ETNA VW244N - Vaatwassers

ETNA VW244N
ETNA VW244N
Energieklasse D
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW244N op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

g**************************@g********31-03-2025

Erg tevreden, fijn apparaat!

Handige indeling voor servies, reinigt prima. Droogt ook goed. Fijne bediening en redelijk stil! Erg fijn en mooi inbouw! Top!
Pluspunten
  • Fijne indeling
  • Reinigt prima!
  • Redelijk stil
  • Fijne bediening
i*********@h**********24-01-2025
Fijne vaatwasser. Makkelijk in gebruik en maakt goed schoon. Veel verschillende programma’s en het is fijn dat er een programma van 1 uur op zit. Springt automatisch open als hij klaar is, zodat de vaat goed opdroogt.
Judith02-12-2024

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Echt een hele fijne vaatwasser. Voelt allemaal degelijk aan, maakt niet veel lawaai en alles komt er schoon en droog uit. Ik ben er echt blij mee, goede aankoop!
LnB26-09-2024

Goede prijs kwaliteit verhouding

Heel makkelijk te bedienen. Meerdere zuinige programma's. Stil. Zelfreiniging. Waterhardheid en andere settings in te stellen op eigen voorkeur. Discreet uiterlijk.
Pluspunten
  • Zuinig
  • Instellingen aanpasbaar
  • Afwas resultaat
a**********@g********29-07-2024
Vaatwasser valt van binnen wat kleiner uit dan gedacht. Werkt verder prima, voldoende keuze programma’s. Wij hebben alle extra rekjes er heel makkelijk uit geklikt, zulke kleine materialen hebben we niet in de vaatwasser. Mandje voor bestek is uitneembaar er zitten daaronder extra vakjes voor bordjes. Kan handig zijn met een feestje
f*************@k***********24-08-2023

tevreden klant

Prima vaatwasser voldoet aan de verwachting die we hadden en aan de beschrijving .