Denver Metaaldetector voor Kinderen en Volwassenen - Metaal en Goud Detectie - Waterdicht - MET117 - Metaaldetectoren voor grondonderzoek

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 49,80Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denver Metaaldetector voor Kinderen en Volwassenen - Metaal en Goud Detectie - Waterdicht - MET117 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

sjtienuh09-03-2026

Goede detector

De metaaldetector ligt goed in de hand en is niet te zwaar om samen met de kinderen naar “schatten” te zoeken. De batterij duur is prima, let wel dat je 2 9v blok batterijen nodig hebt. De metaal detector is soms te gevoelig en geeft onnodig signalen af. Voor deze prijs een goede metaaldetector.
Pluspunten
  • Licht goed in de hand
  • Batterijduur
Minpunten
  • Dure batterijen
  • Soms onnauwkeurig
l********@h**********08-03-2026

Aanrader!

Ik was positief verrast over dit product, het werkt echt goed en is makkelijk in gebruik. Hij detecteert diep genoeg om te ontdekken en werkt echt nauwkeurig. Het is niet zwaar en ook voor kleine handjes goed te gebruiken. Mijn kinderen van 6 en 9 hebben met veel plezier getest en kunnen niet wachten om weer op pad te gaan om nog meer te zoeken.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Nauwkeurig
Gdijkst08-03-2026

Fijne metaaldetector

Deze metaaldetector is gemakkelijk te gebruiken door kinderen en volwassenen. Hij is simpel in gebruik en de handleiding legt alles duidelijk uit. Hij doet zijn werk goed en we hebben vaak snel een flinke vangst.
Pluspunten
  • Simpel in gebruik
  • Werkt goed
Natalie Rijneveen 07-03-2026

Goede metaal detector

Deze metaaldetector is betaalbaar, niet te zwaar en je kan diep genoeg zoeken om leuke dingen te vinden. Mijn kids van 5, 9 en 11 jaar hebben er veel en lang plezier van!
Pluspunten
  • Niet te zwaar
  • Lange batterijduur
  • Instelbare zoekdiepte
  • Degelijk apparaat
AnniekD8704-03-2026

Fijne en robuuste metaaldetector

Ik vind dit echt een heel erg leuk product en we zullen er nog veel plezier van gaan hebben in de toekomst. De metaaldetector is eigenlijk best vlot in elkaar gezet en klaar voor gebruik. Je moet er een beetje een gevoel bij krijgen met de piepjes en de standen, maar dat is er juist ook leuk aan. De metaaldetector ligt goed in de hand en is niet te zwaar, ook niet voor kinderen. Heel fijn dat je er een koptelefoon op aan kunt sluiten, dat is echt een grote meerwaarde. Ander pluspunt is het ingebouwde schepje zodat je die altijd bij de hand hebt. Ik heb nog geen lege batterijen gehad en ben dus tevreden over de batterijduur.
E***********@h**********03-03-2026
Ik heb dit product mogen testen via Freeviews. Wij hebben deze leuke metaaldetector aangeschaft voor mijn zoontje, die dol is op ontdekken. Wat een succes! Vanaf het moment dat hij binnenkwam, wil hij hem overal mee naartoe nemen. Zelfs tijdens een wandeling in het bos moest hij natuurlijk mee. De metaaldetector is makkelijk in gebruik en licht van gewicht, waardoor hij perfect is voor kinderen. Daarnaast kun je verschillende standen instellen om te bepalen hoe precies hij zoekt, wat het extra leuk en uitdagend maakt.