Bedien je slimme verlichting met de SmartThings-app van Samsung

Maak je leven makkelijker met Samsung Smart Home

Ontdek meer
Samsung QLED tv kopen?

Samen tv kijken, zelfs op afstand

Je mooiste video’s en foto’s op de televisie laten zien, is nog nooit zo makkelijk geweest. Met een Samsung smart tv maak je van je televisie een interactief scherm waarop je deelt wat je bezighoudt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Foto’s, filmpjes, WhatsApp-gesprekken: er staat van alles op je telefoon dat je soms aan anderen wilt laten zien. Maar echt handig was het tot nu toe niet om je Galaxy smartphone van hand tot hand te laten gaan of je met zijn allen over het schermpje te buigen om aan te wijzen waar ze op moeten letten. Dat kan handiger, dachten ze bij Samsung. Met de functies Tap View, Smart View en Multi View zet je het televisiescherm op verschillende manier in, de ene nog slimmer dan de andere.

Multi View: Samen tv kijken, zelfs op afstand

Deel je televisiescherm in twee met de functie Multi View van de SmartThings-app. Het scherm van de tv krijgt hiermee twee delen. In het grote blok kun je van alles afspelen, van televisieprogramma’s tot films en van kabel-tv tot aan muziek die je streamt naar de tv. En in het rechtergedeelte tover je het beeld van je telefoonscherm tevoorschijn.

Stel je eens voor: je wilt met een groep vrienden een voetbalwedstrijd of optreden bekijken. Je spreekt af dat jullie dit digitaal doen. Je maakt de huiskamer klaar voor een gezellige avond en zet de tv vast aan. Via de slimme SmartThings-app van Samsung schakel je Multi View in. In het grote deel van het scherm zet je het event aan waar je naar wilt kijken. Op je telefoon begin je een videogesprek met je vrienden, die ook allemaal klaarzitten. Via Multi View projecteer je de gezichten van je vrienden naar het rechtergedeelte van je smart tv. Zo kun je je vrienden zien, en ook het evenement waar jullie samen naar kijken. Dat is pas een leuke, innovatieve manier van verbinden.

Samsung QLED 8K

Samsung Galaxy S20 kopen?

Screenmirroring

Als je het scherm van je smartphone volledig wilt laten zien op je smart tv, schakel je Tap View in. Dat kan op verschillende manieren. Het heet niet voor niets ‘tap’ view, want het enige wat je hoeft te doen, is zachtjes met je telefoon tegen de rechter bovenhoek van je televisie te tikken. Uiteraard moet de functie Tap View wel ingeschakeld staan op je Galaxy S20, maar daar heb je van tevoren natuurlijk voor gezorgd. Zo kun je ook op afstand je verjaardag vieren met familie en vrienden!

Reken maar op verraste gezichten als je met je telefoon naar de tv loopt, even tikt en er meteen van alles op het tv-scherm verschijnt. Het is echt een ontzettend leuke en makkelijke manier om content te delen.

Maar niet alleen voor foto’s en video’s kun je Tap View inschakelen. Er zijn talloze mogelijkheden te bedenken. Wat dacht je van een videogesprek met iemand ver weg integraal op het tv- scherm weergeven? Of je spelletje Wordfeud dat je met het hele gezin wilt spelen? Zolang het op het scherm van je smartphone te zien is, kun je het spiegelen naar je smart tv.


Tweede scherm op één scherm

Multi View kun je op allerlei manieren inzetten. Zet het nieuwsoverzicht van de nieuws-app naast het scherm met de film waar je met een half oog naar kijkt. Of lees de appjes van je vrienden terwijl je de nieuwste aflevering van je serie op het grote scherm hebt staan. Zet de babyfoon in beeld naast het beeld van je lievelingsprogramma.

Kortom: alles wat je op je telefoon ziet, verstuur je naar de televisie. Gezellig, praktisch en een slimme manier om meer te halen uit één scherm.

Maak je leven makkelijker met Samsung Smart Home

Ontdek meer