AEG TR97MUNCHEN - Wasdrogers

AEG TR97MUNCHEN
AEG TR97MUNCHEN
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 1.079,00 Bekijk alle aanbieders
7.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG TR97MUNCHEN op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

t**********@g********18-02-2026
4.0
4.0
We hadden hele hoge verwachtingen van deze droger. Hiervoor hadden we ook eentje van AEG en daar waren we ontzettend tevreden over. Weinig geluid en altijd droge was die direct in de kast gelegd kon worden. Helaas al vanaf het eerste moment maakt de droger een onacceptabel akelig geluid. Het hele huis dreunt en trilt en iedereen vlucht naar boven om eraan te ontkomen. We hebben hulp ingeroepen van AEG, maar het kan niet opgelost worden. Hoewel onze was perfect droog is, maakt dit de hele ervaring van deze droger gewoon onwijs slecht. Het geluid is zo alles overstemmend dat we enorm spijt hebben van deze aankoop. Ook de monteurs geven beide aan dat dit een veelvoorkomend probleem is bij deze droger. Wij raden hem dan ook ten zeerste af!!!
S******@o**********29-01-2026
Ik heb de droger inmiddels ruim twee weken in gebruik. Ziet er strak uit qua design, voelt ook kwalitatief aan. Het is echt plug and play, ook zonder gebruiksaanwijzing goed te begrijpen. En het belangrijkste, droogt de was perfect in niet al te lange tijd!
Martijn51Martijn21-01-2026

Krachtig drogen met slimme programma’s

Wij zijn zeer onder de indruk van deze warmtepompdroger. Het design is modern en stijlvol en de droger beschikt over veel handige programma’s. Het voelt als een kwalitatief hoogwaardig apparaat en we zijn er erg tevreden mee. We hebben verschillende programma’s getest. Voor beddengoed en dekbedovertrekken meet het gekozen programma het vochtgehalte en past het de droogtijd aan op basis van het gewicht en de resterende vochtigheid. Tijdens dit programma is het geluidsniveau iets hoger, maar nog steeds acceptabel. Voor dagelijkse kleding werkt de droger ook uitstekend en is het geluidsniveau veel lager en nauwelijks hoorbaar. Het mix-droogprogramma past de droogtijd aan afhankelijk van hoe nat de kleding is. Ongeveer 85% van de was werd goed droog, terwijl zo’n 15% nog licht vochtig bleef op enkele plekken. Deze items hebben we kort opnieuw gedroogd, wat minder dan een uur kostte, in plaats van de volledige was van 8 kg opnieuw te moeten drogen. Dat vinden we erg praktisch. We zijn elke keer weer verrast door de hoeveelheid water die uit de kleding wordt gehaald; het waterreservoir is na een droogbeurt bijna altijd vol. Dit is erg handig, omdat de droger alleen op het stopcontact aangesloten hoeft te worden en niet gekoppeld hoeft te worden aan een afvoer. Na elk gebruik maken we de pluizenfilter schoon, wat heel eenvoudig gaat en bijdraagt aan het goed onderhouden van het apparaat. Daarnaast is het erg fijn dat de droger verbonden is met een app, die helpt bij het kiezen van het juiste droogprogramma. We gebruiken altijd de energiebesparende stand. Als de kleding na afloop van het programma nog even in de trommel blijft liggen, kan er wat kreukvorming ontstaan, maar dat is voor ons geen probleem omdat we de kleding meestal toch strijken. Ik heb de droger ook getest met een wollen jurk en het resultaat was perfect: de jurk werd goed droog zonder te krimpen. Al met al zijn we zeer tevreden met deze droger en kunnen we hem zeker aanbevelen.
Pluspunten
  • Uitstekende droogprestaties met slimme programma’s die de droogtijd automatisch aanpassen aan de belading en het vochtgehalte.
  • Energiezuinig in gebruik
  • met handige app-connectiviteit en eenvoudig onderhoud.
Minpunten
  • De droger is relatief duur
  • Bij sommige programma’s blijft een klein deel van de was nog licht vochtig
  • waardoor een korte extra droogcyclus nodig is.