QLED 4K, Cinematic Q-series soundbar en Galaxy Note20 Ultra 5G kopen?
Via de SmartThings-app kun je scènes aanmaken. Dat zijn voorgeprogrammeerde instellingen waarbij je de apparaten kiest die een bepaalde actie moeten uitvoeren.
Maak je huis in 1 klik gezellig met de Samsung SmartThings-app.

Ontdek hier

Maak je huis in 1 klik gezellig met de Samsung SmartThings-app

Er is een supermakkelijke manier om de apparaten in je woning samen te laten werken voor de ideale sfeer op elk moment van de dag. De SmartThings-app van Samsung is de app om van jouw huis een Smart Home te maken. Het is niet langer nodig elk apparaat met zijn eigen app te bedienen en van alles om de beurt in of uit te schakelen. De app werkt als een logische verbinder die via Bluetooth communiceert met alle geschikte apparaten – en dat zijn er een hoop!

Scènes voor elk moment

Via de SmartThings-app kun je scènes aanmaken. Dat zijn voorgeprogrammeerde instellingen waarbij je de apparaten kiest die een bepaalde actie moeten uitvoeren, nadat je de scène selecteert. De volgende keer hoef je alleen de scène te kiezen die bij dat moment past. Je geeft voor elk apparaat namelijk aan wat hij moet doen en wanneer, en slaat dit op binnen de app. En zelfs je telefoon of tablet erbij pakken is niet altijd nodig: de SmartThings-app is compatibel met spraakbesturing van onder meer Google, Alexa en Bixby*.

* Werkt nu alleen nog in het Engels.

Samsung QLED 8K

Samsung QLED 8K TV kopen?

Gezellig film kijken met één druk op de knop

Er zijn allerlei momenten te bedenken waarop de SmartThings-app goed van pas komt. Stel je eens voor: je maakt je klaar voor een goede film met je hele gezin, vrienden of huisgenoten. Jij verzorgt de sfeer in de huiskamer. Via de SmartThings-app op je smartphone schakel je de scène Movie Night in. De televisie springt aan en staat al in de filmmodus, de soundbar verandert naar het door jou eerder ingestelde volume en de slimme lampen veranderen tegelijkertijd van kleur en sterkte. Heerlijk! Jij hebt alles voor een gezellige filmavond verzorgd, met maar één druk op de knop.

Maak je leven makkelijker met Samsung Smart Home

Ontdek meer

Alles-in-één

De gebruiksvriendelijke SmartThings-app zoekt zelf verbinding met de apparaten in je huis. Je kiest via het instellingenmenu welke apparaten op een bepaald moment moeten werken. Dat kan via de eerder genoemde scènes, maar ook door vaste tijdstippen en acties in te stellen in het menu. Dat is handig, want hierdoor heb je maar één app nodig om alle slimme apparaten in je huis te bedienen.


Een schoon huis in een handomdraai

Maar ook in het huishouden heb je een handig hulpje aan de slimme app van Samsung. De Smart-Things-app kan overweg met allerlei slimme apparaten. Zo maak je makkelijk een routine aan om je robotstofzuiger aan de gang te zetten, terwijl op de achtergrond een energiek muziekje klinkt en de lichten in de kamer helder staan ingesteld om je te motiveren tijdens het afstoffen van de meubels. Voor je het weet ben je klaar! Of zet de robotstofzuiger aan als je weggaat, zodat je een thuiskomt in een schoon huis.

Ontspannen gamen

Of in het weekend, als je even lekker wilt gamen om te ontspannen. De soundbar schakelt over naar een realistische weergave van de geluiden en je lampen springen naar een donkere stand, zodat je zelfs de diepste contrasten goed kan zien. Het kan er ook nog weleens verhit aan toegaan, dus als de temperatuur te hoog wordt, schakelt de thermostaat de verwarming automatisch uit. De SmartThings-app werkt namelijk ook met andere merken.

Smart Home met Samsung

Je huis slimmer maken, bespaart jou tijd en energie en daardoor heb je je je handen vrij voor de zaken die je zelf echt belangrijk vindt. De SmartThings-app is gebruiksvriendelijk en op allerlei momenten inzetbaar. Een Smart Home begint bij Samsung.

Maak je leven makkelijker met Samsung Smart Home

Ontdek meer