Liebherr TP 1410 Comfort wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr TP 1410 Comfort wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leeuwen 13-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie koelkast, goede indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
Het is een mooie koelkast, makkelijk in gebruik. Goede prijs voor goede kwaliteit.
Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaak 25-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dit is onze speciale bierkoelkast, schap-indeling kiesbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
Wij hadden hiervoor ook al een Liebherr koelkast, hebben we 15 jaar gehad. Het feit dat we de schappen op de gewenst hoogte, bierfles-hoogte, kunnen stellen gaf opnieuw de doorslag om wederom voor het merk Liebherr te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Heetebrij 09-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
aan het uiterlijk is al te zien dat het kwaliteit is. We denken een goede aankoop te hebben gedaan. kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth Bork 01-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker klein makkelijk koelkastje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
Blij met mijn nieuwe kleine handige extra koelertje. Deze hebben we extra bij onze andere fijne liebherr producten zodat alles mooi bij elkaar past en voor het oog ook eens heel fijn om na te kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evert 09-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel koelkast met veel ruimte en vier etages

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

9,0
Ter vervanging van een 45 jaar oude nog steeds werkende koelkast (!) zochten we een nieuwe tafelkoelkast voor in de schuur. Bijzondere wensen waren meer binnenruimte en één grote groentela i.p.v. twee om de prei goed kwijt te kunnen.
Deze Liebherr voldoet hier prima aan. Doordat er geen vriesvak in zit ontstaat vanzelf extra koelruimte. En hij heeft daarbij 4 etages, waarvan de legplankjes op meerdere hoogten kunnen worden ingesteld. Tijdelijk zit er ook 7 jaar garantie op.
Kortom een puik apparaat, dat geheel aan onze wensen voldoet.

Pluspunten

  • veel koelruimte voor een tafelmodel
  • vier etages en in hoogte verstelbaar
  • één grote groentela
  • verstelbare flessensteun in de deurvakken
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • energieklasse F, dus niet echt energie zuinig.
  • pootjes lastig in hoogte verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tevreden klant 23-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
Deze koelkast is prima qua uitvoering en indeling alles overzichtelijk.
De koelkast koelt zeer nauwkeurig,blijft prima op temperatuur en is heel stil.
Ben heel tevreden met deze koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Hoekstein 20-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie modellen.En past weer mooi op elkaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

8,0
We hebben al 15 jaar een vrieskast van Liebherr gehad en nu pas weer een nieuwe.
Maar hij was nog niet stuk.Nu ook maar een nieuwe koelkast.Staat mooi op elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico van der Meer 06-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede werking voor een mooie prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
We hadden al een inbouwkoelkast en een losstaande vriezer van Liebherr onlangs aangeschaft. Gezien de prettige en betrouwbare werking van deze apparaten hebben we nu een losstaande koelkast van Liebherr aangeschaft.

Pluspunten

  • ruim
  • overzichtelijk

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marion 18-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig te vullen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

9,0
Wij hebben ons hele leven (écht waar!) al koelers en vriezers van Liebherr, vanwege de hoge kwaliteit en lange!! levensduur, zonder problemen. Deze koelkast is lekker compact, en kan bovenop de nieuwe vriezer geplaatst worden, wat ons veel ruimte bespaart. Toch is deze compacte koelkast erg handig in te delen en past er zodoende enorm veel in.

Pluspunten

  • compact (buitenkant), ruim (binnenkant)
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik van der Maas 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Precies wat we zochten!

Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort wit

Algemene score

10,0
Deze koelkast is 100% wat we zochten. Geen vriesvak want we hebben een vrieskist in de kelder. Hij past exact in de beschikbare ruimte. Op advies extra ventilatie (rondom) gerealiseerd. Nogmaals: dit product is exact wat we zochten en nodig hebben.

Pluspunten

  • Zuinig energieverbruik
  • Maximaal gebruik beschikbare ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer