Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MK460 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

l**a@s**k.be 21-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader - voor alle soorten melk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK460

Algemene score

10,0
EINDELIJK een melkopschuimer gevonden die werkt!!! Al verschillende soorten geprobeerd, maar deze werkt zoals verwacht. Ik drink ook vaak plantaardige melk, want ik verdraag lactose niet zo goed en ook bij deze melksoorten werkt hij goed. Ik ben fan! Zeker een aanrader als je een goede melkopschuimer zoekt.

Pluspunten

  • werkt ook voor plantaardige melksoorten
  • werkt zoals het hoort
  • prijs-kwaliteit is top

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nina 04-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Favoriete melkopschuimer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK460

Algemene score

10,0
Ik vind het een ontzettend fijn product. Ik heb de melkopschuimer in maart 2018 gekocht en het apparaat werkt nog steeds even goed. Ik heb het destijds gekocht vanwege de goede reviews, de lage prijs en omdat ik al meerdere inventum apparaten bezit die ik erg fijn vind. Ik zou het product iedereen aan kunnen raden vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding, het gemakkelijke gebruik (erg makkelijk schoon te maken) en de heerlijke cappuccino's die ik er mee kan zetten.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Binnen 90 seconden opgeschuimde melk
  • fijn formaat
  • goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

claire88 28-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Niet alleen melkopschuimer maar ook je Matcha Thee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK460

Algemene score

10,0
ik heb de melkopschuimer uitgekozen met het punten systeem van het kerstpakket die ik had gehad. de keuze was zeer makkelijk want ik heb al meerdere dingen van inventum en ben er zeker blij mee. Goede kwaliteit dat gelevert wordt en dat geld ook voor de melkopschuimer.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Goede kwaliteit
  • Overal mee te nemen
  • perfect voor melk en voor matcha thee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E van Wijhe 16-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima melkopschuimer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK460

Algemene score

8,0
Prima melkopschuimer, maakt lekker veel schuim.
ik vind het jammer dat er geen handvat aanzit, dit had mijn vorige melkopschuimer wel, even wennen dus.
De garde is er moeilijk uit te halen, als je brede handen hebt kun je er net niet bij, de melkopschuimer is te diep. Verder prima kwaliteit voor deze prijs.

Pluspunten

  • veel schuim
  • snel klaar

Minpunten

  • geen handvat
  • met brede handen krijg je de garde er niet uit

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Leo 19-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima melkschuim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK460

Algemene score

10,0
De MK460....klein in formaat maar groot in prestatie!
Prima melkschuim voor uw kopje cappuccino.
Je waant je in Rome op het beste koffieterras met gebruik van dit apparaat!

Pluspunten

  • Klein van formaat
  • Eenvoudig in gebruik
  • Slaat automatich af.

Minpunten

  • schuimwieltje moeilijk bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krilu 20-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoere vormgeving en super cappuccino's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK460

Algemene score

10,0
- stoere, mooie eenvoudig vormgeving
- goede grip
- makkelijk schoon te houden
- perfect schuim voor cappuccino

Pluspunten

  • stoere, mooie eenvoudig vormgeving
  • goede grip
  • makkelijk schoon te houden
  • perfect schuim voor cappuccino

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inventum MK460 melk opschuimer 18-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum MK460 melk opschuimer

Geschreven voor: Inventum MK460

Algemene score

1,0
Op advies gekocht 5 keer gebruikt toen begon het koud opschuimer geen probleem maar warm opschuimer werkte niet meer naar 2seconde slaat hij uit rood en blauw knipperen dus terug naar de winkel waar ik tot mijn verrassing hoorde geen garantie stuk door eigen schuld ????zeker de melk te koud geweest of teveel stroom gehad ..Dit is een giller nooit meer een inventum apparaat ..

Minpunten

  • Paar keer gebruikt opschuimer warme melk defect.

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht
Inventum 20-05-2019

Beste heer/mevrouw,
Wat vervelend dat de melkopschuimer zo snel stuk is gegaan. Inventum biedt garantie op haar apparaten. Je kunt de service aanvraag aanmelden via https://www.inventum.eu/service-garantie/service-aanvraag-indienen/ en dan lossen we het probleem graag voor u op.
Met vriendelijke groet, team Inventum

Reageer

Viv 03-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK460

Algemene score

8,0
Fijn apparaat in gebruik en er komt heerlijke warme melk uit! Hartstikke blij mee! Zeker aan te raden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Zoe 31-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige melkopschuimer

Geschreven voor: Inventum MK460

Algemene score

10,0
Super enthousiast over dit product, de reden? Het is een super simpel en gemakkelijk apparaat en ook nog is modieus. Ik heb mijn oog op dit product laten vallen omdat het betaalbaar was en ik las hoe lang het bedrijf Inventum bestaat. Lang genoeg om te bewijzen dat het kwaliteit is wat zij leveren. Ook werkt het product super goed, en kan je daarnaast super veel kopjes koffie in een keer klaar maken! Dit product heeft mij omver geblazen omdat de werking zo goed is voor zo een betaalbare prijs. Ik ben super tevreden en woon pas op mijzelf waardoor ik geen dure melk op schuimer kon aanschaffen, maar juist daarom ben ik extra blij! Tevreden klant!

Pluspunten

  • Modieus
  • Geen lange wachttijd
  • Simpel gebruikbaar
  • Doorzichtige deksel (kijken of er niks mis gaat)

Minpunten

  • 1 kleur geschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima opschuimer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK460

Algemene score

10,0
Opschuimer werkt net zo goed als concurrerende merken maar voor de helft van het geld! Degelijke uitvoering en draadloos!

Pluspunten

  • draadloos
  • snel
  • mooi

Minpunten

  • roterende wieltje is moeilijk te verwijderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieternel 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

slechte opwarming

Geschreven voor: Inventum MK460

Algemene score

2,0
Het opkloppen van de melk gaat redelijk, maar is nog vrij koud! Dat is echt niet lekker in de koffie!!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon

Minpunten

  • slechte opwarming

Review criteria:

Goed
Goed
Inventum 09-10-2018

Beste Pieternel,
De melk zou na het opschuimen ca. 65 graden moeten zijn. Met het apparaat kan de melk koud en warm opgeschuimd worden. Koud opschuimen kan bijvoorbeeld lekker zijn voor een ijskoffie. Mocht het apparaat niet goed werken, neem dan contact op met de service afdeling van Inventum: 0800-4583688 of info@inventum.eu. We lossen het probleem graag op!
Met vriendelijke groet, team Inventum

Reageer

Martin 16-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slecht

Geschreven voor: Inventum MK460

Algemene score

2,0
Apparaat maakt slecht tot weinig schuim slechte koop voor toch een aardige prijs volgens mij zijn er wel betere te koop

Pluspunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer