Liebherr IRf 3901

Liebherr IRf 3901 - Wijnkoelkasten

Energieklasse F

Liebherr IRf 3901 - Wijnkoelkasten

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRf 3901 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

jacq30-05-2023

als geluid verbeterd wordt zeer tevreden

Was direct leverbaar, werkt prima. Maar maakt veel geluid. Hieraan wordt gewerkt. Er wordt een andere compressor geplaatst.
Pluspunten
  • koelt goed
Minpunten
  • te veel geluid
v************@g********15-12-2022

Zeker een aanrader

Er zijn niet veel modellen met een vriesvak. En lieverd is een gerenommeerd merk
m**********@p********15-09-2022

Bevalt goed.

Deze koelkast heb ik gekozen vanwege het aanwezige diepvriesvak. Hij voldoet aan mijn verwachtingen. Prima koelkast voor deze prijs en 5 jaar extra garantie is mooi meegenomen.
Pluspunten
  • aanwezig diepvriesvak
g**********@h********14-07-2021

Tot nu toe tevreden met onze koelkasten.

Enkele maanden terug een losse koelkast gekocht, ook van Liebherr met tot nu toe geen klachten. Binnenwerk van de koelkast is stootvast door flexibele materialen. Zuinigheid van stroom gebruik zal zich moeten vaststellen, maar met led - verlichting geef het aan dat het de goede kant op gaat. Mede hierdoor hebben we de inbouw ook vervangen ook met dit merk. Gebruik en bediening is voor ons geheel nieuw!
Pluspunten
  • Materiaal
  • Bediening
  • werking