De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 134 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch PVS775FB5E op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

9,1

Prins 09-03-2023

Helemaal goed, doet precies wat het moet doen

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een prachtige, handige, praktische kookplaat met 4 pitten.
Booster functie en 2 pitten combineren tot 1. Kookwekker/timer en na het koken in een paar tellen weer spik en span! Super tevreden hiermee!

Hannie 02-03-2023

Prima

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een fijne plaat die gemakkelijk te bedienen is.

Jeroen 19-02-2023

Geweldige keuze

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Gaskookplaat vervangen door deze top plaat! We hebben getwijfeld tussen een normaal formaat of een tikkie groter. Maar om achteraf geen spijt te hebben, kozen we toch voor deze plaat. Was even werk om een perilex stopcontact aan te leggen, maar toen dit klusje klaar was, was het een kwestie van aansluiten en koken maar!

De timer en multi/dual zone functie zijn erg fijn en de bediening werkt vlekkeloos. De kookplaat zelf is overigens ook gemakkelijk snel vlekkeloos na het koken. Even laten afkoelen en je poetst hem gemakkelijk schoon met de Bosch hob cleaner die we ook hebben gekocht.

In één woord, top!

Johan 17-02-2023

Zeer goede inductie kookplaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Eenvoudige bediening en goed kookresultaat. Boost functie is ook erg handig. Voldoende ruimte voor 4 pannen. Eenvoudig schoon te maken.

Camilla 16-02-2023

Prima plaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi design. Rvs randje mooi en praktisch tegen stoten. Gebruiksvriendelijk

Peet 47 29-12-2022

gewoon goed

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze kookplaat is zeer eenvoudig te bedienen, doet goed waar hij voor gemaakt is. k wou dat ik hem eerder aangeschaft had.

Lexie 27-10-2022

Super vervanging voor de gaskookplaat.

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Vanaf de eerste dag zeer blij met deze inductiekookplaat. Het is heel even wennen maar dan wil je niet anders meer.

Mw. Bakker 19-10-2022

Bosch Inductiekookplaat PVS775FB5E

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is wennen om van gas op inductie over te gaan, maar al snel wil je niet meer anders. Het grote voordeel van een inductiekookplaat is dat hij super makkelijk is schoon te maken. Met de tiptoetsen zet je de warmtestand makkelijk hoger of lager.
Wij kochten specifiek deze inductiekookplaat omdat je voor koken in een grote ovale pan de twee linker kookzones aan elkaar kan schakelen zodat 1 grote kookzone ontstaat. Daarnaast zijn door de markeringen de kookzones goed te onderscheiden.

Herman 14-10-2022

Snel, makelijk en mooi.

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Overgegaan van gas naar inductie, dit had veel eerder moeten doen.
De bediening is erg eenvoudig, even wennen gaat heel snel, en schoonmaken erg makkelijk.
Nooit weer op gas.

Willem 21-09-2022

Uitstekend apparaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi extra breed inductie koopplaat dat past in de normale kleine uitsnede van het aanrecht. De extra functies als booster, van 2 platen 1 grote plaat maken en de wekkerfuncties voor of uitschakelen of waarschuwen werken feilloos. Aanrader

JeroenGB 10-09-2022

De ideale kookplaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn super tevreden over deze kookplaat. Hij is breed, kan twee kookzones verbinden, beschermt de glasplaat aan de zijkant zodat je deze niet kunt beschadigen, terwijl de rand mooi laag blijft.

De installatie was eenvoudig en ondanks dat het een brede plaat is, past hij in een nis van 54cm.

Deze kookplaat hebben we aangeschaft nadat we verschillende kookplaten hebben vergeleken.
Niet alleen op mogelijkheden maar ook op basis van reviews en ervaringen.

Kortom, een aanrader.

Bosch inductiekookplaat 08-09-2022

Bosch inductiekookplaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Gewelidg mooi en uitstekend werkende plaat met als extra voordeel de breedte terwijl je hem in kleinere uitsparing kunt laten plaatsen

Karin1641969 06-09-2022

Mooie strakke inductiekookplaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super blij met mijn inductiekookplaat. Makkelijk in gebruik en in schoonmaken. Geeft veel meer rust in de keuken. Hoefde niet te wennen van gas naar inductie. Deze plaat reageerd eigenlijk net asl koken op gas. En met de boost functie gaat het heel snel. Zeer tervreden

Kees 29-08-2022

Blij er mee. Zeker met die dure gasprijs.

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De juiste pannen voor de combizone is wel een ding.

Esther 11-07-2022

fijn apparaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] van koken op gas over naar de inductie, supermakkelijke overgang, harder en zachter zetten gaat gelijk als je dat wil. We zijn er blij mee. Deze is ook lekker breed, dus gaat makkelijk met wat grotere pannen.

Willems 01-07-2022

Kookplaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima kookplaat !!
Wij zijn al jaren bekend met het koken op inductie maar in ons huidige huis zat nog een gaskookplaat dus een van onze eerste stappen was het aanschaffen van deze inductie kookplaat

1412crene 28-06-2022

inductieplaat

Geschreven voor: Bosch PVS775FB5E

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] na jaren op gas nu op inductie valt mee en werkt goed ook de kosten aan elctra vallen mee,gebruiken nu 2maand.Hadden we eerder moeten doen

Inductie kookplaat van bo 15-06-2022

Zeer zuinige kookplaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Werkt erg goed en zeer gebruiks vriendelijk

José 18-05-2022

Geweldig

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben heel blij met mijn nieuwe inductiekookplaat.
Na 2 maal koken was er er al aan gewend, de bediening is heel duidelijk weergegeven. Hij staat ook heel mooi in mijn keuken.

Bosch inductiekookplaat 11-05-2022

Prima product

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] de inductiekookplaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. De bediening is eenvoudig, zeker ten opzichte van onze oude gaskookplaat. De plaat is een sieraad voor ons kookschiereiland.

Toon meer reviews