LG 83G55LW / OLED / 83 inch / 2025 - Televisies

LG 83G55LW / OLED / 83 inch / 2025
LG 83G55LW / OLED / 83 inch / 2025
OLED4K UltraHD4x HDMI
Dit product wordt aangeboden door 8 aanbieders met een prijs vanaf € 3.698,00 Bekijk alle aanbieders
9.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG 83G55LW / OLED / 83 inch / 2025 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Marco31-10-2025

Fantastische bioscoopervaring thuis

Fantastische beeldkwaliteit en een brightness die letterlijk uit je scherm barst. Ook in 83 inch een geweldige pixeldensity en nadat we een heleboel settings hebben gepersonaliseerd en aangepast en de tv hebben gekalibreerd is het een fantastische bioscoopervaring thuis.
Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Nieuwste OLED technologie
Minpunten
  • Veel settings staan standaard aan. Voor beste beeldkwaliteit is veel configuratietijd nodig
w******@h**********08-10-2025
Ik heb altijd al een LG oled tv gehad maar ik wou nu de beste die er is en daarom heb ik gekozen voor de LG Oled G5 83 inch was een apparaat en met de no gap wall mount is het net een schilderij aan de muur ik ga ik lang plezier mee beleven
G.B.04-07-2025

Only the best!

Ik koop al meer dan 10 jaar enkel LG OLED toestellen, simpelweg omdat ze ongeëvenaard zijn als het gaat om beeldkwaliteit. Dat is geen mening maar wordt keer op keer aangetoond door erkende testers/reviewers zoals HDTVTest op YouTube. Onze oude C8 was alweer 7 jaar oud dus het werd tijd voor een mooie traktatie!
Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Snel OS
  • Goede HDMI link