De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denver PFF-1082 Digitale Fotolijst 10.1 inch - Touchscreen - WiFi - 16GB - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Dit is echt een fijne, gebruiksvriendelijke digitale fotolijst voor een leuke prijs. Het scherm is heel helder en de foto's zijn heel scherp. Daardoor komt het natuurlijk en echt over. Je kan hebt vrij veel mogelijkheden om dingen (zoals de tijd of tekst) op het scherm te zetten of juist te verwijderen en ook de ledverlichting kan in verschillende kleuren, maar ook uit. De app om foto's erop te plaatsen werkt makkelijk. Verwijderen van foto's kan helaas alleen via het scherm zelf. Maar al bij al echt super handig.
Mooie fotolijst voor een goeie prijs. De installatie van de Frameo app was makkelijk en duidelijk, waardoor je snel kunt genieten van al je foto's en herinneringen. De lijst staat bij mij niet op ooghoogte, waardoor het beeld eerst niet helemaal helder leek, maar door de lijst wat rechterop te zetten is dit perfect verholpen. Leuk detail ook de ledverlichting die je kunt laten meekleuren met de foto's. Echt een aanrader.
Ik ben echt heel blij met de fotolijst. Na ontvangst had ik alles zeer snel ingesteld (er zit bijv. een slaapstand op). Foto's uploaden via de Frameo app gaat ook zeer makkelijk (ook met de gratis versie). We genieten er elke dag van het ophalen van herinneringen door de foto's die voorbij komen. Het beeld is scherp en niet fel. Ik zou deze fotolijst met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding iedereen aanbevelen!
Als je van gebruiksgemak en een moderne look houdt is dit zeker een aanrader. De verlichting om de lijst heen kun je naar wens instellen in allerlei kleuren. Je kan er ook voor kiezen om het licht uit te doen. Omdat wij dit wat rustiger en mooier in ons interieur vonden passen hebben we hiervoor gekozen. Dan heeft de lijst witte zijkanten en van vooraanzicht lijkt het op een ipad. Je kunt de tijden instellen waarop het automatisch uit en aangaat. En je kunt makkelijk foto’s en video’s toevoegen en evt. een opmerking erbij plaatsen door middel van de gratis Frameo app. Toevoegen van materiaal kan max per 10 foto’s of 10 video’s per keer. Enige nadeel: je kunt niet foto’s en video’s tegelijk uploaden, dit moet apart. Je kan de lijst zowel horizontaal als verticaal neerzetten en instellen. Het beeldscherm is van goede kwaliteit en het is super leuk om op deze manier weer herinneringen her te beleven. Echt een aanrader!
Sinds kort heb ik de Denver fotolijst in huis en ik ben heel tevreden! Het is gemakkelijk om via de app foto’s te sturen naar het lijstje. Daarnaast vind ik de kwaliteit van het beeldscherm heel goed voor de prijs. Zeker een aanrader!