Samsung The Frame / QLED screen / 43 inch / 2021 - Televisies
43 inchQLED4K UltraHD
Samsung The Frame / QLED screen / 43 inch / 2021 - Televisies
Topproduct
Samsung is echt top TV en bevalt tot nu toe prima. Zou andere mensen adviseren ham te kopen
Pluspunten
- Scherpte
- Aansluiting
Goede prijs/kwaliteit, hoge resolutie, aangename TV ervaring. Enkel de boxen zijn niet super, maar dat kan ook moeilijk met een flatscreen.
Echt genieten ??
Het is een prachtige platte tv, de kleuren zijn vlijmscherp, mooi geluid en is makkelijk te bedienen.
De optie van een abonnement op de artstore is echt geweldig; onze vorige tv stond in een kast omdat wij het niet echt fraai vinden in de woonkamer. Maar met deze optie genieten we van de mooiste foto's en schilderijen.
Heel erg blij mee.
Pluspunten
- plat
- vlijmscherp beeld
- artstore
een goede keuze
Omdat mijn oude tv het heeft begeven, zijn we op zoek gegaan naar een tv die we aan de muur kunnen hangen.
We zijn uitgekomen bij de Samsung "frame". deze overtreft onze verwachtingen enorm. Het bedieningsgemak en het beeld springen er voor ons uit.
FRAME YOURE TV
Het is een tv. met een heel scherp beeld, verder ging de installatie vanzelf en kon ik de KPN interactieve tv. er makkelijk op aan sluiten. Met de afstandsbediening van de Samsung kan ik de KPN I bedienen.
Abonnement op de art store genomen waar honderden/duizenden schilderijen in staan, geeft een mooie sfeer.
Zoals verwacht mag worden
Prachtig product, duidelijke gebruikers leidraad. Voldoet aan de gestelde en beloofde eisen
Goede kwaliteit, en betaalbaar
TV Samsung the Frame is geweldig, mooie kwaliteit, fijn menu en afstandsbediening. Het nabestellen van de gratis lijst via Samsung kost onnodig veel tijd, dit kan echt beter, maar waarschijnlijk wordt bewust een drempel opgeworpen.
Pluspunten
- goed menu, overzichtelijk
- afstandbediening zonder batterij (zonnecel)
- goede beeldkwaliteit
Minpunten
- geluid oké bij 43", toch Sonos soundb bijbesteld
- nabestelling gratis lijst is drama
aanrader
product compleet
frame was een optie die ik zocht
mooi ontwerp en prachtige kleuren
prijs kwaliteit top
Mooi beeld en strakke vormgeving. Slechts 1 dun kabeltje in het zicht. prima TV.
Mooi design, mooi beeld!
Naast alle evidente design pluspunten ben ik zeer tevreden met The Frame van 43inch uit 2021.
Ik moet bekennen dat het nieuwe model met een veel matter scherm nog mooier is maar de prijs-kwaliteit verhouding gaf doorslag naar het 2021 model.
Ophangen met de meegeleverde flat wall mount gaat redelijk makkelijk en de Tv hangt echt strak tegen de muur als een schilderij.
Het beeld is voortreffelijk, scherp, volle kleuren en 4K resolutie. Afstandsbediening en software vinden wij buitengewoon plezierig en ook het geluid viel ons eerlijk gezegd niet tegen als is voor echte audiofielen een soundbar of iets dergelijks wel aan te raden.
The Frame 2021
We hebben voor dit product gekozen vanwege de schilderijfunctie, zeer tevreden over en daarnaast ook hele goede beeldkwaliteit. Tot slot ook nog heel erg gebruiksvriendelijk.
Top product
Mooie tv! Makkelijk te installeren! Gewoon via smartphone! Kind kan de was doen!
Pluspunten
- Mooi beeld
- makkelijk te installeren
Een kunstwerk van een TV!
De keuze voor een nieuwe TV was makkelijk: een Samsung The Frame om tegen de muur aan te bevestigen naast andere kunstwerken in, zodat je niet de hele dag tegen een zwart vlak hoeft aan te kijken.
