ETNA KVV793LZWA - Retro Koel- en Vriescombinatie - Zwart - Linksdraaiend - Wijnkoelkasten
Energieklasse D
Mooi, ruim, stil en zones top. Deur wel stevig dichtduwen.
Echte aanwinst voor mijn keuken. Retro design is een echte eye-catcher en past perfect bij mijn interieur. De binnenverlichting en indelingsmogelijkheden zijn erg fijn, waardoor ik altijd een goed overzicht heb van mijn boodschappen.
Pluspunten:
- Stil: Ideaal voor mijn studio appartement, de koelkast is nagenoeg geluidloos.
- Ruim: Zowel het koel- als het vriesgedeelte bieden veel ruimte.
- Versheid: De CrispZone en Convert FreshZone houden mijn producten echt langer vers.
- Design: Het retro design is prachtig en is een eye-catcher in mijn keuken.
Minpunten:
- Deur: De deur moet stevig worden dichtgeduwd en sluit niet vanzelf. Het alarm is helaas te zacht om goed hoorbaar te zijn.
- Bediening: Het instellen van de temperatuur met 1 knop vind ik een beetje omslachtig.
Pluspunten
- De koelkast is nagenoeg geluidloos.
- Veel ruimte, zowel koel als vries.
- De Crisp+Convert Zones houden producten lang vers.
- Prachtig retro design, eyecatcher.
Minpunten
- Deur moet stevig dichtgeduwd worden.
- Bediening met 1 knop beetje omslachtig.
- Deuralarm te zacht.
Super retro koelvriescombinatie
De zwarte retro koelvriescombinatie aangeschaft, ziet er super mooi uit! Van tevoren nog gevraagd of de uitvoering in hoogglans of mat was, zoals doorgegeven inderdaad hoogglans.
Tot nu toe zeer tevreden (hebben 'm nu een weekje). Makkelijk in gebruik, ruim, niets negatiefs te melden.
Jammer misschien dat de andere kleuren niet met een linksdraaiende deur verkrijgbaar zijn. Misschien in de toekomst?
Pluspunten
- Uiterlijk
- Gebruiksgemak
- Ruim
- Flessenrek voor de wijn
- Niet meer ontdooien
Minpunten
- Je ziet alles op de supermooie hoogglans
- Tot nu toe nog niet ontdekt
Een aanwinst en een plaatje om te zien !!
Wauw wat een mooie koelkast !!Het was wel spannend om van een plaatje de keuze te maken . Maar van buiten en binnen een plaatje . En daarbij ook nog een stille koelkast (in vergelijking met mijn oude )Ik ben er erg blij ook.mijn retro gasfornuis ook zwart van Etna . Kortom een aanwinst voor je keuken !!!!
Pluspunten
- Mooi van buiten
- En mooi van binnen
Retro glans
Mooie retro koelvries. Geluidsarm. Glanzend, maar niet te veel glans. Aanrader!
Pluspunten
- Retro model
- Geluidsarm
- Achterkant gesloten
Minpunten
- Ruimte koelgedeelte
een aanrader
mooi zwarte retro-look koelvries combinatie staat mooi bij onze keuken interieur is nagenoeg geruisloos
en door zijn technisch design werkt het uitstekend wij zijn er blij mee en hopen er lang plezier van te hebben , en gezien prijs kwaliteits verhouding een goede keuze.