Amslod Venton E-LD-540 jet black / lage instap / 2023 - Elektrische fietsen
Amslod Venton E-LD-540 jet black / lage instap / 2023 - Elektrische fietsen
Prima fiets
Dit voorjaar eerst getest en toen gekocht. Al verschillende toertjes gereden, en bevalt heel goed. Oplaadtijd is wat lang, maar ik rij hem de eerste 3 keer bijna leeg en dat is weer voor langer behoud van de accu. Dus mi oké..
Stefan
Prima voorlichting, blij met de middenmotor, goede rechtop zithouding.
Meer dan voldoende ondersteuning.
Goede fiets
Nu zo’n 3 maanden eigenaar van de fiets. Aankoop ging prima. Goede informatie. Het bezorgen van de fiets was uitstekend en werd goed afgesteld. De fiets rijdt prima, al is de keuze tussen eco en sport stand even wennen. Dat je ook je mobiel kan opladen, klinkt overbodig, maar is ideaal voor de langere fietstocht.
Fiets ervaring
In februari 2024 heb ik een Amslod Venton, met groot frame, gekocht en deze heeft een prima zithouding en heeft een grote actieradius (een tocht van 82 km gemaakt).
Ook het info-scherm geeft veel nuttige informatie en het remlicht is een pluspunt.
Een kleine piep in het voorwiel werd snel verholpen door het Service Centrum in de Cruquius.
Pluspunten
- Grote actieradius
- Remlicht
- goede zithouding
Minpunten
- Geen
Super comfortabel en oerdegelijk
Deze fiets, tezamen met de Amslod City Elite aangeschaft en beide fietsen rijden geweldig. De enorm krachtige en zeer soepele ondersteuning in combinatie met de comfortabele zit en het bedieningsgemak maakt deze fietsen de ideale reisgezel. Vanwege het geheel in eigen beheer distribueren maakt de prijs-kwaliteit verhouding heel interessant.
Pluspunten
- Motorvermogen
- Comfort
Minpunten
- Geen
Mooie recreatie en stadsfiets
Dit is mijn tweede Amslod Venton fiets. voor een nieuwe gekozen omdat ik na bijna 9000 km graag een fiets wilde met de accu in het frame, de eerste fiets was prima vandaar een tweede in het zelfde type
Pluspunten
- goede fiethouding
- mooi afgewerkt
Minpunten
- acceradius was bij mijn vorige 600 serie een stuk groter
goede fiets. tevreden. fijn geholpen in de winkel in Rotterdam. mooie uitvoering
Tevreden
Heel tevreden met de fiets en een prima prijs/kwaliteit verhouding. Prettig geholpen in de winkel.
0nlangs hebben wij 2 ebikes in Apeldoorn gekocht,we werden prettig geholpen en alles werd ons duidelijk uitgelegd.
Helaas nog niet vëel gebruikt ivm de regen,maar we gaan er dit jaar zeker van genieten.
Pluspunten
- Gemakkelijk in gebruik
- Prima fiets,het is in tweede,
- Gemakkelijk in gebruik
- Prima fiets,het is in tweede,
Minpunten
- Geen idee.nog niet ondekt
- Heb ik niet
- Geen idee.nog niet ondekt
- Heb ik niet
Amslod is altijd fietsen
Lekker op de fiets.
Mooie fiets, oog wil ook wat.
1 keer per week opladen, rijd gemiddeld 75 km per week naar werk
via fietsplan aangekocht.
Koop is dichtbij huis gedaan voor evt. onderhoud en reparatie.
Pluspunten
- afstand met 1 lading
- mooie fiets
- fiets voelt lekker aan
Minpunten
- bij 20% lijkt het alsof de accu minder ondersteund
Aanbevolen
Uitstekende fiets voor een goede prijs. Het zadel is even wennen. De accu uithalen niet perse noodzakelijk maar wat onhandig geplaatst. Fiets haalt goed steile hellingen met maximale ondersteuning en terugschakelen. Mooi display.
Pluspunten
- Sterke motor
- Helder display
Minpunten
- Zadel
- Plaats accu
Mooie fiets van Amslod
Heerlijke fiets, alles loopt heerlijk soepel. De standaard zadel is wel iets om gelijk te vervangen voor een wat betere zadel die je overigens gewoon bij Amslod kan kopen in de webshop.
Pluspunten
- Alles loopt lekker soepel
- Mooie accessoires voor de fiets
Minpunten
- Het standaard zadel
Deze fiets doet volkomen aan de verwachtingen. Fluisterstil en krachtige motor. Prima remmen en een mooi design.
Prima en Geweldig product
Nou ik ben er erg blij mee het is een fiets die lekker rijd en mooie fiets. Het is de eerste fiets waar ik lekker mee kan fietsen, het is de derde fiets. Maar nog nooit zo blij mee geweest, ik geniet ieder dag van. Ik rij zo ieder dag ongeveer 20 kilometer en geniet er van. Zelf de verkoper was erg vriendelijk en ook de aflevering was erg goed en netje geleverd. Daar ben ik hun erg dankbaar voor.
