Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S - Reviews

Best Reviewed dec 2018 Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Kleur(en)
zilver
Type/soort
Kokende keukenmachines
Materiaal behuizing
metaal
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

KENWOOD KCC9060S COOKING CHEF GOURMET

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

10,0
Droom al jaren van een grote kenwood chef, en kon nu zelf voor de Cooking Chef Gourmet kiezen. Absoluut geweldig ! Binnen een dag in Huis en meteen aan de slag. Voldoet volledig aan alle verwachtingen, simple van gebruik met een grote capaciteit en voldoende kracht voor alle type deeg. Een super aanrader voor iedereen die veel of geen kennnis heeft in de keuken, het kookboek en programma boek zijn simple te verstaan en heel handig voor alle typen gerechten. Ben heel tevreden.

Pluspunten

  • simple
  • efficient
  • snel
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lijkt me deugelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

8,0
Lijkt me deugdelijk toestel.
Ruimt de losse machines op.
Vele kleine goede details.
Wel een zwaar toestel.

Pluspunten

  • zware motor
  • 1 machine die veel kan

Minpunten

  • zwaar
  • mis de weegschaal

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

WB Kortsmit 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk gebouwd, kwaliteiet voelbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
Bij het ophalen van het product viel meteen het gewicht op.
het is een degelijk gebouwde machine die naar verwachting jaren lang voor extra kookplezier gaat zorgen. Ondanks dat ik de machine pas 24 uur in mij bezit heb en pas een paar kleine dingen geprobeerd heb is mijn verwachting helemaal waar gemaakt.

Pluspunten

  • goede bouw kwaliteit
  • precieze bediening
  • strakke uitstraling

Minpunten

  • hij is te zwaar om telkens op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanwinst in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
De machine heeft veel gebruiksmogelijkheden, is eenvoudig te bedienen en zeer degelijk uitgevoerd.
De capaciteit van de machine is groot. Het kan bijvoorbeeld een grote hoeveelheid zwaar deeg moeiteloos verwerken. Daarna kan het deeg ook nog direct zonder overheveling naar een oven rijzen.

Pluspunten

  • gemakkelijk te bedienen
  • krachtig
  • veel gebruiksmogelijkheden
  • degelijk apparaat

Minpunten

  • omvangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen Ronner 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keukenmachine, kwaliteit straalt er van af.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
Getwijfeld tussen de Magimix en de KCC9060S. Uiteindelijk dus voor de Kenwood gekozen. Tot op heden nog geen spijt, al vind ik het wel jammer dat de losse hulpstukken niet in een box op te bergen zijn, c.q. deze is niet meegeleverd

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Inductie plaat

Minpunten

  • Ontbreken opbergbox

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Liliane Verkeste 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, leesbaar en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
Het is mijn 2e COOKING CHEF, deze is gemakkelijker en preciezer in te stellen dan mijn vorige KM070. Hij heeft ook voorgeprogrammeerde menu's wat heel handig is. Een aanrader.

Pluspunten

  • gemakkelijk programmeren
  • is een all-rounder

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jeen 25-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi vorm gegeven alleskunner met krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

10,0
Prachtig vorm gegeven krachtige alleskunner, geleverd met diverse semi-professionele accessoires. Super toegevoegde waarde door inductiemogelijkheden en uitbreiding met extra betaalbare accessoires.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • inductie verwarmen / koken
  • Veel betaalbare semi-professionele accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hoge verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
Heb het de Cooking Chef Gourmet net in huis dus de review is ietwat beperkt.
Mijn ervaring met de vorige Cooking Chef zijn zo goed, dat ik met alle verdere mogelijkheden gelijk besloten heb tot aankoop.
Bovendien is de prijs nu heel aantrekkelijk.

Pluspunten

  • 180 graden in bowl
  • aantal standaard programma's
  • Degelijkheid

Minpunten

  • Volgende volledig smart? Recepten via het WWW?

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lim 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strong machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

10,0
This is very fantastic machine, strong, so many things combined in one machine. I saw this machine one year ago but quite expensive. So delay to buy it.
Now I saw they have actie so I bought it.
Kenwood is very good and trusted brand . My mom had the Kenwood mixer very old one , and still work until now.

Pluspunten

  • Strong
  • Beautiful design
  • Multi one machine

Minpunten

  • Expensive

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sjm 22-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

het ziet er mooi uit

Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

6,0
ik heb het apparaat net gekocht en zou een cashback krijgen, maar dan moet ik eerst een review schrijven, terwijl ik het apparaat nog niet heb gebruikt... hij ziet er mooi uit. ik heb zin om hem te gaan gebruiken.

