Bosch Serie 6 BEL554MS0 - Combination Microwave - 25L - 900W - Stainless Steel - Magnetrons

Bosch Serie 6 BEL554MS0 - Combination Microwave - 25L - 900W - Stainless Steel
Bosch Serie 6 BEL554MS0 - Combination Microwave - 25L - 900W - Stainless Steel
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 366,16 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Bosch Serie 6 BEL554MS0 - Combination Microwave - 25L - 900W - Stainless Steel

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 BEL554MS0 - Combination Microwave - 25L - 900W - Stainless Steel op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Roel28-10-2019

Prima magnetron

Magnetron doet goed zijn werk, ik merk dat i.v.m. onze oude combi oven/magnetron deze magnetron beter werkt. Raar zeker, als je de ruimte hebt, om een aparte over en magnetron aan te schaffen.
Pluspunten
  • Werkt goed
  • Deurtje gaat open met een touchpaneel
John26-01-2018

Druk op sensor en hij is open

Een magnetron in stijl, netjes afgewerkt. Alles via glas sensor en niet te ingewikkeld, geen hendel om de deur te oppennen, nee op de glas functie drukken en open is de deur. Grote binnenruimte en schoonhouden is nog nooit zo simpel geweest.
Pluspunten
  • snel warm
  • deuer automatisch open
  • glasplaat druksensor
Minpunten
  • snoer kan te kort zijn bij 2 inbouw boven elkaar