Sansbeauté Professionele Draadloze Tondeuse - Barber Edition | PRO Premium - Haartrimmer - Kapper Haar Machine - Haartondeuse - Trimmer Baard - Trimapparaat - Kappersset - Tondeuses en trimmers

8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sansbeauté Professionele Draadloze Tondeuse - Barber Edition | PRO Premium - Haartrimmer - Kapper Haar Machine - Haartondeuse - Trimmer Baard - Trimapparaat - Kappersset op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

rkuijpers28-03-2026

Complete, stille, en fijne tondeuse

Ik heb de Sansbeauté Barber Edition Pro nu een paar weken in huis en ik ben er echt superblij mee. Het is een groot verschil met de tondeuses die ik eerder had! Hij ligt perfect in de hand, ziet er professioneel uit en voelt degelijk aan. Mijn haar en baard zijn vrij dik, maar deze tondeuse glijdt er steeds weer moeiteloos doorheen zonder trekken of vastlopen. Ook het geluid is zacht en rustig, het is dus geen irritant geluid zoals bij mijn vorige tondeuses vaak het geval was. De batterij gaat opvallend lang mee, ik heb hem pas na meerdere keren trimmen weer op hoeven te laden. De tondeuse geeft daarnaast op een ingebouwd digitaal display precies aan hoeveel percentage accu er nog over is. Ook de meegeleverde vele opzetkammen in verschillende opvallende kleuren zijn handig en zorgen ervoor dat ik precies de lengte krijg die ik wil. Een meegeleverde kam, schoonmaak borsteltje, een opbergtasje en een flesje olie maken de set compleet. Mijn conclusie: deze tondeuse is van topkwaliteit voor een prima prijs – ik zou hem zo weer opnieuw kopen! Eén punt van kritiek heb ik nog wel: de tondeuse heeft een speciale aansluiting voor de laadkabel, een zogenaamde HLX aansluiting. Hij heeft dus niet de tegenwoordig veel gebruikte (en op telefoons nu verplichte) USB-C aansluiting. Je zult dus altijd de meegeleverde HLX laadkabel moeten gebruiken, al kun je deze wel op een gewone USB lader van bijvoorbeeld je telefoon aansluiten. Aan de laadkabel hangt dan echter wel weer een waarschuwingslabel waarop aangegeven wordt dat alleen laders van maximaal 5V / 1A gebruikt mogen worden. Jammer dat ze zo'n lader dan weer niet meegeleverd hebben, dat is een gemiste kans voor een verder erg compleet apparaat.
Pluspunten
  • Ligt goed in de hand
  • Veel duidelijk herkenbare opzetkammen meegeleverd
  • Fijn om mee te werken
Minpunten
  • HLX laadkabel
  • geen USB-C
  • Geen lader meegeleverd
i************@g********26-03-2026
Een net uitziend apparaat die goed in de hand ligt. Wat handig is, zijn de verschillende opzetstukken voor de verschillende haarlengtes. Dit zorgt ervoor dat je een heel egaal resultaat krijgt. En er zijn genoeg lengtes aanwezig. Het apparaat spoel je gemakkelijk af onder de kraan. Wat ik ook handig vind, aangezien ik meerdere kinderen achter elkaar knip, is dat je kunt zien hoe vol de batterij is. En ook door stug haar scheert hij goed. Al met al een mooi apparaat voor een goede prijs.
L******@h**********23-03-2026

Niet zo enthousiast

Mooie tondeuse, ziet er straks uit. Geleverd met verschillende kopstukken en oplader. Licht heel lekker in de hand en is niet zwaar in de hand. Voelt omdat het zo licht is bijna niet echt. Een strakke lijn scheren langs de haarlijn, zonder kopstuk, lukte niet. Lijkt of die daarvoor niet scherp genoeg is. Baard scheren met verschillende kopstukken ging daarintegen wel goed. Op gewenste lengte kunnen scheren. Toch leek het scheren minder soepel te gaan dan ik gewend ben met andere apparaten.
Pluspunten
  • Licht
  • Oplaadbaar
Minpunten
  • Niet scherp
TruusD23-03-2026

Zeker een aanrader!

Dit is een fijne tondeuse. Ligt goed in de hand en hij scheert super goed. Er worden 10 opzet stukken bijgeleverd dus voor elke haarlengte geschikt. De mesjes zijn zelfslijpend en als je de mesjes moet smeren met olie dan geeft het lampje dit aan. De tondeuse is op te laden met een usb lader en is snel opgeladen en kan echt lang mee. Ook dit is af te lezen op het apparaat. Mijn zoon kreeg heel veel complimenten over zijn mooie kapsel!!(zijkanten kort opgeschoren en bovenop langer) Ook de prijs van dit product is zeer aantrekkelijk. Je kunt de tondeuse zelfs gebruiken onder de douche. Met de meegeleverde etui kun je hem netjes opbergen of gemakkelijk meenemen in je bagage
Pluspunten
  • Veel opzetkammen
  • Heel stil
  • Ligt goed in de hand
  • Kan onder de douche
  • Sterk materiaal
m*************@h**********13-03-2026

Top tondeuse

Wij hebben de tondeuse nu 2x gebruikt en het is een uitstekend ding hij is een stuk stiller dan onze oude en hier zitten 10 opzetstukken bij van 1,5 mm tot 25 mm Dus voor elk gewenste haarlengte ook is deze draadloos zo dat je hem overal kan gebruiken opladen kan met een telefoon lader of met een powerbank wat natuurlijk ook erg handig is voor onderweg de tondeuse ziet er vind ik stijlvol uit en is voor zien van een display die de hoeveelheid batterij aan geeft er zit een opberg tasje bij die gemakkelijk overal mee naar toe kan en mocht je hem ergens mee naar toe nemen is de tondeuse ook nog is voorzien van een reis beveiliging door de aan/uit knop even ingedrukt te houden gaat de beveiliging aan zodat hij onderweg niet onbedoeld aan kan gaan kortom ik ben zeer tevreden met dit product en zal het zeker aanbevelen
  • Stijlvol
  • Draadloos
M***************@g********11-03-2026

Veel voor weinig.

Ik heb het apparaat nu een paar dagen in bezit en twee keer gebruikt. Het apparaat ligt fijn in de hand. Is wel wat aan de lichtere kant ten opzichte wat ik gewend ben. Er zitten veel opzet stukken bij dus voor ieder wat wils. Ik had het het nodig voor het hoofd en baard. Ik ben niet helemaal tevreden wat betreft het hoofd. Je kan niet echt heel kort. Daar heeft hij moeite mee.
Pluspunten
  • Veel accessories
  • Licht
Minpunten
  • Scheert hoofd minder goed.