Braun TexStyle 7 TS725 - Stoomstrijkijzer - 2400 Watt - Blauw - Strijkijzers
Braun TexStyle 7 TS725 - Stoomstrijkijzer - 2400 Watt - Blauw - Strijkijzers
Braun strijkijzer
Top product, snelle levering via coolblue. Ik zocht een nieuwe ter vervanging van mijn vorige Braun die meer dan 15 jaar mee is gegaan.
Aanrader
Relatief licht en een fijn en gemakkelijk apparaat meer dan voldoende stoom om de kreukels uit je overhemd te krijgen.
Pluspunten
- Snel heet
- Veel stoom
Fijn strijkijzer met groot reservoir
Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Werkt prettig. Is wel wat zwaarder mede door het grote reservoir. Goede stoomvoorziening.
Pluspunten
- Groot reservoir
- Makkelijke bediening
Minpunten
- Iets zwaarder dan een gemiddelde strijkijzer
As anticipated
I wanted the best value for money option, and after a brief online search I selected this iron. The only downside of this product is that if you have some water left after you finish ironing it will start dropping off water. You have to store it vertically or drain it off.
Stoomstrijkijzer
Geweldig strijkijzer. Hetzelfde strijkijzer in 2016 gekocht en gisteren laten vallen en helaas stuk. Hoefde niet ver te zoeken doch meteen dezelfde weer besteld. Vandaag in huis en alweer gebruikt en zeer tevreden.
Pluspunten
- zeer goede stoomcapaciteit
- goede strijkzool, kreukels snel gladgestreken
Minpunten
- geen
Strijkt erg licht
Groot reservoir en snel op temperatuur. strijkt heerlijk licht. Goede aankoop voor het geld. Heb eerder een Braun gehad en die ging lang mee.
Pluspunten
- Groot waterreservoir
- lang snoer 250cm
Minpunten
- ziet er beetje ouderwets uit
textile 7
prijs was goed, revieuws waren goed, wat ik van het product vind, geen idee hij is net binnen maar mijn strijkplank komt morgen pas..
aangezien ik deze vast wilde registreren moet ik hier wel wat invullen