ETNA VWV243RVS - Vaatwassers

ETNA VWV243RVS
ETNA VWV243RVS
Energieklasse A
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV243RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

r********@g********20-10-2025
Heel goede vaatwasser, still en droogt en wast prima
  • Droogt prima
  • Auto open
  • Schoon
j***************@g********08-10-2025

RVS vaatwasser Etna

Ik vind het een heel goed product,alleen vind ik het jammer dat de besteklade veel uit plastic bestaat waardoor er heel veel water druppels aan blijven hangen die naar beneden vallen op de droge borden en kommen,voor de rest heel tevreden en de prijs is ook redelijk/goed.
Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Veel ruimte
  • Meerdere programma's
Minpunten
  • Besteklade plastic blijft nat
m******@l******08-10-2025
Wij hebben voor deze prachtige vaatwasser van ETNA gekozen vanwege de prijs/kwaliteitsverhouding en hebben van de koop tot nu toe geen enkele spijt. Wast en droogt prima en is zuinig in verbruik. Je krijgt echt waar voor je geld en heeft best wel veel luxe want er zit bijvoorbeeld een optie op zoals de deur die automatisch opengaat na iedere wasbeurt en veel ruimte (16 couverts) etcetera. Ik zou hem willen aanraden aan mensen die waarde hechten aan het hierboven geschrevene.
LOUIS12-08-2025

bevalt uitstekend en een aanrader

goede vaatwasser maakt goed schoon en droog en gekocht via folder en goede uitleg van de verkoper en wij hadden al goede ervaring met etna producten
Pluspunten
  • droogt goed alles goed schoon
  • mooie uitstraling van de vaatwasser
oelboukhari@hotmail.nl07-08-2025

Aanrader

Mooie ruime vaatwasser, vaat wordt goed schoon. De vaatwasser maakt weinig geluid en is makkelijk bedienbaar.
a*******************@i*********02-07-2025
Zeer goede vaatwasser maakt heel goed schoon en ziet er mooi uit👌👍
Astrid B.30-06-2025

Goede machine voor een mooie prijs.

Sinds een paar dagen in het bezit van deze vaatwasser. We zijn er erg tevreden over. Naar onze mening een goede prijs-kwaliteit verhouding. De indeling is heel handig en het is een zuinige machine. Hij ziet er bovendien mooi uit.
Pluspunten
  • goede indeling
Minpunten
  • nog geen
K van Batenburg28-06-2025

Plus en min-punten!

Pluspunten: Grootte Energielabel A Stil. minpunten: De voorklep maakt een erg zwakke indruk, heel bewegelijk en niet stabiel. Geldt ook voor de scharnier, Ik heb hiervan melding gemaakt bij de leverancier. Geen bestekbakje
Pluspunten
  • Grootte
  • energielabel
Minpunten
  • zwakke voorklep
  • geen bestekmandje
e***********@g********10-04-2025

Bevalt erg goed

Ik heb het sinds de aankoop een aantal keer gebruikt en het bevalt me ​​uitstekend
Minpunten
  • 9
  • 9
s********@p********07-04-2025

Vaatwasser

Vaatwasser was stuk deze etna is boven verwachting, automatische deur opener is geweldig Lichtje zodat je niet in een donker gat kijk bij vullen enorm handig Stil en zuinig
Pluspunten
  • Licht
  • Deur opener
  • Veel programma’s
Sandra22-02-2025

Prima vaatwasser

Duidelijke bediening, handig lichtje in de vaatwasser als je deze opent. Als de vaatwasser klaar is gaat de deur vanzelf open en kan de stoom eruit. Filter gaat er makkelijk uit kan je goed afspoelen onder de kraan. Lade waar je de bestek gesorteerd in kan leggen. Hij is super stil. Alles komt er schoon uit. Mooie RVS uitvoering
  • Goede indeling
Minpunten
  • stinkt nog erg nieuw in begin met draaien
Jan07-02-2025

Goede vaatwasser, niet te luid en lange garantie

Deze afwasmachine uitgezocht op basis van zowel het energielabel, inhoud, geluidsniveau en de geadvertiseerde 5 jaar garantie. De 5 jaar garantie bleek een uitzondering te bevatten die niet op bol.com vermeld werd: na 2 jaar wordt er een vast monteurstarief gerekend van 99 euro. Hoewel nog steeds een goede deal was dit een omissie in de informatie van bol.com Verder bevalt de machine zelf zeer goed. Vaat wordt goed schoon, slechts 1 maal bleven er zeepresten achter maar wij vermoeden dat we de machine te vol hadden geladen. Alle andere vaat kwam er goed uit. Ook het geluidsniveau is zoals verwacht. Vaat droogt ook goed, water blijft alleen liggen op kopjes en kommetjes die een kleine holling hebben aan de onderkant, zodat het niet goed kan afdruipen.
Pluspunten
  • garantie
  • stil
E***@b***********31-01-2025

Verrassend goeie vaatwasser

Ik koos deze vanwege: A-label, de rvskleur, en Nederlandse merk. Na een aantal keer gebruik ben ik ook blij verrast door de goeie werking, de afwas is mooi schoon en bijna droog.
Pluspunten
  • Was goed af
  • Kan ook heel snel
  • Droogt bijna alles goed
  • Licht in de machine
  • Goeie prijs
Minpunten
  • Met extra droog wordt plastic niet helemaal droog
D***********@h**********22-01-2025

