Nikon COOLPIX A900 - Digitale Camera - Compactcamera - Zilver

Nikon COOLPIX A900 - Digitale Camera - Compactcamera - Zilver - Digitale compactcamera

8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Nikon COOLPIX A900 - Digitale Camera - Compactcamera - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jac25-06-2019

Met app verbinden

Fijne compacte camera en helemaal ideaal dat de foto's na een makkelijke installatie automatisch naar je telefoon gestuurd worden zonder eerst verbinding te moeten maken.
Pluspunten
  • Makkelijke app
  • Kantelbaar scherm
Minpunten
  • Geen zoeker
Saskia19-01-2019

Kleine handzame camera, groot kantelbaar scherm.

Lang gezocht naar wat ik nu precies wilde. Kleine compacte camera met kantelbaar scherm directe connectie met mijn mobiel. Makkelijk in gebruik, minimaal 30x optische zoom en betaalbaar. Bij elke zoektocht kwam deze camera bovenaan. Toch even langs winkel om hem ook te voelen ( voelt heel degelijk en ligt lekker in de hand) en uiteindelijk de knoop door gehakt en online gekocht bij kamera-express. Was binnen 1 dag geleverd en nu na er even mee gespeeld te hebben nog steeds blij met mijn keuze. Ook de online basis fotografie cursus die ik er gratis bij kreeg ga ik zeker doen om het beste uit de camera te halen enige wat ik jammer vind is dat er alleen een lader bij zit die de accu in de camera oplaad en geen aparte batterijlader.
Pluspunten
  • Kantelbaar scherm
  • Handzaam
  • Groot zoombbereik
Minpunten
  • Flitser oogt een beetje fragiel
  • Geen batterijlader maar cameralader
GedeJo14-07-2018

Goede scherm-mooie beelden-Handige formaat in hand.

Ik heb hem gisteren gekocht. Heeft vele mogelijkheden. Een goede camera. Heeft heel veel mogelijkheden.
eb16-06-2018

goeden zoom

had het apparaat gekocht omdat toestel wat ik had het niet meer deed. jammer genoeg is mijn 1e toestel gevallen maar in de paar weken die ik het had was ik er zo tevreden over dat ik meteen een zelfde nieuwe gekocht heb in nederland . hoewel er ook minpunten zijn vind ik het toch een fijn toestel met heel veel mogelijkheden. Vooral de zoom is fantastisch en wat ook voor mij een pluspunt was is het lage gewicht.
Eduard Zeiler19-04-2018

Groot kantelbaar scherm, veel mogelijkheden, mooie camera

Diverse reviews bekeken en besloten dat de coolpix A 900 gunstig geprijsd en goede specificaties heeft. Degelijk en ligt goed in hand. Prima camera om naast mijn spiegelreflex te gebruiken
Pluspunten
  • degelijk
  • software
  • bedieningsgemak
  • uitstekend objectief
  • kantelbaar scherm
Tinka Bosgraaf19-02-2018

Handig in gebruik, goed scherm

Zeer handzaam, makkelijk meenemen in b.v. jaszak. Heb deze camera nog niet zo lang en moet nog het een en ander uitproberen, maar tot nu toe goede resultaten.
Rita04-01-2018

Lekker lichte camera met groot kantelbare monitor

Compact Camera die lekker in de hand ligt en een zeer groot zoom bereik heeft en toch lekker licht en klein.
Pluspunten
  • Klein
  • Licht
  • kantelbare monitor
Minpunten
  • bij maximale zoom snel beweging onscherpte
  • Snap Bridge niet mogelijk met mijn smart phone
Nikolaos Mastichis11-11-2017

40 jaar gebruiker van Nikon, deze kleine is praktischer

na meer dan 40 jaar gebruik van grote zware Nikons, is deze op mijn leeftijd praktischer en handiger
Montagne8626-09-2017

Uitstekende beeldkwaliteit en handig kantelbaar scherm.

Ik heb deze camera nu enkele weken in gebruik en ik ben zeer tevreden. De beeldkwaliteit is uitstekend en het kantelbaar scherm is handig. Ook de accuduur is prima. De snapbridge werk naar behoren. De uitgebreide instelmogelijkheden zullen goed van pas komen. Makkelijk mee te nemen. Deskundige advisering door verkoopster.
Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Kantelbaar scherm
  • Accuduur
  • Snapbridge functie
Minpunten
  • Prijs-kwaliteitsverhouding
Richard12-08-2017

Nikon Coolpix A900 zilver

Goede prijs kwaliteit verhouding. Aangeschaft bij de vestiging Den Haag van Kamera Express. Hier deskundig en objectief geadviseerd.
Pluspunten
  • Ideaal toestel voor op vakantie
Janke de Boer04-08-2017

Goede zoom, intensieve kleuren, veel megapixels.

Camera met veel mogelijkheden. De camera is gemakkelijk in gebruik en niet zwaar om hem met je mee te dragen.
Hubbie7802-06-2017

Makkelijk in de broekzak

Gaat makkelijk in de broekzak ondanks het grote zoombereik. Erg moo en helder schermpje wat je in elke stand kunt zetten.
Pluspunten
  • Veel zoom
  • Past nog in je zak
  • Prijs
Minpunten
  • Geen touch scren
  • Zou nog beter kunnen in het donker
Ger28-03-2017

Handige camera

Werk naar verwachting. Kwaliteit foto's goed. Accu prima. Opslagcapaciteit goed. Foto bewegende object niet optimaal.
Pluspunten
  • zoom
  • kwaliteit
  • handzaam
Minpunten
  • bewegende objecten
Rob07-03-2017

Beslist waar voor het geld.

Camera nu 2 maanden in bezit. Voldoet zeer goed. Fotokwaliteit prima. B.v ook prima natuuropnames van o.a vogels en insecten. Macro is ook van prima kwaliteit. Camera is ook niet te licht en voelt stevig aan. Ook bij sportopnames of andere bewegende objecten goede opnames. Video ook goede kwaliteit. Misschien als enig minpuntje de accuduur. Heb direct extra accu aangeschaft. Tot nu toe zeer tevreden.
Pluspunten
  • kwaliteit foto's
  • handig in gebruik
Minpunten
  • accuduur