede door de zeer goede recensies uit op deze Etna VWV240RVS. Deze prijstechnisch gunstige vaatwasser combineerde onze wensen: laatst gekozen programma wordt herhaald, dus je hoeft niet steeds opnieuw in te stellen, apparaat is zeer mooi om te zien en hij is fluisterstil. We hebben spijt dat we hem niet eerder hebben aangeschaft, echt een aanrader!!
Pluspunten
  • Fluisterstil
  • Energiezuinig
Dimitri04-01-2023

Top apparaat!

Fantastisch apparaat! De eerste korf is in hoogte verstelbaar, dus geen problemen meer met hoge borden in de tweede korf. Zelfs dan past nog alles in de besteklade, tot opscheplepels toe. Bedienen met de app maakt hem ook top, veel opties en eenvoudig in gebruik. Stil, wast snel; kortom een topaankoop!
Emil15-08-2022

Geen twijfel, gewoon een super fijne machine!

De prijs kwaliteit verhouding van deze machine is perfect. Hij is zuinig, wast goed schoon en drogen gaat ook goed. Daarnaast is deze machine super stil! Het is even wennen om een aparte bestek la te hebben, maar dat went snel. Het automatisch openen na een wasbeurt is een mooie toevoeging aan deze vaatwasser. Enige minpunt is dat er iets minder ruimte tussen de rekken is doordat je een aparte bestek lade hebt. het verzetten van je bovenste lade helpt om al je glazen er goed in te zetten, echter kan je dan geen grote borden kwijt onderin. Het is gewoon even wennen tov de oude, alles gaat er uiteindelijk in. Je moet gewoon even de juiste manier weten. 100% aan te bevelen!
Pluspunten
  • stil
  • zuinig
  • droogt goed
  • wast goed
  • automatisch openen na wasbeurt
Minpunten
  • iets wat krappe bodemrek ruimte
Trouwklant van Cool blue03-08-2022

Vaatwasser Etna

Jarenlang Bosch vaatwasser gebruikt, niet helemaal tevreden met de resultaten van de vaatwasser, nu helemaal overgestapt naar Hett merk Etna, tot nu toe super tevreden.
NB27-07-2022

Mooie stille en uitgebreide vaatwasser

Mooie vaatwasser, die stil en zuinig is in gebruik. Je hebt ruime keuze in programma's en veel ruimte om te laden inclusief een bestek lade. Daarnaast is het ook een mooi apparaat om te zien! Ik ben zeer tevreden en kan deze vaatwasser zeker aanbevelen.
w*************@y********07-07-2022

Prima vaatwasser

Prima vaatwasser alleen droogt deze niet zo heel best. Persoonlijk vind ik een besteklade niet heel handig. Geen rekening mee gehouden maar bij een volgende vaatwasser zal ik hier zeker op letten. Prima kwaliteit-prijs verhouding.
Pluspunten
  • Design
  • Maakt geen herrrie
  • Genoeg programma's
Minpunten
  • Droogt niet zo best
  • Besteklade ipv mandje
j**********@t*******26-05-2022

Geen handwas meer!

Voor deze prijs een fantastisch apparaat. Resultaat van afwas prima. Model ziet er goed uit