ETNA VW742HMC - Vaatwassers

ETNA VW742HMC
ETNA VW742HMC
Energieklasse B
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW742HMC op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ellen20-02-2025

Uitgebreide vaatwasser

Zeer nette vaatwasser, licht binnenin is erg handig. Veel opties in de lades, qua rekjes die je kunt veranderen en de besteklade bovenin kan ook worden aangepast, qua hoogte maar ook kan een deel weggeschoven worden zodat er in de tweede lade hogere vaat kan staan. Er zit ook wifi op de vaatwasser, deze heb ik nog niet getest.
Pluspunten
  • Lichtjes binnenin
  • Vele opties qua indeling
RGB09-02-2025

Wast goed, stil maar droogt niet goed

Vaatwasser wast goed, is erg still en makkelijk te bedienen. Veel ruimte en het licht in de vaatwasser is ideaal. Helaas laat het drogen te wensen over en moet het meeste nog met de hand nagedroogd worden.
Pluspunten
  • Schoon
  • Licht in de vaatwasser
  • Stil
Minpunten
  • Droogt slecht
s****@z*******29-11-2024
Ik ben zeer tevreden met de nieuwe vaatwasser, deze is erg ruim van binnen dus kan er veel in. Het scheelt ook ruimte dat er een besteklade aanwezig is I.p.v. een mand. Met de extra droog knop komt de vaat er redelijk droog uit. Tot nu toe de 58 minuten programma gebruikt en dat is voldoende voor een schone vaat. Al met al een zeer goede keuze. Inbouw was makkelijk, handleiding is goed te volgen. Top vaatwasser.
Niels17-10-2024

Goede vaatwasser voor een zeer goede prijs

Fantastische vaatwasser voor een zeer redelijke prijs. Van alle gemakken voorzien, in hoogte verstelbare bodenlade, verlichting, buitenlampje. De XXL versie is echte aanrader. Wat pak je hier veel in zeg. Heb hem zelf gemonteerd, was zeer eenvoudig door de duidelijke handleiding en het gatensjabloon.
Pluspunten
  • prijs kwaliteit
  • vele opties
  • verstelbare lade
  • verlichting
  • zelfmontage eenvoudig
Minpunten
  • droogt niet erg snel
p**************@h**********15-10-2024
Qua prijs/kwaliteit is dit een erg goede vaatwasser, die als extra pluspunt ook nog heel zuinig is. De vaatwasser is erg ruim van binnen waardoor je zelfs met een groot gezin makkelijk de vaat van heel de dag erin kan stoppen. De besteklade bovenin is handig omdat kleine kinderen daar niet makkelijk bij kunnen en je hebt meer ruimte voor de borden. Wat ook fijn is dat als je de vaatwasser opent er een licht aangaat waardoor de vaatwasser van binnen goed verlicht is. Enige minpuntje vind ik dat het servies er soms toch iets te nat uitkomt naar mijn idee.
r*****@g*********15-10-2024

Goede en stille vaatwasser

Prima vaatwasser. XXL dus past goed onder ons verhoogde keukenblad. Lekker stil.
Pluspunten
  • Stil
  • XXL
Minpunten
  • Pootjes zijn niet zo stevig
t*********@g********13-10-2024

Goede machine prij kwaliteit en is zeer stil

Prij kwaliteit energie zuinig Is zeer stil er4 kan zeer veel in
Pluspunten
  • grote inhoud
  • stil ( je hoort de machine bijna niet)
  • energie zuinig
  • veel keuze in programma
J. Koenen20-09-2024

Goede aankoop

Erg fijne machine. Instructies voor het inbouwen mochten wel iets duidelijker. Maar eenmaal ingebouwd en aangesloten doet ie wat ie moet doen. Hij is redelijk stil en veel ruimte binnenin. Ook wordt de vaat goed droog.
Pluspunten
  • Droogt goed
  • Redelijk stil
  • Bediening via app
  • Veel ruimte
  • Bestek la
R**************@h**********14-09-2024

Goede vaatwasser!

Het is een erg fijne en moderne vaatwasser. Hij is van alle gemakken voorzien! Maar als ik toch een punten van verbetering moet noemen is dat de 'Etna Connect' app niet te downloaden is in de Google Play Store.
Pluspunten
  • Besteklade
  • Verlichting
  • Cleaning zones
Minpunten
  • Niet te downloaden app
Vosjeb03-09-2024

Wast prima schoon

Prima apparaat, wast goed schoon, verlichting binnenin, drogen is helaas wat minder dan ik van mijn vorige vaatwasser gewend was.
Pluspunten
  • Wassen
  • Verlichting binnenkant
  • Veel ruimte
  • Goede indeling
  • Veel programma's en startuitstel
Minpunten
  • Droogt niet volledig
  • Deur moet dicht of staat schuin open