De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Leifheit Columbus Thermoskan - 1 Liter - Rood op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
In totaal zijn bij mij in een jaar tijd, 3 van deze thermoskannen van binnen stuk gegaan. De eerste ontplofte bij het opendraaien, bij de ander weet ik het niet eens, want ineens was de binnenkant kapot. Omdat ik het zo'n mooie kan vond (ja ja, hardleers) kocht ik een derde en bij een heel klein stootje, barstte weer de binnenkant in veel stukjes.
Dus helaas.......nu maar op zoek naar een goeie.
Niet kopen dus.
Ik heb deze leuke thermoskan in het verleden jarenlang (15 jr) naar tevredenheid intensief gebruikt op het werk. Nu echter kocht ik deze rode, en al 2 keer spatte de glazen binnenkan in duizenden stukjes door de keuken, en ik deed niets anders dan de kan openen. Ik kan er dus niet vanuitgaan dat het een eenmalig flutexemplaar was. Ik heb veel schade in de keuken, moest b.v. eten weggooien, overal glas in gekomen, gelukkig niet in mn ogen, doch levensgevaarlijk!