Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 43 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MK351 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**r@g**l.com 07-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De beste melkopschuimer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

10,0
Dit is een top-melkopschuimer! Mooi en compact, maar ook een kwaliteitsprodukt, die lang meegaat. De anti-aanbak-laag in de melkopschuimer blijft goed. Reinig deze met een zachte doek of zachte spons. De melkschuimlaag zakt niet in. Uw bezoek zal óók verrast zijn bij het zien van een mooie kop cappuccino of café latte etc. Zoek niet verder, maar koop deze melkopschuimer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ebony 15-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

10,0
Geeft stevig, dik schuim zoals je dat in een koffiezaak ziet, ook met plantaardige melk. Kan ook grotere hoeveelheden melk opschuimen of alleen opwarmen. Fijne uitstraling met deze grijs/ witte kleuren. Zeer tevreden over dit product!

Pluspunten

  • Stevig schuim
  • Geschikt voor grotere hoeveelheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denny 01-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen prettig product.

Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

5,0
Geen geweldige melkopschuimer, althans niet voor 2 kopjes of meer.
Er zit namelijk een min en een max streepje in de beker , maar bij tot of net over de min-lijn stroomt het melk al over.
Bij gebruik een aangebrande laag melk op de bodem, meteen weer afwassen ivm de bittere smaak. Hier zijn wij dus niet tevreden over.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 02-06-2022

Beste Denny,

We vinden het jammer dat je niet tevreden bent over de melkopschuimer. Omdat je schrijft dat de melk aanbrandt, kan het zijn dat je melkopschuimer het gewoon niet goed doet. Wist je dat je 2 jaar fabrieksgarantie hebt op het apparaat? Als je de bon nog hebt, kun je er mee teruggaan naar de winkel van aankoop of contact opnemen met onze afdeling Service: 088 - 542 2290 of service@inventum.eu.

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

MariekeW 05-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne melkopschuimer/verwarmer voor kleine prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

9,0
Fijne melkopschuimer met, wat ik belangrijk vond, ook de optie om alleen op te warmen. Ook dan krijg je een klein schuimlaagje, maar je kunt meer melk in 1 keer opwarmen zonder dat de melkopschuimer overstroomt - tot 250 ml. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb ook het vorige model gehad en daar 3 jaar mee gedaan; hopelijk met zijn opvolger wat langer...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Marian v.d.Wal 22-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De uitstekende melkopschuimer eindelijk gevonden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

9,0
Meer gekregen dan verwacht. Twee functies: melk verwarmen en melk opschuimen. Geweldig, zeker omdat ik deze als aanbieding kon kopen en dus eindelijk in het bezit ben van een geweldige melkopschuimer die makkelijk te reinigen is. Zeker om op zoek naar te gaan!
Marian

Pluspunten

  • Melkopschuimen binnen enkele seconden
  • Ook alleen melk verwarmen binnen enkele seconden
  • Zeer gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Er was er nog maar 1.
  • Te weinig onder de aandacht gebracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m. schoor 08-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

9,0
Vanmorgen de melkopschuimer ontvangen. Erg tevreden! Maakt erg mooi en snel, dik schuim. Een fijn begin van de dag begint met een goede kop koffie met een dikke schuimlaag van havermelk. Blij mee!

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • makkelijk is gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander en Patricia 30-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fluisterstil en supersnel, heerlijk melkschuim!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

9,0
Deze melkopschuimer bezorgt je supersnel en fluisterstil heerlijk opgeschuimde melk. tip: gebruik koele, volle, a2 Jersey melk (Ekoplaza, AH en Jumbo) ongeveer 1.65 per liter.

Pluspunten

  • supersnel
  • fluisterstil
  • keurig melkschuim

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Claessen 20-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Melkopschuimer Inventum MK351

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

9,0
Ineen woord een geweldige op schuimer, voldoet aan mijn stoutste dromen. Raad het iedereen aan als je een op schuimer gaat aanschaffen. Maak met heel veel plezier een cappuccino, en geniet dan van het heerlijker melkschuim. Niet twijfelen maar aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 20-03-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Voldoet maar tot twee toe kort na garantie defect.

Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

5,0
De melkopschuimer maakt voor de helft melk warm en helft schuim wat niet zo romig is als dat je in een lunchroom je cappuccino besteld. Na ruim 2 jaar was het apparaat defect, motortje vastgelopen. Wederom gebeurde dit weer bij nieuwe MK 351 na 2 jaar en 3 mnd. Dealer en Inventum lieten het afweten met garantie en of coulance, slecht!
We hadden altijd gedacht dat melkschuim bij ieder apparaat hetzelfde is. Totdat we nu voor WMF kozen die 10 euro duurder is, maar wat een verschil, heerlijke romige schuim. Die ook nog eens een roomsmaak heeft. Bij beide merken gebruiken we houdbare melk, omdat we geen melkdrinkers zijn en het levert de beste kwaliteit melkschuim.

Pluspunten

  • Goedkoop in aanschaf
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Levensduur
  • Matig romigschuim
  • Niet zoals in café

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Kaatje 20-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Er is geen betere!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

10,0
De eerste melkopschuimer is nog lang niet kapot, maar na bijna 5 jaar is de coating toch wel zodanig versleten, dat ik vond, dat er een nieuwe moest komen. Na lang zoeken besloten, dat er geen betere melkopschuimer is dan deze, dus de tweede aangeschaft. Zeer laag in prijs, compact, zeer handig in gebruik, zeer stil. Bijzonder mooi schuim. Geen nadelen?? Ja, als je er teveel melk in doet, stroomt hij over.

