De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Epson EcoTank ET-2826 A4 Multifunctionele Wi-Fi Printer - Inclusief Inkt op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Deze printer heeft van begin af aan slecht geprint. Zwart is grijs en de kleuren zijn flets.
Ik gebruik hem nauwelijks. Geeft de hele tijd aan dat het inktniveau te laag is, terwijl het tot het bovenste streepje staat. Schoonmaakbeurten volgens het display hebben nog niet geholpen.
Scannen gaat zeer traag, dus zeker geen aanrader als je foto's wil gaan scannen.
Als je veel print is deze printer zeer geschikt om mee te werken.
Je ziet makkelijk het volume van de inkt en als deze bijna op is het ook nog eenvoudig om het bij te vullen.
Maar als je niet zo vaak print is het verstandig om nu en dan toch iets te printen (een keer in de 2 of 3 weken) misschien een testrapport van de printer zelf.
Zo zorg je ervoor dat er geen verstoppingen plaatsvinden.
Ik heb deze printer 29-6-2023 gekocht en nu 11-10-2024 heb ik 1837 pagina's geprint.
Binnen kort moet ik nieuwe zwarte inkt bijvullen.
De stand van mijn inkt is nu,
zwart: nog 20% (nu raak de fabrikant ook aan om deze bij te vullen)
en de andere 3 kleuren zijn pas op de helft, dus die gaan nog wel een tijdje mee.
Verder is de bediening op het display eenvoudig.
Voor mij persoonlijk is deze printer een uitkomst om dat ik nu niet meer zoveel geld kwijt ben met kleine cartridges die veel geld kosten.
Dit gaat over de Epson printer ET 2826.
Deze printer heeft een ontwerpfout en een software fout. Zo klikte eens op 4 kopies en vevolgens nam de printer het papier terug terwijl de printer niet dubbelzijdig kan printen. Dat was al eens eerder gebeurd. Vervolgens moest ik met een lange kwast het papier dat vast zat, naar voren zien te krijgen om daarna met een pincet het papier er uit te krijgen. Dat heeft te maken met het feit dat deze printer geen achter en boven klep heeft. Voor is een opening van ongeveer 3 cm en het papier achterin vast komt te zitten. Hierna bleef de printer zeggen dat het papier vast zat, terwijl alles na veel moeite ik alle papier eruit had gekregen. Ook resetten hielp niet . De printer bleef zeggen dat het papier vast zat. Ook mijn zuster had met deze printer dezelfde problemen. Mijn advies koop een gebruiks vriendelijke printer