ETNA KKD4088 - Koelkasten
zeker een aanrader
De koelkast bevalt prima de deur sluit perfect en koelt zeer goed en de prijs viel erg mee
Pluspunten
- 9handig in gebruik
- 9goede indeling
- bevalt zeer goed
Minpunten
- nvt
- nvt
Inbouwkoelkast van Etna helemaal top
Wijn zeer tevreden met de aankoop van deze inbouwkoelkast. Maakt weinig geluid en heeft een prima verlichting. Kortom een mooie aanwinst in onze keuken. Helemaal top.
Pluspunten
- weinig geluid
- goede verlichting
Heel fijne koelkast. Raad hem zeker aan!
Heel fijne koelkast! Geluidloos (heel erg belangrijk bij een open keuken) en met perfecte indelingsmogelijkheden. Veel ruimte in de deur en vier plateaus in de kast. Enige nadeel: de groentenla is een geheel (was twee lades gewend).
Pluspunten
- Veel ruimte in deur
- Veel ruimte (zelf in te delen) in de kast zelf
- Geluidloos
Minpunten
- Groentenlade is één geheel
Bevalt ons goed,zeker een aanrader.
Onze keus voor ETNA koelkast is vanwege de jndeling van deur .
Prijs ,kwaliteit en merk ETNA was voor ons doorslag gevend.
Pluspunten
- indeling
ETNA KOEKAST AANKOOP.
Een fijne koelkast en stil en zuinig in gebruik en heb deze laten inbouwen in de keuken kast.
zeer tevreden er over deze koelkast en mooie indeling erg blij mee en Aan gemeld op de site Van ETNA .
Normale Garantie 2 jaar van de fabriek . En nog eens 3 jaar van ETNA bedrijf dus totaal 5 jaar .
Pluspunten
- STIL
- ZUINIG
Minpunten
- GEEN
- GEEN
Koelkast
Heel belangrijk een Nederlands merk, koelt uitstekend , de rosé komt er koud uit.
Perfecte koelkast.
Pluspunten
- Koelt goed
- Fijne indeling
Minpunten
- Geen
Topper
Echt superblij met deze koelkast , m'n 4e inmiddels in 40 jaar tijd maar de eerste die zijn werk echt goed doet. Koelt reusachtig ook als de stand niet heel hoog staat. Voor het eerst beslaan de flessen wijn al ze uit de koelkast komen. Echt een topper.
Pluspunten
- Koelt zéér goed
- Overzichtelijke indeling
Uitstekend
Uitermate tevreden over de prijs en kwaliteit
Ik kan het merk aanbevelen aan iedereen!
zeker een aanrader voor de prijs
prima praktisch apparaat, eenvouding te plaatsen en goed te gebruiken in de praktijk
Pluspunten
- prijs
- eenvoudige bediening
- gemakkelijk zelf te plaatsen
Minpunten
- geen
Super inbouw koelkast
De andere inbouw koelkast bleeft door vriezen , daarom gelijk een ETNA inbouw koelkast gekocht,super ding, en nog 5 jaar volledige garantie
Prijs kwaliteit goed product, voldoet aan de verwachting, ben er tevreden mee
Bevalt goed zeker een aanrader
Een koelkast inbouw tafel model zie er er goed uit mooie uivoering en stiller dan de oude koelkast zeker een aan rader als je er een zoekt of nodig hebt . Om dit te overwegen een ETNA is een betrouwbaar apparaat om te hebben in je keuken .
ik beveel deze echt aan als je hier naar op zoek bent kwaliteit staat voor op bij Etna betrouwbaar en betaalbaar om jaren plezier van te hebben . Wij zijn heel tevreden er over .
Pluspunten
- Betrouwbaar
- Kwaliteit
- Betaalbaar
Minpunten
- weet er geen
Bevalt prima
We hebben een inductiekookplaat en een koelkast van etna gekocht. We hadden Ltijd al een etna product dus nu ook weer gekocht. Bevalt prima
Pluspunten
- Zuinig
Minpunten
- Geen
Een keurige inbouwkoelkast. Sluit goed. Prijskwaliteit goed. Met onze eerste Etna inbouwkoelkast 28 jaar gedaan.
Vakkundig geinstallerd
Zojuist is de inbouw koeler vakkundig geïnstalleerd. Prijs, kwaliteit lijkt heel goed. Weet het pas als de koelkast een tijdje in gebruik is. Door het registreren van het apparaat is de garantie met 3 jaar verlengd naar 5 jaar. Hopelijk hoef ik daar geen gebruik van te maken.
Klein maar fijn is deze koelkast, biedt voldoende ruimte voor 1 a 2 personen!
Wij hebben deze keuze gemaakt op aanrader van een familie lid.
De kwaliteit prijs verhouding is helemaal goed.
Echt een aanrader.
Aanrader qua koelkast
We waren op zoek naar een goede koelkast, de Etna KKD4088 is te koop voor een zeer gunstige prijs.
Kwaliteit / Prijs verhouding is gewoonweg super ten gunste van klant !!
Inbouw koelkast
Vandaag Etna koelkast gekocht was goede beschrijving bij om in te bouwen en om deur van richting te veranderen prima verlichting binnenin veel ruimte binnenin dus goede keuze gemaakt
Pluspunten
- Makkelijk in te bouwen
- Goede beschrijving
- Goed verlicht binnenin
- Veel ruimte
Prima koelkast
veel ruimte
nette koelkast
doet wat het moet doen
met warme dagen wel wat geluid als deze een extra tandje moet bijzetten om te koelen.