Kenwood kMix KMX750 Cream Stand Mixer - 1000W - 5L Bowl - Cream & Stainless Steel - Mixers
Zeer tevreden!
De reviews en de specificaties van deze keukenmachine spraken ons erg aan. We hebben 'm nu een aantal dagen in bezit en wat eenvoudige gerechten mee gemaakt. We zijn hierover erg tevreden. Hij voelt solide, mixt en klopt beter dan onze vorige machine en is makkelijk schoon te maken. Kortom geen spijt van!
Topper!
Mijn oude Kenwood Patissier was na 15jr gebruik aan vervanging toe. Deze KMix doet wat hij moet doen! Een zeer krachtige motor, dus ook wat zwaardere degen gaan met gemak door de machine heen. Qua formaat redelijk compact.
Pluspunten
- Compact
- Krachtige motor
- Mooi design
- Meerdere standen
Minpunten
- Mengkom had groter gemogen
- Extra accessoires prijzig
Een fijne toevoeging aan onze keuken
Wij zijn onlangs aan het bakken geslagen. De Kenwood KMix 750 keukenmachine is een zeer fijne toevoeging aan onze keuken. Tot nu toe merken wij dat beslag en deeg mooier en luchtiger wordt dankzij de machine. Daarnaast is het een eyecatcher in onze keuken.
aanrader
Voldoet helemaal aan de verwachtingen, werkt eenvoudig en is sterk, ook bij brooddeeg. en tevens een sieraad in de keuken.
Absoluut een aanrader
Mijn andere Kenwood Patissier is na veel gebruikt te zijn geweest na 18! jaar kapot gegaan.
Ben zo blij met deze, gekregen voor mijn verjaardag van lieve familie.
Krachtige motor, en relatief stil..
Wat ik ook fijn vind, is dat hij niet gelijk op volle kracht gaat,maar trapsgewijs, zodat niet alles in het rond spat.
Ik ben er blij mee!
Zeker een aanrader
Eindelijk een Kenwood keukenmachine. Ben er superblij mee! Mooi om te zien en werkt perfect. Kan er direct mee aan de slag.
Top product en mooi afgewerkt
Mooi afgewerkt en eenvoudig te bedienen. Maakt een stuk minder geluid dan de vorige die ik had, dus mijn oren zijn ook weer blij. Jammer is wel dat de mengkom niet goed vastklemt, maar ik weet niet of anderen daar ook last van hebben.
Verder een top machine die ook brooddeeg goed mengt. Een aanwinst in de keuken.
Pluspunten
- Degelijke machine en mooi afgewerkt
- Mengt ook brooddeeg zonder moeite
- Maakt weinig geluid
- Scherpgeprijsd
- Eenvoudige bediening
Minpunten
- Mengkom klemt niet goed vast
Top apparaat
Ik gaf deze mixer aan mijn vriend en hij is er dolblij mee. Hij bakt er de lekkerste taarten mee. Van appeltaart tot carrotcake tot pannenkoek tot chocoladetaart. Goede motor en mooi model!
Pluspunten
- Mooi
- Stevig
- Goede motor
- Mooie kwaliteit
Minpunten
- Onderdelen kunnen niet in de afwasmachine
Niet de goedkoopste keukenmachine kopen
Prima machine. Had een andere machine gekocht,maar die was na 4 weken kapot. Ik heb nu voor een duurdere machine gekozen en deze bevalt prima. Heb al zes keer gebruikt. Geluid valt mee, beter dan de vorige. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.
Pluspunten
- Staat stevig op het aanrecht
- Geluid acceptabel
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Goede keukenmachine
Goede machine, sterk genoeg voor zwaar pizzadeeg, makkelijk in gebruik en met schoonmaken.
Pluspunten
- Sterk
- Stil
Minpunten
- Tot nu toe geen
Aanrader
Prachtige mooi, zwaar apparaat. Niet te groot zodat hij nog in de keukenkast past. Maar ook erg mooi om op het aanrecht
Te laten staan. Aanwinst!! Werking perfect!!
Prima maar nog niet vaak gebruikt
Tot nu toe perfecte keukenmachine. Hebben hem nog maar 4x gebruikt (voornamelijk stevige degen) en dat gaat goed. Goed zwaar en ziet er ook charmant uit. Over een half jaar / jaar zal ik nog een review schrijven, nu kan ik er nog niet veel over zeggen.
Pluspunten
- Stevig en zwaar
De Kmix doet wat ie moet doen. Apparaat staat ook mooi in de keuken. Ik vind dat er qua design mooiere keukenmachines zijn, maar die kunnen hetzelfde maar kosten het dubbele. Dus dik en dik tevreden.
Prima apparaat / goede prijs-kwaliteit
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn (volgens mijn smaak) mooiere keukenmachines op de markt, maar die kunnen hetzelfde maar zijn 2x zo duur :)
Pluspunten
- Prijs
- Staat stabiel
Minpunten
- Geen glazen mengkom
Quality and style
It's powerful and very stable. Easy to operate and it's not noisy. I just had to adjust the accessories because they were bit high. Very happy with the purchase.
Pluspunten
- Stabile
Minpunten
- Non
Bevalt goed
Mooi product voor een mooie prijs.
Kwalitatief zeer goed bestaat grotendeels uit metaal.
Top apparaat lekker sterk
Gekocht om pizzatent mee te draaien, 1 kg bloem kan deze makkelijk aan had eerst een kitchenaid gekocht maar die trok het totaal niets
super mixer
Machine doet wat hij moet doen. Schuim, beslag of brooddegen het maakt niet uit. Handige traploze versnelling