Samsung SL-M2026W - Laserprinter - Zwart/Zilver

Samsung SL-M2026W - Laserprinter - Zwart/Zilver - Duplexeenheden voor printers

Samsung SL-M2026W - Laserprinter - Zwart/Zilver - Duplexeenheden voor printers

8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung SL-M2026W - Laserprinter - Zwart/Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Marcin20-05-2019

Kleine printer met veel mogelijkheden

De voorganger van deze printer (ML-2165W/SEE) is naar familie gegaan. Deze printer heb ik aangeschaft, omdat deze ook onder andere Apple AirPrint ondersteunt. De printer is zover bij mij bekend is de kleinste laser printer. De printer ondersteunt veel netwerkmogelijkheden om te printen. De toners kunnen ook via 'andere' verkoopkanalen worden aangeschaft. Dat maakt deze printer relatief goedkoop in gebruik. Een goede printer voor thuis!
Pluspunten
  • Klein in formaat
  • Veel netwerkmogelijkheden om te printen
Minpunten
  • Wifi module is zwak
  • Wifi ondersteunt geen AC
Ik ben heel tevreden17-08-2018

Klein, werkt prima,duidlijke afdrukken,

Advies van pc speedshop in doetinchem, die me dit product adviseerde en terecht want dit is precies de printer die ik zocht.Compact en eenvoudig te ikstalleren en te bedienen
Rik23-09-2017

Prima printer voor weinig geld

Omdat mijn inktjet printer wegens gering gebruik steeds verstopte spuitmondjes had heb ik deze zwart/wit laserprinter aangeschaft. Eerste ervaring zeer positief. Installatie relatief gemakkelijk en maakt mooie printjes. Door Wifi kan ook draadloos geprint worden en vanuit mobiele apparaten.
Pluspunten
  • Klein formaat
  • goede printkwaliteit
  • wifi verbinding mogelijk
JWM Franssen15-07-2017

Printer die ook goed presteert onder Linux.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Canon-printers (ook al zijn ze geschikt! zijn voor linux), werkt deze uitstekend onder Xubuntu 16.04 Zonder meer een goede service van Samsung.
Pluspunten
  • Werkt goed onder linux
  • Doet waarvoor hij bedoeld is: goed afdrukken
Minpunten
  • nog niet ontdekt