ETNA AIP690WIT - Afzuigkap - Wit - Afzuigkap

ETNA AIP690WIT - Afzuigkap - Wit
ETNA AIP690WIT - Afzuigkap - Wit
Energieklasse B
Review schrijven over ETNA AIP690WIT - Afzuigkap - Wit

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AIP690WIT - Afzuigkap - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Iris11-02-2023

Super afzuiger

Het is een goed werkend apparaat, motor horen we niet. Verschillende standen kun je gebruiken. Met de plasmafilter ruiken we na het koken niets meer. Mooie lampjes erin ook, en handig afstandsbedieninkje.
Pluspunten
  • Lampjes zijn dimbaar
  • Niet veel lawaai
e*******@h**********26-02-2022

Zeker een aanrader

Mooie afzuigkap, is netjes weg te werken in een koof. Doordat de motor er af kan kun je motor los van de unit plaatsen en zo is de kap hoog aan het plafond te plaatsten. Bediening kan makkelijk met de afstandsbediening maar ook is de bediening op de kap zelf mogelijk. Afzuigen kan in 4 standen maar stand 2 voldoet vaak al wel.
Pluspunten
  • Mooi vlak design
  • Goede afzuiging
  • Motor los van de unit te plaatsen
  • Bediening via afstandbediening
  • Goede verlichting
etna gebruiker27-12-2021

mooi en goede afzuigunit welke in laag plafond past 24cm !

- goed licht welke dimbaar is. - relatief stil zelfs op de hoogste stand. - motor is extern te monteren op 5 meter afstand. kan dus in andere ruimte geplaatst worden.
Pluspunten
  • plat
  • dimbaar licht
  • kleur wit
Donkers03-08-2020

Mooi weggewerkt!

Super mooie afzuigkap, mooi weggewerkt in mijn nieuwe strakke witte keuken! Krachtige motor, maar haast geruisloos. Echt een aanrader!
Anjo Kant29-04-2020

Strak design

De afzuigkap ziet er prachtig uit en doet zijn werk ook goed. Hij is niet heel stil, maar ook niet erg lawaaierig; het geluidsniveau ervaar ik als normaal. De bediening met afstandsbediening is handig, omdat hij bij ons hoog hangt. De ingebouwde LED spotjes schijnen wel enigszins wit licht, witter dan de andere spotjes in onze keuken. Ik las in de gebruiksaanwijzing dat je de LED spotjes niet zelf kunt vervangen, daar moet een monteur voor komen. Dat vind eik niet handig. Hopelijk duurt dat dus nog heel lang voordat dat zover is ;-)
Pluspunten
  • strak design
  • afstandsbediening
  • timer
Minpunten
  • vrij wit licht
  • LED spots niet zelf te vervangen
H.W07-04-2020

Mooi ingebouwde kap

mooie afzuigkap die mooi in het plafond weggewerkt kon worden. heel blij met de spotjes die na het eten koken gedimd kunnen worden zodat je in sfeer kunt eten in de keuken. geluid en afzuigsterkte prima. prima afstandbediening handig in het gebruik. zeer tevreden over deze afzuigkap.
Pluspunten
  • mooi design
  • dimbaar licht
  • handige afstandbediening