Bosch Serie 2 DWK87EM60 - 80cm Black Wall-mounted Cooker Hood - 669 m³/uur - Afzuigkap

Bosch Serie 2 DWK87EM60 - 80cm Black Wall-mounted Cooker Hood - 669 m³/uur
Bosch Serie 2 DWK87EM60 - 80cm Black Wall-mounted Cooker Hood - 669 m³/uur
Energieklasse B
Review schrijven over Bosch Serie 2 DWK87EM60 - 80cm Black Wall-mounted Cooker Hood - 669 m³/uur

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 2 DWK87EM60 - 80cm Black Wall-mounted Cooker Hood - 669 m³/uur op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Vincent04-02-2024
3.0

Een tegenvaller

3.0
Een mooi design, maar hij doet helaas niet wat hij moet doen. Aftuigen. Ik dacht eerst dat het misschien de diameter of de bocht waarin de buis lag het probleem was. Maar na dit alles aangepast te hebben zuigt hij nog steeds voor geen meter af. De vocht druppels druipen gewoon van de tegels acher het fornuis af. En je ziet de stoom gewoon langs de kap omhoog gaan.
  • Makelijke montage
Minpunten
  • Zuigt slecht af
Lisette28-12-2021

mooie afzuigkap, beetje lawaaiig.

mooie afzuigkap, knap design. Jammer dat deze afzuigkap van nature veel geluid maakt, zelfs op stand 1. Volgens de monteur kun je het geluid verminderen door er een zo kort mogelijke afvoer op de juiste diameter erop aan te sluiten. Dat wordt dus hakken en breken in de muur.
Pluspunten
  • design
  • verlichting in de afzuigkap
Minpunten
  • geluid
lsealiti@hotmail.com03-12-2021

Mooie afzuigkap

Mooi design, de kids dachten dat het we een tv in de keuken hadden hangen. De afzuigkap is makkelijk in gebruik, makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
  • mooi design
  • touchscreen
Minpunten
  • maakt best veel geluid
Mark van Geffen03-05-2021

AFZUIGKAP

Deze afzuigkap zuigt ontzettend goed af en is geweldig van design en kleur. Jammer dat de schacht niet in het zwart is, dat zou de kap nog mooier maken.
Pluspunten
  • afzuiging
  • ontwerp
Minpunten
  • schacht in RVS zou zwart moeten zijn