Zeker een aanrader voor een groot gezin

Nadat onze oude vaatwasser kapot gegaan was moesten we snel een nieuwe hebben. De vaatwasser werd de volgende dag al geleverd en aangesloten. We zijn er ontzettend blij mee, belangrijkste is natuurlijk dat de vaat schoon word en dat word het zeker. De besteklade was wel ff wennen als je een rekje gewend bent maar ook hier worden we steeds handiger in! Ook leuk is dat de klep open gaat aan het einde van het programma, heel fijn want dan kan het nog even goed nadrogen. En de verlichting van binnen is super! Daarnaast is hij ruim genoeg voor ons grote gezin van 9 personen. Ik ben dus ontzettend tevreden over deze vaatwasser !
Pluspunten
  • Grote inhoud
  • Klep die zelf open gaat
S. van der Reijden13-11-2024

Ik kan deze vaatwasser iedereen aanbevelen

Toen we hem binnen kregen waren wij aangenaam verrast door de uitstraling van de vaatwasser. We hebben hem nu een week in huis en we zijn zeer tevreden. Het is even uitzoeken hoe alles werkt, maar als je dat eenmaal doorhebt dan is hij goed om mee om te gaan. Hij wast de vaat prima schoon en een voordeel is dat hij energiezuinig is. Ik kan deze vaatwasser iedereen aanbevelen.
Pluspunten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Energiezuinig
  • Mooie uitstraling
g******@t*********07-09-2024

Schoon en zuinig. Zou hem zo weer kopen.

Mooie machine,erg stil en alles komt er schoon uit.
Pluspunten
  • Mooi
Bries20-08-2024

Prima vaatwasser

Op zich tevreden. Had meer verwacht van het bestekrek bovenin. Bestek is niet altijd schoon. Ik ben blij dat in mijn mandje van de andere vaatwasser gehouden heb. Die gebruik ik nu weer waardoor ik minder ruimte onderin heb.
Pluspunten
  • Verlichting
  • Verstelbaar
Minpunten
  • Bestek rek boven in
BGT196809-08-2024

Verstandige keuze

Deze vaatwasser is simpel qua bediening. Was- en droogresultaat zijn (zeer) goed. De binnenverlichting is handig.
Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • was- en droogresultaat
  • binnenverlichting
j*****************@g********30-07-2024

Voortreffelijk en superzuinig.

Geweldig!!! Ik ben trotse bezitter. Hij is muisstil, ziet er prachtig uit en is erg ruim. Mijn vorige had label G, deze A, en dat merk je in je portemonnee. Alles schoon, droog uit de machine Nederlands fabrikaat, 5 jaar garantie , een beauty die zichzelf grotendeels terugverdient! Absolute aanrader. Doen.
Pluspunten
  • Zuinig
  • Schoon,
  • Droog
  • Ruim
  • Mooi
Minpunten
  • Geen. Deze machine deugt aan alle kanten.
Ko lous19-07-2024

Kopen

Deze vaatwasser is een mooie machine met veel mogelijk heden waar we heel lang van kunnen genieten.
André12-07-2024
3.0

Alles voor het milieu en de looks.

3.0
Wij hebben voor deze machine gekozen omdat het een klasse A en 5 jaar garantie is. En verder houd het wel op. Wij hadden een oude Miele en die was beter dan deze nieuwe Etna. Prijstechnisch hadden we ook een Miele kunnen kopen. We hebben dus gekozen voor deze machine, voor het milieu en de looks.
Pluspunten
  • Looks
  • A-klasse
  • Verlichting binnen in de machine
Minpunten
  • Vaat niet schoon
  • Bestekla is waardeloos
  • Onnodige hulpmiddelen in de machine
  • 2x wassen voor het schoon is
g********@h**********09-07-2024
We hebben voor deze vaatwasser gekozen, omdat het een vrijstaand model is en energieklasse A. Toestel is nu +/- 1 maand in gebruik tot onze tevredenheid. Er past verrassend veel servies in, meer dan in onze oude, en alles word mooi schoon. Besteklade was wel even vennen.
c*************@g********28-06-2024

goed

omdat hij zuinig is en gemakkelijk is en goed duidelijk en gemakkelijk in gebruik te nemmen
Pluspunten
  • gemak
Was dit de juiste keuze?25-06-2024

Energie vriendelijke vaatwasser?

Heb sinds 2 dagen deze vaatwasser in bezit. Uitgezocht op basis van energielabel en droog resultaat. Nog naar een winkel geweest om deze vaatwasser in het echt te zien. Dat is niet gelukt dus online besteld. Energiezuinig werkt voor mij niet optimaal eco functie betekent en handdoek in de buurt om de laatste druppels te verwijderen ook nadat via het menu meer glansspoelmiddel heb toegevoegd. In de functie 55/90 mooie gedroogde vaat. Voor de duidelijkheid in beide programmas een schone vaat. Dan mijn ergerpunt, de deur. Als ik hem gewoon netjes in het midden dicht probeer te duwen dan nog staat de deur scheef. Als ik door duw sluit hij netjes. Als de deur open is dan kun je de deur ook zonder kracht laten dansen. Contact met Etna hierover loopt. Ik had dit bij een vaatwasser van deze prijs niet verwacht.
Pluspunten
  • In de 55 functie ben ik tevreden
Minpunten
  • Eco functie voldoet niet
  • Deur als een danser
Gerard01-06-2024

Zeer goed

De machine ziet er prachtig uit, een aanwinst in de keuken. Mooi helder display met duidelijke aanwijzingen. Vaat komt er goed schoon en droog uit. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. En zuinig in gebruik qua energie, water en wasmiddelen. Ook is deze machine erg stil tijdens het afwassen. Kortom een perfecte machine voor een goede prijs
Pluspunten
  • Stil tijdens gebruik
  • Zuinig met energie
  • Goede prijs kwaliteit
  • Wast en droogt goed
  • Ziet er mooi uit