ETNA VW149M Volledig Geïntegreerde Vaatwasser | 12 Couverts | Zwart - Vaatwassers

ETNA VW149M Volledig Geïntegreerde Vaatwasser | 12 Couverts | Zwart
ETNA VW149M Volledig Geïntegreerde Vaatwasser | 12 Couverts | Zwart
Energieklasse E
Review schrijven over ETNA VW149M Volledig Geïntegreerde Vaatwasser | 12 Couverts | Zwart

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 36 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW149M Volledig Geïntegreerde Vaatwasser | 12 Couverts | Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

s********@h**********01-08-2024
Wast prima schoon, het drogen is redelijk. Prijs-kwaliteitverhouding is goed. Helaas al 2 keer in vier jaar tijd defect geraakt.
nee03-07-2024

Keuken gekocht en gekozen voor de Etna inbouw vaatwasser. Even wennen maar Je bent er snel achter hoe een en ander werkt en welk programma je nodig hebt. Je kan er veel in kwijt en het allerfijnste...het is een superstille vaatwasser! Zeer tevreden en aan te raden.
Pluspunten
  • Ruim
  • Stil
vanDijk28-06-2024

Vaatwasser met goede prijs-kwaliteit verhouding.

Op advies van de keukenadviseur gekozen voor deze vaatwasser. De vaatwasser heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding . Hij voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen. Heeft vodoende ruimte, ook voor het glaswerk. Ik gebruik bijna altijd het korte programma en daarna komt al het serviesgoed, het bestek en ook de glazen er keurig netjes uit.
Pluspunten
  • Compact
  • reinigt goed, ook glaswerk
m*********@l******27-03-2024
De vaatwasser is makkelijk in gebruik. Je hebt daarnaast ook verschillende vaatwasprogramma’s wat het voor mij persoonlijk erg fijn en passend maakt. Verder heb je ook genoeg ruimte voor je vaat en is er een apart bakje voor het bestek, wat het uitruimen gemakkelijk maakt. Wij zijn er thuis erg blij mee!
R*********@g********20-03-2024

Prima product

Het is een makkelijk en mooie hulp ,het voldoet prima wast de vaat gied en droogt het super
g*****@k*********15-02-2024
2.0

tegenvaller

2.0
Vaatwasser gekocht bij aankoop nieuwe keuken . Na 1,5 jaar verwarmings element kapot, moest vervangen worden. Nu na 2,5 jaar kortsluiting in de vaatwasser. Via superkeukens aangemeld voor reparatie ,maar de enige reactie tot nu toe is ,je moet de garantie termijn eerst verlengen . Heb ik gedaan , maar nog steeds geen afspraak voor reparatie. Nu 1 MAAND later verlies ik mijn geduld. Dit is toch geen service?
Tevreden05-02-2024

Tevreden

Bij de artikelen van etna hoef je nooit lang stil te staan deze slaan altijd meteen aan.
Pluspunten
  • Goed
  • Alles zuiver
  • Goed
  • Alles zuiver
d*************@g********03-02-2024

Bevalt goed. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Tot nu toe super tevreden. Waren recensies dat ie niet goed zou drogen maar dat hebben wij nog niet gemerkt. Tot nu toe zeer tevreden. Vaatwasser is sneller klaar en wast schoner als onze oude van Ikea.
Pluspunten
  • Snel klaar
  • Super schoon
Minpunten
  • Nog niet gevonden
e***************@c********24-01-2024

ETNA? WELJA

Wou een inbouw ,niet te duur maar prima voor de prijsklasse. Beveel deze aan boven dien 2 jaar garantie en als je het product aanmeld 3jaar extra erbij. Super dus.
Pluspunten
  • Goedkoop
  • Mooi
Minpunten
  • Nog geen
k*************@t*********25-12-2023
Prijs kwaliteit is de vaatwasser goed, maar als je in detail gaat kijken is het allemaal iets te licht gemaakt 5 jaar garantie is dan weer een zekerheid , anders hadden we het niet aangeschaft
Pluspunten
  • Prijs
  • Levertijd
Minpunten
  • Kwaliteit
  • Binnewerk
c**l@z**o.nl22-10-2023
Hele mooie oven werkt perfect voor een mooie prijs, staat prachtig in onze nieuwe keuken
h**a@g**l.com16-09-2023

