AEG FSE7674XP - Vaatwassers
Energieklasse A
AEG FSE7674XP - Vaatwassers
Doet wat het moet doen
Goed product, doet wat het beloofd met mooie extra opties. Ik ben groot van van de besteklade en de versnelde programma's, de vaatwasser gaat op het laatste deel een beetje open waardoor je geen condensvorming hebt. Doet wat het moet doen en een A merk.
Pluspunten
- Opties
- Besteklade
Schoon en droog
Tja, wat moet ik over deze vaatwasser vertellen; De vaat komt schoon en droog uit de vaatwasser.
De verschillende programma's die dit apparaat bied je keuze of je even snel (30min) een lading wast, handig voor tijdens verjaardagen, of dat je het belangrijk vindt om zo min mogelijk energie te verbruiken.
Ik ben gemakkelijk aangelegd en dus gebruik ik nog enkel het automatische programma. Hier heb ik tot nu toe alleen maar goed resultaat mee.
Door de AirDry functie wordt de deur zelf opengezet als het programma klaar is en wordt de vaat met lucht gedroogd. Daardoor komen ook plastic bakjes en dergelijke droog uit de machine.
De MaxiFlex besteklade bied ruimte voor alle formaten keukengerei, geen geklooi meer met lange spatels.
De verstelbare bovenkorf voelt een beetje wankel aan, maar is wel erg handig met grotere pannen zodat alles er goed in past.
Schoon en droog is mijn conclusie voor deze vaatwasser.
Pluspunten
- Ook plastic vaat wordt droog
- Verstelbare bovenkorf
- snel programma
Minpunten
- korven voelen niet heel degelijk aan
Bevalt goed
Na een lange periode besloten om mijn oude B-merk vaatwasser te vervangen voor een betere A-merk vaatwasser. De aanschafprijs van de aeg is redelijk hoog voor de slordige 900€. Na 2 weken in gebruik kan ik er het volgende over zeggen, de programma’s zijn prima en simpel aanpasbaar via het menu.
Het eco programma is erg goed maar duurt wel heel erg lang en is niet altijd praktisch als je meerdere keren de vaatwasser aan moet zetten. Ik gebruik zelf de automatische stand en wast de borden en glazen netjes schoon. De airdry functie is ook erg handig, vooral de plastic broodtrommeltjes en bakjes komen er daardoor ook droog uit. Het enige minpunt van deze vaatwasser is de bestek la naar mijn menig wast de machine het bestek niet netjes af, er zitten vaak nog etensresten aan of vuil ik doe de la niet heel vol en heb het geprobeerd met een half gevulde la maar helaas niet netjes schoon. Ik overweeg om een losse bestekbak onder in de vaatwasser te plaatsen om wel schoon bestek te krijgen.
Mijn conclusie is een zeer fijne vaatwasser met een duidelijk scherm en programma en een fijne toevoeging met de airdry stand.
De prijs is aan de hoge kant aangezien het bestek niet mooi schoon word.
Pluspunten
- Duidelijk
- Gebruiksvriendelijk
Minpunten
- Bestek niet schoon