Rowenta Compact Power RO4825

Rowenta Compact Power RO4825 - Steelstofzuigers

Rowenta Compact Power RO4825 - Steelstofzuigers

8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta Compact Power RO4825 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

v**********@g********21-12-2025
Kleine, lichte compacte stofzuiger zonder zak. Geweldige stofzuiger. Zuigt heel krachtig. Hondenharen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Hele woonkamer en trap ermee gedaan, beweegt heel licht over de vloer. Geluid is goed van de stofzuiger, maakt geen mega lawaai. Ook heel licht om mee de trap op te tillen. Accessoires die zijn meegeleverd, zijn ook erg handig voor het verwijderen van dierenharen van de bank. Neemt ook heel weinig ruimte in. Nu meer ruimte over in onze voorraadkast. Stofzuiger is fijn voor de vloer, maar ook voor je rug. Voor wat langere mensen, kan de telescopische buis van de stofzuiger een heel stuk uitgeschoven worden.
h******@k***********10-04-2025
Goede stofzuiger voor redelijke prijs
d*********@g********24-10-2024

Prijs kwaliteit super

Prima stofzuiger, grote zuigkracht. Prijs kwaliteit zeer goed. Heel handig dat een klein borsteltje vastzit aan de zuigslang, deze kan als de stang verwijderd wordt naar voren geschoven worden om in kleine hoekjes of randjes te zuigen.
Pluspunten
  • Ingebouwde borsteltje
  • Grote zuigkracht
  • Makkelijk op te tillen middels handvat
Minpunten
  • Zuigt soms zo sterk dat op laminaat vastzuigt
Tim04-10-2024

Goed

Compacte vrij stille stofzuiger . Is kennelijk als beste getest door de consumenten bond . Het product funtuoneerd tot op heden vrij goed, verwacht echter geen topproduct daar is de prijs ook niet naar . Het is allemaal licht gebouwd , het snoer moet je met het automatisch oprollen een beetje helpen en het is licht gebouwd .
Pluspunten
  • Niet duur
  • Compact
  • Stil
Minpunten
  • Licht gebouwd
  • Te kort snoer
h***********@g********24-09-2024
Prima stofzuiger, goede zuigkracht, lang snoer. Het enige vervelende vind ik is het borsteltje dat op de slangmond vastzit.
Prachtig product19-09-2024

Bevalt erg goed.

Compacte stofzuiger die 100% voldoet aan de specificaties op de Rowenta website. “ Supersnelle” aflevering. Binnen een dag in huis. Servicedesk moeten bellen over hoe en waar de cashback korting te registreren. Perfect geholpen. Rowenta is een voorbeeld voor wat betreft duidelijk communicatie op de website en klantvriendelijkheid op de servicedesk. CHAPEAU!
Pluspunten
  • Levering
  • Communicatie
  • Prijs van het artikel(cashback)
  • Compact apparaat