ETNA KEV158WIT / 725425 - Kookplaten

ETNA KEV158WIT / 725425
ETNA KEV158WIT / 725425
Review schrijven over ETNA KEV158WIT / 725425

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

Alle 0 prijzen en aanbieders

Specificaties

Belangrijkste kenmerken
Type verwarming
gas
Breedte
58 cm
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4 zone
ETNA
Kleur
Wit

Productomschrijving

Vrijstaande Electro kookplaat (58CM)

h*****@h********23-08-2024
3.0
Elektrische kookplaat ziet er goed uit en lijkt een goede prijs/kwaliteitverhouding te hebben. Bij het eerste gebruik deden de twee voorste elementen het niet. De twee achterste elementen doen het wel, maar het aan-lichtje doet het zelfs dan niet. Dit wilde ik laten repareren, maar Etna/Atag zegt dat deze problemen komen door een installatiefout of een verkeerde aansluiting. Terwijl... ik heb al dertig jaar een twee-fasen kookgroep met een perilex-stekker. En daar heeft altijd een Atag 7000 W kookplaat goed op gewerkt. Als het waar is dat er iets aan mijn installatie of aansluiting mankeert, dan had ik minstens een vraag daarover of technisch advies verwacht. Helaas lijkt Etna/Atag er op gebrand onder de garantie uit te komen.
Pluspunten
  • Ziet er goed uit
  • Is minder zwaar dan oude kookplaat
  • Is platter dan oude kookplaat
Minpunten
  • De snelle elementen doen het niet
  • Garantie wordt niet gehonoreerd
klassiek electrisch koken26-11-2023
Het kooktoestel is zeer solide en daarmee ook duurzaam. I.t.t. inductie biedt dit toestel een handige warmhoudfunctie waardoor warmhoudplaatjes overbodig zijn. Verder heb je geen last van inbranden of glasbreuk zoals bij keramische of inductie kookplaten. Indien je beide belangrijk vindt, kun je voor deze klassieker kiezen ofwel: oma's keuze! NB: gebruikersnaam . Geen mailadres vermelden!
Pluspunten
  • duurzame constructie
  • warmhoudfunctie
  • geen kwetsbaar glas
Lees alle reviews

Heb jij dit product in bezit en wil je graag je mening geven? Start dan hieronder met het schrijven van je review. Afhankelijk van de details duurt het schrijven van een review gemiddeld tussen de 3 en 10 minuten. Met jouw mening help je andere bezoekers een betere keuze te maken én maak je iedere maand kans op €250,-! Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?