Pluspunten

  • veel accessoires
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • past niet op een aanrecht met bovenkastjes

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Louise 20-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
Een geweldig mooie machine, zo compleet. Ideaal met de inductieplaat waardoor je gerechten zo in een keer klaar kunt maken. De kom is lekker groot waardoor er een behoorlijke inhoud in klaargemaakt kan worden.
Er zijn nog wat extra onderdelen zoals de citruspers en de pastamaker te extra te koop. Zelf wel de citruspers gekocht. Het geheel ziet er allemaal heel solide en sterk uit.
Een ding is jammer, dat de weegschaal van Kenwood, speciaal voor deze machine niet automatisch bij geleverd wordt. Deze dus zelf aan geschaft. Kortom: een geweldige machine!

Pluspunten

  • grote kom
  • solide machine
  • bijna professioneel
  • mengen en verwarmen

Minpunten

  • dat speciale weegschaal niet meegeleverd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Tieleman 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust, kracht

Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

10,0
De robuustheid en de kracht in combinatie met de mogelijkheden zijn voor ons de reden van deze aankoop geweest.

Pluspunten

  • Robuust
  • Krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 24-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig en robuust uitgevoerde keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
Voor mij is het belangrijk dat ik tegelijkertijd kan roeren en verwarmen. Deze keukenmachine kan dat en laat zich gemakkelijk bedienen.

Pluspunten

  • gemakkelijk bedienbaar
  • zowel roeren en gecontroleerd verwarmen

Minpunten

  • niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. in `t Veld 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

professioneel, stevig, groot display, goede accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

10,0
Na stuk gaan oude mixer
Gekocht op advies van vriend-chef kok, i.v.m degelijkheid en veel goede accessoires en na zien van filmpjes op Youtube besloten deze KCC9060S uitvoering met kook functie te kopen.
moet door maagoperatie voor gezondheid meer gezond gaan koken en bakken en daar is deze machine het meest geschikt voor.
Helaas was er in de doos wel ruimte voor de Kenwood weegschaal maar is er niet bij geleverd helaas. Nu moet ik hem er bij aanschaffen want deze is speciaal voor deze machine, want is geschikt om de hete kom en warme dingen op te zetten.
Vond het ook jammer dat er niet een aanbieding is van uit Kenwood met een groter accessoires MEGA pakket zoals bij een van de andere modellen wel het geval was.
Heb bij binnenkomst gelijk een Oma Cake er mee gemaakt en is zeer goed gelukt. de machine is zeer fijn en makkelijk in gebruik en ook duidelijk met de de bijgeleverde handleiding.
Ook fijn is het mee geleverde kookboek, met veel gerechten voor gebruik van deze machine.

Pluspunten

  • professioneel apparaat
  • veel goede accessoires
  • ingebouwde Kook functie erg prettig
  • veel mogelijkheden ook door meer accessoires
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen beschermhoes voor in de keuken meegeleverd
  • geen opberg doos voor de accessoires
  • geen accessoires megapack aanbieding van Kenwood
  • ruimte voor Kenwood weegschaal in doos was leeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosita 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kenwood Cooking chef kcc9060S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

8,0
Het is een Prachtig product om op in de keuken te hebben staan. En het is een makkelijk werkend apparaat.

Pluspunten

  • mooi product

Minpunten

  • dat ik zelf nog niet precies weet hoe alles werkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Veri Sapori 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine Cooking Chef

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze keukenmachine gekozen omdat ik met deze machine een keukenhulp met veel verschillende voor mijn bedrijf praktische functies. Ik gebruik hem o.a. voor standaard meng- of mixfuncties, uitgebreide robotfuncties maar ook voor temperatuurgevoelige bereidingen. Kortom daadwerkelijk een geweldig multifunctioneel apparaat.

Pluspunten

  • Multifunctionaliteit
  • Redelijke prijsstelling voor de kleine ondernemer

Minpunten

  • Handleiding vraag enige studie
  • Bediening vergt oefening

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Cris 20-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote machine

Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

7,0
Goede machine. Kom wat onhandig te verwijderen tijdens mixen. Mixt niet super het beslag tegen de komrand aan. Rest is super.

Pluspunten

  • Rvs
  • Kracht

Minpunten

  • Mixen tegen komrand aan

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ED 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supermooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

10,0
Ik wil de mooiste en beste keukenmachine kopen om aan mijn man te geven voor het behalen van zijn masterdiploma en zijn verjaardag.

Pluspunten

  • mooi
  • krachtig en veelzijdig

Minpunten

  • jaloerse vrienden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer