- Blokker Melkopschuimer Elektrisch - RVS - 550W - BL-40002

- Blokker Melkopschuimer Elektrisch - RVS - 550W - BL-40002 - Machines voor ijs

- Blokker Melkopschuimer Elektrisch - RVS - 550W - BL-40002 - Machines voor ijs

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de - Blokker Melkopschuimer Elektrisch - RVS - 550W - BL-40002 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a****************@k*********17-08-2024
3.0

Jammer

3.0
Ik heb het product gekocht als opvolger van een inventum met dezelfde prijsklasse. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding onder de maat: het apparaat is erg langzaam, maakt veel lawaai en werkt melkschuim uitsluitend op volle melk. De temperatuur is wel goed en met volle melk heb je een mooie melkschuimlaag op de koffie. Ik beveel dit product niet aan, vanwege bovenstaande nadelen.
Pluspunten
  • Schuimlaag
  • Temperatuur
Minpunten
  • Herrie
  • Werkt traag
  • Werkt uitsluitend met volle melk
Yvonne27-07-2022

Geweldig

Fantastisch product. Heeft een 2 standenknop, een koude en een warme stand. Daarbij zitten 2 hulpstukken een spiraal voor heet schuim te maken en een ander hulpstuk om melk alleen op te warmen. Het handvat is erg handig, ook dat dit apparaat iets breder is dan ieder ander merk, waardoor je het makkelijker kunt schoonmaken. Het apparaat maakt geen lawaai en is snel klaar. Ben er blij mee.
Pluspunten
  • Vormgeving
  • De werking van het apparaat
  • 2 standen knop en 2 hulpstukken
Ana Lyti30-05-2020

Mooi en goed

Mooie strakke vormgeving, heeft een luxe uitstraling door het glimmende RVS, en geeft goed lobbig schuim
Pluspunten
  • dik lobbig schuim
  • luxe uitstraling door RVS
Evelien26-04-2020
5.0

Geen geweldige melkopschuimer

5.0
Gisteren deze melkopschuimer gekocht. Het reservoir is groot, dit is de reden dat ik hem gekocht heb, daarnaast is hij gunstig geprijsd. Helaas klopt hij de melk onvoldoende op en blijft de melk lauw. Ik ga hem morgen weer terugbrengen, hij bevalt me niet.
Pluspunten
  • Groot reservoir
  • Prima vormgeving
  • Goed geprijst
Minpunten
  • Melk is lauw
  • Weinig schuim