Unito ACE 3 in 1 Kokend Water Kraan - Chroom - C-uitloop - Incl. Boiler - Mengkranen voor keukengootstenen
Kraan valt tegen, is nog net geen miskoop.
Ongeveer 3 maanden geleden de kraan gekocht. Dacht dat hij goed werkte maar achteraf blijkt dat het geen kokendwater is wat de kraan levert. Water is max. 90 a 95 graden. Dus ook niet direct goed warm water om de handen af te wassen. Water is dan maar lauw, ook al is de warmteregelaar op maximaal ingesteld. Al met al een tegenvallende koop.
Minpunten
- Geen kokend water
Goede goede heetwaterkraan 3 in 1!
2 jaar geleden deze kraan gekocht en nog altijd meer dan tevreden. "Vroeger" ging er koud water bij de aardappelen daarna kokend water via de kraan... scheelt gas en sneller klaar. Bediening kan niet simpelere en alles ziet er nog net zo uit als 2 jaar geleden oftewel geen gebruikssporen. Heet water straal werd minder van kracht contact opgenomen en binnen no-time onder garantie opgelost!!!!
Pluspunten
- Prijs
- Stil
- Goede kwaliteit
ACE kokend water
Deze kokend water kraan van ACE werkt meer dan prima en de prijs kwaliteit verhouding is super te noemen !!
Pluspunten
- Meer dan degelijke kraan
- Ziet er super strak uit
- Mooie prijs voor een super goed product
- Een parel in onze keuken