Pluspunten

  • Prachtig schuim
  • Zeer stil
  • Zeer duurzaam!
  • Perfecte prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Stroomt over bij teveel melk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 17-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

In een handomdraai een heerlijke zachte schuim!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

10,0
In een handomdraai een heerlijke zachte schuim. De melkopschuimer is makkelijk in gebruik, goed schoon te maken en eenvoudig in het wisselen tussen de twee verschillende mixers (opschuimen of opwarmen). Ik geniet dagelijks van een zelfgemaakte latte macchiato, heerlijk!

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Schuimt goed op
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Daems Erik 11-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Opschuimer met veel schuim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

8,0
Opschuimen gaat perfect zelfs te perfect :-)
Volume mocht iets meer zijn maar voor de rest mooi klein toestel met auto stop en ziet er professioneel uit.

Pluspunten

  • Auto stop
  • schuimlaag

Minpunten

  • volume juist goed voor 1 Latte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 22-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Melkopschuimer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

10,0
Eenvoudig in gebruik, snel, makkelijk schoon te maken en staat ook nog mooi op het aanrecht, kortom een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 25-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Melkschuim zoals het hoort

Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

9,0
Met de Inventum melkopschuimer maak ik ook volgens kenners de beste cappuccino en latte macchiato. Hierdoor ben ik ineens een top barrista. Bedankt Inventum.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • geweldig melkschuim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Viki 24-12-2020
  • Product gekocht

Snel stuk

Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

1,0
Na 1 maand warmde hij de melk niet meer op, en schuimde ook niet. Met veel moeite een nieuwe gekregen, en deze is nu na een maand ook stuk. Nu warmt de melk nog wel op, maar schuimt de melk niet op. Totale miskoop.

Minpunten

  • Warmt niet op en schuimt niet op na een maand
  • Vervangende melkschuimer ook defect na een maand

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 13-01-2021

Beste Viki,

Wat ontzettend vervelend om te vernemen dat uw Inventum melkopschuimer al na een maand niet meer naar behoren werkt, dat is uiter. Heeft u hierover al contact gehad met onze afdeling Service? Wij geven namelijk standaard 2 jaar fabrieksgarantie en komen graag met Wat ontzettend vervelend om te vernemen dat uw Inventum heteluchtfriteuse kapot is gegaan. Heeft u hierover al contact gehad met onze afdeling Service? Wij geven namelijk standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Onze Service-collega's zijn het beste per e-mail te bereiken op service@inventum.eu en helpen u graag met een passende oplossing. Onze Service-collega's zijn het beste per e-mail te bereiken op service@inventum.eu en helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

Kaatje 02-11-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer duurzaam

Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

9,0
Mijn melkopschuimer is inmiddels 4 1/2 jaar oud en werkt nog steeds als dag 1! Ja, de coating koekt zeker aan en als je er iets teveel melk in doet stroomt hij over, dat werkt heel precies en geeft een vervelende knoeiboel als je niet oplet. Hij doet er naar mijn idee redelijk lang over, maar het schuim met volle melk is echt top! Hij is wel heel geruisloos. Door het handvat makkelijk te gebruiken en hij heeft ook een uitschenktuitje, wat super praktisch is. Een goede aankoop voor € 29,95 in 2016!

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Zeer goed schuim
  • Zeer duurzaam!
  • Makkelijk te hanteren

Minpunten

  • Er kan niks in de vaatwasser
  • Coating koekt meteen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoinette 08-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige, geluidloze Melkopschuimer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk én maakt heerlijk stevig opgeklopte schuim in nog geen 1 minuut tijd!
Handig in gebruik. Ik heb de gebruiksaanwijzing niet eens hoeven lezen. Deze melkopschuimer kan warme schuim maken door de kookfunctie die hierin zit, maar maakt ook koud opgeklopt schuim. Opwarmen van melk is óók nog mogelijk met deze melkopschuimer. Ideaal! Er zit een anti aanbak laag in, en dit maakt het schoonmaken érg simpel vind ik (slechts met warm water naspoelen). Wat ik ook ideaal vindt is dat het apparaat snoerloos is. Dus als de melk opschuimer klaar is, kan ik de melkopschuimer van het plateau afhalen en zo tot zeker 5 kopjes flink vullen. Er gaat namelijk 250 ml in maar ik doe zelfs iets minder erin omdat het snel veel is! Nog een mooie bijkomstigheid (vind ik) is dat hij géén geluid maakt!
Ik ben erg blij met deze aankoop. Bedankt!

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Anti-aanbak

Minpunten

  • Geen
  • Kan echt niets bedenken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 02-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk melkschuim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

10,0
De mk351 is een geweldig apparaat. Het maakt dik en romig melkschuim, die je van gewone halfvolle melk maakt. Dit is echt de allerbeste!

Pluspunten

  • Dik melkschuim
  • Snel klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 05-01-2020
  • Product gekocht

Fijne melkopschuimer helaas binnen jaar kapot

Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

6,0
Hele fijne melkopschuimer die ik met veel plezier elke dag gebruikte. Helaas, precies na een jaar ging hij kapot. Hij hield er gewoon mee op. Jammer!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Stil
  • Goed schuim

Minpunten

  • Binnen een jaar kapot dus niet duurzaam

Reageer

masinsist 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs/kwaliteit super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

8,0
na het vergelijken van diverse melkopschuimers bleek de MK351 qua prijs en kwaliteit de gunstigste. apparaat is handig in gebruik niet te groot geen blikvanger op de aanrecht. De capacino is heerlijk. Zeker omdat je de melk ook eerst kan opwarmen voor nog vollerschuim

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Neemt niet te veel ruimte in
  • De onderdelen makkelijk op te bergen in apparaat
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Jammer dat melk gedeelte niet los kan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews