Siemens Inductiekookplaat EH651FEB1E

Siemens Inductiekookplaat EH651FEB1E - Kookplaten

Siemens Inductiekookplaat EH651FEB1E - Kookplaten

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 21 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens Inductiekookplaat EH651FEB1E op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

k***********@k*********14-04-2022

Voldaan aan mijn wensen

Voldoet aan mijn wensen, makkelijk schoon te maken en bedienings gemak is ook uitstekend en makkkleijk
Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Schoonmaken
Minpunten
  • Heb ik niet
v*******@h********16-09-2021

Een aanrader als je ouder wordt

Boven verwachting kookplaat is makkelijk in gebruik,het is ons eerste inductieplaat,net met pensioen,dus toekomst gericht bewust hier voor gekozen,had het jaren eerder moeten doen.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Ziet er strak en netjes uit..
  • Makkelijk schoon te maken
Ineke29-07-2021

Prima apparaat.

Prima apparaat. Het doet wat je ervan kan verwachten. Het water kookt op stand 9 lekker snel. De stand instellen werkt via swipen maar door halverwege de "balk" te drukken, kun je ook naar een bepaalde stand toe. Ik zou het wel handig vinden om ook daaronder de standen weergegeven te zien.
Top. EH 651FEB04-04-2020

Inductie koken doe je met Siemens

De evolutie van inductie koken dan moet je bij Siemens zijn. Het design het oog wil ook wat en het gebruiksgemak de levensduur van onze oude inductie kookplaat heeft ons doen besluiten om weer voor Siemens te gaan Tevreden klant !
H.J. Post22-06-2018

Gemakkelijke en overzichtelijke bediening

Ik kook al meer dan 20 jaar op een Siemens inductie kookplaat. Met name de bediening van deze nieuwe kookplaat is heel overzichtelijk. De kookzones en vermogens standen zijn bijzonder gemakkelijk in te stellen. Voor deze prijs is de inductiekookplaat van Siemens een echte........ aanrader!
Pluspunten
  • overzichtelijke en eenvoudige bedienig
  • gemakkelijk kiezen van kookzone en vermogenstand
  • fraaie afwerking van de kookplaat
JeHo23-07-2017

Eenvoudig en makkelijk te bedienen

Het zeer fraaie design zorgt ervoor dat je keuken tot een geheel vormt daarnaast is het zeer gebruiksvriendelijk en werkt het conform de verwachting.
  • Gebruiksvriendelijk
  • Kindvriendelijk
kookplaat02-04-2017

Inductiekookplaat

Prachtig vorm gegeven apparaat. Zeer eenvoudige en voor de hand liggende bediening. Werk als een zonnetje.
S22-03-2017

Handige timerfunctie, mooi design

De inductie kookplaat werkt perfect! De timerfunctie is erg handig en het bedieningspaneel reageert goed en snel. Erg tevreden over de kwaliteit en het design.
Pluspunten
  • Design
  • Timerfunctie
  • Reactiesnelheid
Mila08-02-2017

Kookplaat

Ik heb de kookplaat nu enkele maanden in gebruik en ben er erg blij mee Temperatuur is erg goed te regelen en het kookt veel sneller
Pluspunten
  • Mooi
  • Snel
Minpunten
  • Kwetsbare rand
Marjon22-01-2017

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Werkt intuitief en eenvoudig Eten verwarmen gaat heel snel en apparaat is toch heel stil. Mooie vormgeving, zonder stootrand. Daardoor wel gevoeliger voor stootschade Eenvoudig te reinigen geen toeters en bellen
  • Intuitief
Minpunten
  • kleine drukpunten voor plaatkeuze
Keukenprins07-01-2017

Strakke Inductieplaat met tip/schuiftoetsen

Mooie strakke inductieplaat die eenvoudig bediend wordt en door de zwarte glasplaat uitstekend harmonieert met het aanrechtblad van de bestaande keuken.
henny31-12-2016

makkelijke bediening

geweldige inductie kookplaat , lekker eenvoudige bediening met een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. door de boost functie lekker snel
Pluspunten
  • eenvoudige bediening
  • lekker snel
Hennie23-12-2016

Strak model

, eenvoudig schoon te maken. Voor het eerst inductie en het bevalt zeer goed. Alle ruimte voor 4 pannen.
Herman28-11-2016

geweldig apparaat

Een hele fijne kookplaat . Goede bediening en ook de timer op alle 4 de kookzones is geweldig. De boostknop is top Er is genoeg ruimte voor een grotere pan
Pluspunten
  • bediening
  • timer
  • boost
Loekie21-11-2016

Van keramisch naar inductie!

Onze oude keramische Siemens kookplaat was helaas na 17 jaar kapotgegaan en hebben we nu gekozen voor inductie. Het is heel even wennen nog met de tiptoetsen en enkele oude pannen werken er niet op. Maar alles kookt veel sneller dan op de oude kookplaat!
Pluspunten
  • kookt snel
  • makkelijk in onderhoud
Minpunten
  • kwetsbare rand van glas
Mila21-10-2016

Mooi groot

Lekker veel ruimte voor mijn pannen met gemak vier pannen gelijk op de plaat,en het kookt snel Verder nog veel uit proberen
Pluspunten
  • Groot
  • Mooi strak
Gerard van Heugten20-10-2016

Inductie kkokplaat

De plaat werkt prima, heeft een mooie vormgeving, is eenvoudig in gebruik en is gemakkelijk schoon te maken
Tonnie04-09-2016

Eenvoudig te bedienen

Op de hoogste stand is het kookpunt supersnel bereikt. De verdeling van de 4 kookplaten is goed verdeeld qua diameter.
Pluspunten
  • mooi design
  • gemakkelijke bediening
Henk29-07-2016

Goede inductieplaat

Mooi strak design. Gebruiksgemak alom. Overzichtelijke bediening. Kindveilig. Geen negatieve punten kunnen ontdekken
overstap naar inductie16-07-2016

overstap naar inductie

we kunnen het nog niet beoordelen, omdat we het apparaat nog niet gebruikt hebben, wat ons aantrok om over te stappen naar inductie is de besparing van energie, kortere kooktijd en optimale temperatuursregeling
Bas02-07-2016

Tevreden Siemens gebruiker

Wij hebben het apparaat nu enkele maanden in het bezit en hebben nog geen moment spijt gehad van deze aankoop. Voorheen hebben we gekookt op gas maar nu we dit eenmaal gewent zijn willen we niet meer terug. Ook de timer functie werkt ideaal bij het koken van rijst, spaghetti,macaroni enz.