Bosch BFL634GS1 - Serie 8 - Inbouwmagnetron - 21L - 900W - RVS - Magnetrons
magnetron
De magnetron ziet er mooi uit, de bediening ervan is makkelijk. Het volume is wat aan de kleine kant.
Pluspunten
- makkelijk in te stellen
Minpunten
- kleine inhoud
mooie moderne magnetron
ik heb deze gekocht omdat we ook de oven van deze serie hebben, mooi en modern design met vele mogelijkheden
Pluspunten
- makkelijk schoon te maken
- tijd makkelijk in te stellen
- gaat van zelf uit
- deur open met touchknop
Minpunten
- wennen aan draaiknop voor tijd instellen
Top apparaat
Wat een fijne combimagnetron is dit zeg.. Mooi in design, zowel van binnen als van buiten en hij biedt voldoende opties om accuraat iets op te warmen of af te bakken.
De tiptoetsen in combinatie met de draaischijf werken erg fijn.
Pluspunten
- Mooi design
- Ruime opties voor opwarmen en afbakken
Minpunten
- Beetje apart: niet handmatig open te doen
Stylevol
Het is een mooie en stylevol apparaat. Simpel te werken. Vooral knopje om open te doen , is handig en makkelijk schoon te maken.
duidelijk scherm
Handige bediening. Fijn om te zien hoelang de gekozen optie duurt. De rode aftellijn is een heel leuk design.
Pluspunten
- gemakkeijk schoon te maken
fijne magnetron
We hebben de magnetron nog niet zo heel lang maar tot nu toe hebben we er veel plezier van. Makkelijk te bedienen en veel voorgeprogrammeerde instellingen
Pluspunten
- eenvoudig te bedienen
Minpunten
- geen blijvende verlichte toetsen
Overzichtelijk mooie magnetron
Het is een fijne magnetron met overzichtelijk bedieningspaneel. De verwarming is ook erg constant, hierdoor fijn om bijvoorbeeld babyvoeding in te verwarmen.
Pluspunten
- Design
- Constante verwarming
- Ruimte
Perfecte design, binnen draait niks gewoon PERFECT, had alleen bij het begin wat moeite met instelling nu onder knie !!!
Geweldig apparaat we hebben het pas een paar dagen en vinden deze magnetron zeer gebruiksvriendelijk, ook een hele mooie uitvoering "een plaatje" in combinatie met de over van Bosch echt een geweldige stroomlijn. Het siert meteen de hele keuken we nu al plezier. Voor ons een topproduct
- Zeer mooi vorm gegeven; integreert mooi in de keuken
- Heel gebruiksvriendelijk; functietoetsen heel intuitief
- Door ontbreken van draaiplateau kan je schalen in alle vormen erin kwijt.
Mooi strak vormgegeven magnetron. 5 standen + voorgeprogrammeerde mogelijkheden voor bv brood ontdooien.
Mooie strakke magnetron waarvan de deur naar links open draait !
De deur opent dmv een druk op de touchscreen. En hij matcht perfect met onze oven die ook de zelfde draaiknop heet met het toutch gedeelte eromheen