Vaatwasser Etna

Wij hebben deze vaatwasser gekocht bij de aankoop van de nieuwe keuken. Heb hem nu 2 keer gebruikt en de vaat is superschoon. Lijkt mij dus een goede vaatwasser. Enigste minpuntje is dat hij energielabel E heeft.
b********@h**********24-03-2023

Makkelijk te bedienen vaatwasser

Makkelijk te bedienen vaatwasser met verschillende keuzes aan wasprogramma's. Zeer blij mee.
Pluspunten
  • Verschillende keuze programma's
  • Makkelijk in te stellen op het gekozen programma.
Minpunten
  • Kwaliteit van het rekje op het mandje kan beter..
m*********@g********09-03-2023

Zeker een aanrader

Ik ben zeer tevreden over het product, de kwaliteit staat heel goed in verhouding met de prijs! Het is een aanrader voor iedereen om Etna producten te kopen .
a************@z*******15-09-2022

Kijken of de reparatie snel en voorspoedig verloopt.

De vaatwasser is prima gemonteerd door de (keuken) monteurs, helaas is gebleken bij het testen dat er een lekkage zit. Hoop in ieder geval dat dit snel wordt opgelost onder garantie.
e****@h********11-09-2022
Mooi duidelijk handig en fijn apparaat geplaatst op 10 september Zeer tevreden over dit apparaat
m*********@p********10-09-2022

klein in oppervlakte ,groot in daden.

op zich goed maar het bestekmandje had ik liever een besteklade bovenin gehad.
Pluspunten
  • geluid
  • snelheid
Minpunten
  • bestekmandje
ANNE08-08-2022

Bevalt goed!

Makkelijk bedienbaar, goede prijs! Maakt wel wat meer geluid. Snel geïnstalleerd door een monteur
a**********@h**********27-07-2022

praktische en degelijke vaatwasser

Goede en degelijke vaatwasser waar veel in kan. Geen onnodige accessoires in de vaatwasser toegevoegd. Handig bedieningspaneel. Goede prijs/kwaliteit verhouding
m*******@h**********23-07-2022

Prima voor de prijs

Snelle levering, veel opties. Prima vaatwasser voor degelijke prijs. Het drogen is wel erg slecht.
Pluspunten
  • Veel opties, ook 1/2 beladen programma
  • Soepel open en dicht.
  • Handige indeling
Minpunten
  • Droogt slecht
Alef23-07-2022

Geen spijt

Na 14 jaar trouwe dienst ging onze oude machine stuk. De reparateur gaf aan dat hij wel een goeie vervangende machine had. Tot nu toe nog steeds geen spijt. Machine is stiller, heeft meer ruimte. Eco stand is ideaal voor de nacht. Ik moet wel wennen aan deur, die is namelijk superlicht vergeleken met de oude, maar wel stevig. Het apparaat heeft start uitstel, maar daar hebben wij nog geen gebruik van gemaakt en ik vermoed dat we dit ook niet gaan doen. Maar wel fijn om opties te hebben. Kortom mooi apparaat en door het apparaat te registeren ook nog 5 jaar garantie.
Pluspunten
  • Stil
  • Veel ruimte
Rob jokhoe22-07-2022

Vaatwasser Etna

Een mooi snelle rustig apparaat Snelle service en vriendelijke medewerkers
k**********@h******16-07-2022

Bevalt goed

Ik ben tevreden met mijn vaatwasser,mijn vorige machine zat geen kort programma op dus daar heb ik naar gekeken,het enige nadeel waar ik ook niet aangedacht heb bij aankoop dat er geen lampje brand onder de machine als hij draait
k********@h**********11-07-2022

Wij zijn zeer tevreden met deze vaatwasser van Etna, doet wat hij moet doen, en daar gaat het tenslotte om.
Pluspunten
  • Gewoon goed
Minpunten
  • nvt
Wally25-06-2022

Super goed

Top vaatwasser, wij hebben alles van Etna in huis. Zou geen andere merk willen!
Pluspunten
  • Makkelijk bediening