Amslod Eton en Kent: Luxe e-bikes met een frameaccu

Amslod lanceert binnen zijn Premium Plus-collectie twee gloednieuwe e-bikes. Naast een oogstrelend en sportief design met een frameaccu bieden de kersverse modellen uitstekende fietsprestaties. Dankzij de krachtige middenmotor lijkt het net alsof je altijd een windje in de rug hebt. Zelfs bij windkracht 6 of 7 tegen! Ervaar onderweg bovendien een hoog fietscomfort, zodat je uitgerust op de eindbestemming aankomt. We stellen de stijlvol vormgegeven Amslod Eton en Kent aan je voor.

Amslod Eton en Kent

Het Nederlandse merk Amslod bouwde de afgelopen jaren een indrukwekkend assortiment met hoogstaande e-bikes op. Innovatie staat bij de gerenommeerde fabrikant hoog in het vaandel. De onlangs verschenen Eton en Kent zijn hiervan twee uitstekende voorbeelden. Wie niet beter weet, ziet in eerste instantie normale fietsen. Er zit namelijk geen accu onder de bagagedrager. In plaats daarvan bevindt de batterij zich op de onderste framebuis. Een fraai gezicht, want hierdoor valt dit onderdeel veel minder op. Bovendien bevordert deze plek ook nog eens het rijcomfort. In combinatie met de middenmotor ligt het zwaartepunt van de elektrische fiets namelijk exact in het midden. Ervaar hierdoor een natuurlijke fietsbeleving. Voor oplaaddoeleinden maak je de frameaccu overigens gemakkelijk los.Bekijk hier het hele assortiment van Amslod

Bekijk

Altijd meewind

Fiets met behulp van de lage instap soepel weg en kies op het ruime kleurendisplay van 3,5 inch uit maximaal tien ondersteuningsniveaus*. De krachtige Bafang M420-middenmotor geldt als een zeer trouwe fietspartner. Met een indrukwekkende trekkracht (koppel) van maar liefst 80 Nm laat dit hoogwaardige aandrijfsysteem je namelijk nooit in de steek. Forse tegenwind, steile hellingen en zanderige fietspaden vormen geen hinderlijke obstakels meer. Stap op het zachte zadel en ervaar op elk parcours de illusie van een stevige meewind. Kies aan de hand van kwalitatieve Shimano-versnellingen voor een aangenaam verzet.


Eco- en sportmodus

De uitneembare frameaccu biedt een ruime capaciteit van 600 Wh. In de ecomodus zijn de nieuwe e-bikes goed voor een actieradius tot 150 kilometer. Wens je een fellere trapondersteuning, dan activeer je in een handomdraai de sportmodus. Vergeleken met andere e-bikes biedt Amslods e-bikesysteem van 43 volt een aantal voordelen. Zo doe je bijvoorbeeld tijdens zware (weers)omstandigheden een beroep op meer trappower. Bovendien slijt de accu minder snel, omdat er sprake is van een evenwichtige ontlading van de batterijcellen. De accu, het display, de middenmotor en de bekabeling werken in perfecte harmonie met elkaar samen. 

Slimme snufjes

Amslod-fietsen staan bekend om hun technische snufjes. Vanzelfsprekend is dat ook bij deze 2022-modellen uit de Premium Plus-collectie het geval. Zo is de aanwezige loophulp ideaal. Verder is de automatische fietsverlichting van grote waarde. ‘s Avonds springen de felle led-lampen vanzelf aan. Het rode remlicht van de bagagedrager zorgt bovendien voor een hogere verkeersveiligheid. Monteer je voor navigatiedoeleinden een fietshouder met een smartphone op het stuur? Voorkom dat de accu van dit mobiele toestel vroegtijdig leegraakt. Prik hiervoor onderweg een oplaadkabel in de usb-poort van het e-bikedisplay. 


Benieuwd naar de acties van Amslod op dit moment?

Klik hier

Volop fietscomfort

De hoogwaardige afwerking en unieke vormgeving maken het plaatje van dit oer-Hollandse product compleet. Deze gestroomlijnde tweewieler mag gezien worden! Naast een gelikt uiterlijk bieden de nieuwe e-bikes volop fietscomfort. Een goed voorbeeld hiervan zijn de hydraulische schijfremmen. Die zorgen namelijk op elk (glad) wegdek voor een korte remweg. Lekrijden is vanwege de stevige Schwalbe Marathon-banden nagenoeg uitgesloten. Rijd dus gerust over een fietspad met grind of schelpen. Logischerwijs neem je tijdens een toertocht allerlei spullen mee. Goed nieuws, want de bagagedrager bevat het handige MIK-systeem. Klik hiermee een geschikte fietstas of mand eenvoudig vast. Deze uitgebreide e-bike is werkelijk van álle gemakken voorzien.

Zoek de verschillen!

De Amslod Eton en Kent zijn twee sterke staaltjes techniek. Behalve de kleurstelling verschillen beide 2022-modellen technisch gezien niet van elkaar. Nuttig om te weten is dat Amslod de lichtblauwe Kent in een grotere framemaat fabriceert. Die is namelijk geschikt voor personen met een lichaamslengte van 1.70 tot 1.95 meter. Mensen van 1.60 tot 1.85 meter kunnen de bosgroene Eton overwegen.


Hoge inruilkorting

Lijken de luxe e-bikes uit de Premium Plus-collectie je wel wat? Profiteer dan nu van 600 euro korting na inruil van een gebruikte elektrische fiets. Heb je alleen een normale tweewieler? Niet getreurd, want je profiteert daarmee nog altijd van maar liefst 500 euro inruilkorting. Kom naar één van de Amslod Experience Centers in Nederland en maak vrijblijvend een uitgebreide proefrit. Woon je uit de buurt? Je kunt ook een gratis proefrit aan huis aanvragen.