Elektrisch fietsen was nog nooit zo betaalbaar

De wereld is fietsen opnieuw aan het ontdekken. De elektrische fiets was nog nooit zo populair. Met de de aanschaf van e-bike worden fietstochten voor fietsliefhebbers nóg aantrekkelijker. Echter hebben elektrische fietsen een nadeel.De prijs. De e-bikes van het merk Veloci zijn betaalbaar en tegelijkertijd van een hoogwaardige kwaliteit. Dankzij het zeer lichte en duurzame frame dat gemaakt is van aluminium, fietst de fiets verrassend licht en comfortabel. Betrouwbaar, betaalbaar en comfortabel. Navigeer eenvoudig naar het voor jou interessante artikel via de onderstaande knoppen.


Bekijk hier alle Veloci fietsen.

Bekijken

Alles over Veloci

Waarom Veloci?

De wereld is fietsen opnieuw aan het ontdekken. De elektrische fiets was nog nooit zo populair. Met de Veloci e-bike worden fietstochten voor fietsliefhebbers nóg aantrekkelijker. De e-bikes van het Nederlandse merk Veloci zijn betaalbaar en tegelijkertijd van een hoogwaardige kwaliteit. Dankzij het zeer lichte en duurzame frame dat gemaakt is van aluminium, fietst de fiets verrassend licht en comfortabel. Betrouwbaar, betaalbaar en comfortabel. Dat is Veloci!

Lees meer

Het gebruik van de Veloci e-bike

Een nieuwe dag! Vandaag is het vrijdag. De laatste dag voor het weekend begint, maar je hebt nog wel een drukke werkdag voor de boeg. Je maakt je klaar om naar je werk te gaan. Sinds een aantal weken heb je gelukkig een Veloci e-bike, dus je ziet opeens niet meer op tegen de fietstocht naar kantoor van ruim 8 kilometer. De elektrische fiets was natuurlijk een investering, maar voor een e-bike is de Veloci verrassend betaalbaar.

Lees meer

Van bestellen tot rijklaar geleverdDe Veloci Spirit

Krachtig, compact en veilig. Dat is de Veloci Spirit! Ben jij een fietsliefhebber, en zoek je naar een betaalbare e-bike die jou net dat beetje extra ondersteuning kan bieden tijdens een lange fietstocht? Dan is de Spirit misschien wel jouw perfecte match! De Veloci Spirit is betaalbaar in haar soort en biedt tegelijkertijd de veiligheid en betrouwbaarheid die je van een goede elektrische fiets mag verwachten. Benieuwd wat de Veloci Spirit zo goed maakt? Je leest het hier.

Lees meer

De Veloci Spirit: met krachtige middenmotor, hoge kwaliteit én een goede prijs! 

Veloci gelooft in haar product! En het is natuurlijk de bedoeling dat klanten ook in Veloci geloven. Hun mening is ontzettend belangrijk. Zij zijn tenslotte degenen die enthousiast genoeg moeten zijn om een e-bike bij Veloci te kopen. Daarom hebben we in maart een oproep voor testers gedaan in de e-bike nieuwsbrief. Weten hoe de tester de fiets hebben ervaren? Lees dan verder.

Lees meer

Het beste van Veloci: dit is de Veloci Diamond! 

Hij is er eindelijk: de Veloci Diamond! Deze prachtige e-bike is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Veloci. De Diamond is uitgerust met het beste van Veloci, zoals een hoge kwaliteit én een aantrekkelijke prijs, maar dan met nog een beetje extra! Met een combinatie van duurzame materialen, de nieuwste technieken en de fietservaringen van mensen met een Veloci e-bike op zak, heeft het merk de standaard nóg hoger gelegd. Het resultaat? De Veloci Diamond. 

Lees meer

Bekijk alle aanbiedingen hier!

Of vergelijk de e-bikes hier