ETNA RA370ZWA - Afzuigkap

ETNA RA370ZWA
ETNA RA370ZWA
Energieklasse C
Review schrijven over ETNA RA370ZWA

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

7.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA RA370ZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

b********@m*****14-03-2024

Prachtige moderne afzuigkap

Prachtige afzuigkap die fantastisch goed werkt. Fijne verlichting en met afstandbediening.
j*************@h**********30-09-2022
2.0

Let op dat de afzuiger echt vrij hangt in de ruimte

2.0
Product is erg mooi, een echte blikvanger in de keuken. De led lampen zijn niet dimmend maar geven goed en helder licht tijdens het koken. De filters dienen iedere 3 maanden vervangen te worden wat dus steeds €62,- kost, Je kan dus wel zeggen dat een koolstoffilter afzuiger niet echt zuiniger is dan een afzuiger die de lucht naar buiten verplaatst. Tevens maakt het product best veel lawaai. ETNA heeft bij de specificaties niet vermeld hoe ver de afzuiger vrij moet hangen, in de zin van minimale afstand tot een hoge kast of muur die de circulatie/luchtstroom kan beïnvloeden wanneer de afzuiger aan staat. Hierdoor blijkt dat bij mij de luchtstroom niet goed (lucht gaat tegen het plafond daarna tegen de muur en waait zo over de kookplaat) is waardoor de rook tijdens het koken niet de afzuiger ingetrokken wordt maar gewoon weg waait. met het gevolg een vet plafond. Erg jammer dat er geen kapjes bestaan die boven op de afzuiger geklikt kunnen worden waarmee je een richting kan geven aan de luchtstroom. Achteraf was deze afzuiger dus niet geschrikt voor mijn keuken en heeft het mij wel veel geld gekost. Ik mis mijn oude NOVY, die de lucht gewoon naar buiten blaast en vrijwel nooit onderhoud nodig heeft.
Pluspunten
  • licht
  • design
  • werkt op afstandbediening (zit magneet aan)
Minpunten
  • afzuig sterkte
  • luchtstroom kan niet beinvloed worden
  • duur in onderhoud
  • heel het huis blijft naar eten ruiken
f**************@i*********20-08-2022
5.0

Afzuigkap

5.0
Afzuigkap is behoorlijk stil als die aanstaat. Geef goed licht. En dat werkt fijn
Pluspunten
  • Bijna geen geluid.
  • Goed licht.
Minpunten
  • Boekje kan beter wat erbij zit.
  • Wat voor plug maat enzo
H. van de Weerd06-07-2021

Fantastische afzuigkap met modern design

Waren op zoek naar een bijzondere afzuigkap boven onze Etna inbouw inductie kookplaat. Wij vonden deze eveneens bij Etna. Het design ziet er fantastisch uit. Hij werkt na alle verwachtingen en is voorzien van een afstandsbediening. Wij zijn er zeer tevreden over
Pluspunten
  • goede afzuiging
  • mooi design
Job uit Den Haag06-10-2020

Prachtig ontwerp en werkt prima

Goed verpakt ontvangen. Het is een prachtig ontwerp en staat prachtig boven het kookeiland. De afzuiger is eenvoudig te monteren met de goede handleiding.
Pluspunten
  • Mooi ontwerp / design (afweeft in de keuken)
  • Zuigt prima af