Pluspunten
- Erg goed
- Sterke motor
Geweldige fiets
Fijne fiets. Ziet er mooi uit. Draadjes van de voorlamp waren te kort maar even bellen en het wordt opgelost. prima service!
Pluspunten
- Ziet er goed uit
echt een aanrader , fiets heerlijk licht .
Omdat de andere elektrische fietsen aan vervanging toe waren hebben we deze nieuwe fietsen gekocht. We hebben er alweer enkele kilometers mee gefietst en ze bevallen uitstekend. Zou het ook zeker aan anderen aanraden. Ze fietsen heerlijk licht en gaan ook soepel omhoog bij een wegverhoging.
De prijs was ook aantrekkelijk, en kregen nog een mooi prijsje voor onze oude fietsen terug .
Pluspunten
- Makkelijk in te stellen .
- Lage instap
Prima fiets voor een mooie prijs en uitstekende service
Wat een heerlijke fiets! Vooraf natuurlijk wat ingelezen om te bepalen welke fiets het beste past bij mijn wensen. Een voorwiel motor fiets is goedkoper, maar een middenmotor fiets natuurlijker. Meer zoals je gewend bent. Na gesprekken met de Amslod verkoper kwam ik er achter dat deze fiets wel een voorwiel motor heeft, maar ook een kracht- en rotatie sensor. En dat zorgt ervoor dat ook deze fiets gewoon heel natuurlijk rijdt. Ik had de mazzel dat er een mooie aanbieding was bij inlevering van een oude fiets. Ik gebruik de motor eigenlijk alleen op standje 3 of 4 (van de 15). Dan heb je wat hulp, maar ook het gevoel dat je iets gedaan hebt na een fietstocht. Verder gewoon uiterst tevreden over de fiets. Prima service van Amslod, nu 600 km gereden en nog geen problemen. Buiten het feit dat mijn motor iets aanliep en die is dus vervangen. Maar dat was gewoon garantie natuurlijk. Ik haal ongeveer 80 tot 90 km op één accu lading en dat is prima.
Pluspunten
- accu capaciteit
- krachtige motor
- prima zadel
- remlicht
- lekvrije banden
Minpunten
- bagagedrager is niet voor personen (max 25kg)
Amslod de fiets van nederland
Na verschillende merken te hebben bekeken viel mijn keuze toch voor amslod.prachtige fiets en ook de service is prima.
Deze fietsen zijn een aanrader.
Pluspunten
- Op het stuur alles goed zichtbaar
Minpunten
- Fietsensteun,lastig met fietstas
De Amslod e bike is zeker een aanrader
Wat fietsen bekeken en ook bij de concurrent een proefritje gemaakt. Daar zit een standaard accu op en voor een stevige meerprijs een zwaardere accu.
Bij Amslod Bergen op Zoom binnen gelopen waar wij zeer vriendelijk ontvangen werden. Goede uitleg over de fiets en natuurlijk een proefrit. Een sterke accu zonder meerprijs. De fiets is thuis afgeleverd, uit de doos gehaald en in elkaar gezet door de bezorger. Ook hier met uitleg. De fiets is in gebruik en rijd met een volle accu 120 kilometer. Kortom een goede fiets voor een goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
- Sterke accu
- Geen extra kosten
- Zeer vriendelijk personeel
- Goede prijs/ kwaliteit
Hier wordt je blij van!
Wij hebben voor Amslod gekozen omdat wij het mooie fietsen vinden en vertrouwen hebben in de door Amslod beloofde kwaliteit.
Na 2 jaar weer 2 nieuwe Amslod fietsen gekocht omdat wij zeer tevreden zijn over onze fietsen en de service van Amslod.
En onze kinderen kunnen nog jaren genieten van onze eerste 2 fietsen!
Pluspunten
- Comfortabel
- Degelijk
- Fietst relaxed
Minpunten
- Geen GPS tracker
Een stevige, soepel trappende fiets
Zeer stevige fiets (30kg) en zeker geschikt voor mensen tot 120kg. Remt voortreffelijk, in ecostand 1 of 2 is ondersteuning zodanig dat je ook zelf een inspanning moert leveren wil je een tochtje maken met iemand zonder ondersteuning.
Bij gebruik van de fiets bleek het display wat los te zitten. Naar de winkel terug gegaan , maar daar lukte het niet om het display vast te zetten. De verkoper had niet de expertise en ook geen imbusboutjes.
Zou fijn zijn als er ook specifiek amslod gereedschap te koop is. Maar verder rijdt de fiets voortreffelijk
Pluspunten
- Remmen uitstekend
- Geschikt voor zware mensen <120kg
- Eco stand 1, laat je ook fietsen
- 15 standen voor ondersteuning
- Inruil oude terugtraprem fiets leverde €300 op
Minpunten
- Zware fiets, moeilijk te tillen (30kg)
Fantastische fiets
In juni een Amslod E-bike gekocht. Zeer tevreden. Fietst heerlijk. Fijne middenmotor en accu in het frame. Tevens direct een hondenmand erbij aangeschaft. Deze mand wordt bevestigd met een ideaal kliksysteem. Super handig. Samen met de hond kan ik nu heerlijke fietstochten maken.