Fantastisch beeld en duidelijke instelinstructies via het scherm. Ook het geluid is goed, zeker als je ziet dat te TV maar 2 cm dik is. Maar een soundbar zal er in de toekomst nog wel komen.
Gekocht via Platte-TV waar we eerst goed geïnformeerd zijn en daarna gekocht. Werd de volgende dag al geleverd.
Gelukkig zijn er 25 standaard 'kunstwerken' meegeleverd, want een abonnement van 5 euro per maand voor meer keuze vinden wij te veel van het goede.
Pluspunten
- eenvoudige installatie
- goed in te stellen via menu's
- redelijk tot goed geluid
- de Art functie is geweldig
- Prachtig beeld
Minpunten
- niet de voordeligste SmartTV
aankoop nieuwe tv
ziet er mooi uit .helder beeld een aanrader zeer gemakelijk op te hangen en te instaleren
Pluspunten
- helder beeld
- makelijkte instaleren
Een schilderij ipv .een zwart vlak.
Merendeel van mijn leven geen tv in huis. Wat had ik een hekel aan dat zwarte vlak in mijn kamer. Bijna met pensioen en nu een tv als schilderij aan de wand. Genieten!
Alles werkt prima geluid, kleur.
Zeer tevreden.
Pluspunten
- Schilderij .aan de muur.
- Valt niet op in het interieur.
Minpunten
- Ingewikkeld .om frame te bestellen
Fijne televisie
Prima tv, snelle menu's, mooie bevestiging. Picture in picture werkt ook fijn.
Pluspunten
- makkelijk ophangen
- snelle menu's
Aanwinst voor je interieur
Gaat mooi op in het interieur. De art-mode is echt een mooie feature om het alom zwarte vlak wat bij eerdere TV aanwezig is, niet meer aanwezig te hebben. Deze TV is echt een aanwinst op het interieur.
Pluspunten
- Strak design
- Geen zwart vlak meer in je woonkamer
- Nog slechts één kabel naar je TV
Top tv!
Mooi beeld en het concept 'The Frame' maakt je tv nog mooier :). Dus erg blij mee!
Pluspunten
- The Frame
- Incl. ophangsysteem
- Beeld
- Werkt eenvoudig samen met andere Samsung systemen
Top tv! Fantastisch design, in gebruik als verticale fotolijst…
Hoe gaat is dat!
Mooie platte aard deco tv
Erg mooi en strak tegen de muur net een echt schilderij. Ook de kunstwerken zijn erg mooi en zeer scherp beeld.
Ook het instellen is goed te doen.
Aanrader tv en meubelstuk
mooie beeldkwaliteit, art store werkt mooi en geeft extra dimensie aan de tv.
Pluspunten
- beeldscherm kwaliteit
- frame
TOP!
Helemaal top! Vandaag ontvangen, opgehangen en ingesteld. Prachtig en wat een keuzemogelijkheden
Pluspunten
- prachtig ontwerp en superplat
- veel mogelijkheden
prima samsung met dank aan bcc
het werkt niet helemaal zoals voorgesteld in de winkel. de installateurs hebben echter keurige oplossing gebracht. namelijk streamen via telefoon. Het bestellen van de lijst voor de tv viel erg tegen. Verder tevreden over beeld en ophang service. fijne prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
- mooi
- maatgevend
Minpunten
- toch coax nodig
Aanrader!
The Frame is een prachtige platte TV, een sieraad voor aan de muur en dan ook nog eens een mooie actie voor een gratis frame naar keuze. Ideaal met de One Connect kabel!
Pluspunten
- Fraai uiterlijk
- Gratis wissellijst
- Ideaal One Connect kabelsysteem
- Makkelijk installeren
- Uitstekende beeldkwaliteit
Minpunten
- lengte van de One Connect kabel, 5 m
Zeker een aanrader
Mooi combinatie van een schilderij en tv in een, gaat goed op in je interieur.
Pluspunten
- Mooi beeld
- Handige montage