Liebherr TP 1410 Comfort wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 44 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr TP 1410 Comfort wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**v@g**l.com 22-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

8,0
Heb deze koelkast gekocht omdat ik ook een vrieskast heb van Liebherr en het een vertrouwt product is en de koelkast doet het goed geen geluid met aanslaan en koelt goed dikke pluim

Pluspunten

  • Goed verlicht
  • Geen geluid bij aanslaan koelmotor
  • Stevige glasplaten

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

C**9@g**l.com 17-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
Koelkast dit product kan heel goed in een koude omgeving staan en als het kouder stop ie automatisch met koelen dus engere zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kruumel 09-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
WIj wilden een kleine koelkast zonder vriesvak. En deze van Liebherr zag er mooi uit en was precies wat we zochten.

Pluspunten

  • mooie koelkast
  • koelt erg goed
  • is geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Foodmaniac 07-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

9,0
Lekker ruim stille geluid prima koel een aanrader. Zeker volgende keer het Liebheer merk kopen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**n@g**l.com 03-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige en stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
Wat een prettig koelkast in gebruik: overzichtelijke indeling met stevige bakje en platen die je naar believen kunt instellen. Dat gaat heel makkelijk waardoor de koelkast ook nog eens goed is schoon te maken. Hij staat in de kamer maar je hoort hem vrijwel niet.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Overzichtelijke indeling
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

l**s@c**a.nl 02-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koel wonder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
liebherr koelkast heeft een mooi design praktische indeling en makkelijk te onderhouden

Pluspunten

  • mooi design
  • praktische indeling
  • makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**n@g**l.com 01-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk tafelmodel koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

9,0
Een mooie compacte vrijstaande tafelmodel Liebherr koelkast t.b.v. extra opslag. Ook de termijn van 7 jaar garantie geeft extra vertrouwen en is doorslaggevend voor de aanschaf door ons.

Pluspunten

  • Compact
  • Gebruikersvriendelijk
  • 7 jaargarantie
  • Degelijke producent van het produkt

Minpunten

  • Ietsje te kort electriciteitssnoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**n@h**e.nl 23-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr, de koning van de koelkasten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
Deze tafelmodel koelkast van Liebherr voelt veel solider en steviger aan dan onze vorige koelkast. We hebben hem in onze stacaravan geplaatst. We hebben gekozen voor een koelkast zonder vriesvakje. De koelkast heeft een handig handvat om de deur te openen. Er is meer dan genoeg ruimte voor alle spullen. Het is een no frost model. Wij hebben hem nog maar net, dus de duurzaamheid moet nog blijken maar met de extra zekerheidsgarantie van 7 jaar ben ik niet bang voor problemen.

Pluspunten

  • solide
  • stevig
  • mooie indeling
  • goed merk

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**g@o**k.com 07-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafel model koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
Een handig tafel model koelkast
Handige insparingen om de schappen in hoogte te verzetten
Koelt snel en prima kwaliteit
Super blij mee

Pluspunten

  • Prima kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**t@h**e.nl 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOPKOELKAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
Netjes afgeleverd, goede uitleg zijn er superblij mee. Mooie garantieperiode

Pluspunten

  • EENVOUDIG
  • GOEDE KOELING

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a**t@g**l.com 01-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een erg goede koelkast, echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

9,0
Deze koelkast is van degelijk materiaal, heeft een mooie diepte en inhoud en de rekken in de deur zijn erg stevig. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om de glazen platen praktisch te plaatsen.
Ook de "dranger" in het onderste rek is erg handig om bv een fles vast te zetten zodat die niet om kan vallen bij het open of dicht doen.
Het bovenste rek in de deur is open en dat vind ik veel handiger dan een dichte, zeker ook voor het schoonmaken.
Als bonus nog de extra 5 jaar garantie bij registratie zonder extra kosten!

Pluspunten

  • bovenste open rek in de deur
  • dranger in het onderste rek tegen omvallen
  • heeft een mooie diepte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.hoeven@ziggo.nl 24-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale koelkast met veel opberg mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
Makkelijk te plaatsen. Veel ruimte in de koelkast en snel in gebruik. Genoeg planken en de biertjes en frisdrank e.d worden lekker snel koel

Pluspunten

  • Genoeg opberg mogelijkheden
  • Je producten worden snel koel

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**5@u**l.nl 21-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lieberman koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
Prima kwaliteit en formaat/prijsverhoging voldoet prima als extra koelkast.
Werkt uitstekend zoals vooraf gedacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**4@g**l.com 18-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr, kwaliteit en betrouwbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
Ik heb voor een Liebherr koelkast gekozen vanwege de hoge betrouwbaarheid en kwaliteit van dit merk. Door mijn product te registreren heb ik 5 jaar aanvullende garantie gekregen, Totaal 7 jaar garantie dus! Een zeer geruststellend gevoel is dat. Ik kan me niet voorstellen dat andere merken witgoed zulke verregaande garantie bieden. Sterk aan te raden dus!

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Uitgebreide garantie

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

i**a@h**e.nl 09-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

8,0
Zocht een koelkast wat in de schuur kon staan, ook bij lagere temperaturen. Na goed uitleg kwam ik bij deze koelkast uit volgens de verkoper. Deze koelkast paste precies bij mijn wensen en gezien ik al eerder eentje van liebherr heb gehad enkele jaren wat voldeed heb ik deze koelkast gekocht. Ondanks de grootte, kan er toch nog veel in en dat was belangrijk. Zou het deze begeven ga ik toch weer voor zo'n koelkast.

Pluspunten

  • Goed uitzien
  • Functioneert perfect

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

p**9@g**l.com 28-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
Omdat al meer Liebherr producten , en deze goed bevallen nog geen storing gehad,

Pluspunten

  • klein
  • grote inhoud

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Philly 18-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

9,0
Het product dat we aangeschaft hebben moest energiezuinig zijn en weinig geluid maken. Aan deze twee eisen voldoet dit apparaat meer dan voldoende. Verder moest het natuurlijk ook goed koelen en dat is ook het uitstekend

Pluspunten

  • heel stil
  • energiezuinig
  • goede koeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**s@g**l.com 18-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

8,0
Het werkt goed naar verwachting. Ik ben er dan ook heel blij mee en goed gehlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

foutje bedankt 12-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foutje bedankt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

9,0
na 10 jaar een liebher koelkast gehad te hebben die zonder enige mankement zijn werk deed. Dacht ik dat hij het niet meer deed . dus een ander gekocht. echter bij aan sluiting bleek er kortsluiting te zijn geweest en stond er dus geen stroom op een van de 2 stopcontacten. Als ik dit eerder had ontdekt draaide mijn oude liebher mischien nog wel 10 jaar zonder problemen.

Pluspunten

  • ruime koelkast
  • helder licht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v**7@g**l.com 23-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

9,0
dit is weer mijn eerste apparaat, 25 jaar geleden had ik ook een liebherr en die was toen ook goed, kortom een vertrouwd merk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews