ETNA VW247M - Volledig integreerbare vaatwasser - 12 couverts - RVS - Vaatwassers

ETNA VW247M - Volledig integreerbare vaatwasser - 12 couverts - RVS
ETNA VW247M - Volledig integreerbare vaatwasser - 12 couverts - RVS
Review schrijven over ETNA VW247M - Volledig integreerbare vaatwasser - 12 couverts - RVS

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

7.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 50 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW247M - Volledig integreerbare vaatwasser - 12 couverts - RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

s*************@o**********07-05-2024
2.0

Echt slechte service

2.0
Toen de vaatwasser werkte, was het oké. Een half jaar later werkte het niet meer. Heb verschillende keren geprobeerd contact te krijgen met de klantenservice van ETNA. Zeer moeizaam. Ruim 3 weken later komt, hopelijk, een monteur langs.
h************@h**********15-04-2024
Prima kwalitatieve vaatwasser, zeker in perspectief van de aanschafprijs. Absoluut geen spijt van.
a*****@m*****13-03-2024
5.0

ok for price but some issues

5.0
after 2 years the machine is developing a residual current issue and flipping my 'aardlekschakelaar' sometimes. I hope the Enta service garuntee will cover this issue
Aad16-02-2024

Slechte vaatwasser

Onze etna vw247m was al na 2 jaar minimaal gebruikt te zijn ,door een lekkage bij het pompgedeelte economisch onherstelbaar defect. Een beroep gedaan op de wettelijke garantie maar geen reactie ontvangen van etna servicedienst. Naar mijn mening een slechte machine en nog slechtere servicedienst die geen aanbeveling verdienen, daarom maar een nieuwe vaatwasser gekocht van een ander merk Voor mij nooit geen Etna meer!!!!
Pluspunten
  • Goedkoop
Minpunten
  • Slechte kwaliteit
  • Belabberde servicedienst
Miranda28-11-2023

Zeker een aanrader

Vaatwasser en oven tegelijk gekocht en allebei erg tevreden over. Goede prijs kwaliteit verhouding. Hoop dat ik er lang plezier van mag hebben. Onze gaskoopplaat is ook niet meer zo best dus binnenkort waarschijnlijk ook een nieuwe van jullie merk.
Pluspunten
  • Lekker ruim
  • Veel programma’s
  • Droogt goed
Annemieke24-11-2023

Prima vaatwasser

Mijn eerste vaatwasser, en ik vind het heerlijk! Ik gebruik voornamelijk het korte programma: mooi snel klaar met relatief weinig waterverbruik. Alles wordt prima schoon. Wel komt het er nat uit, dus meestal ruim ik hem de volgende ochtend pas uit.
Pluspunten
  • kort programma mogelijk
  • schoon
Minpunten
  • na afloop nog nat
  • laatjes lopen niet heel soepel
l********@p********21-11-2023

Een zeer tevreden klant

Omdat mijn vorige afwasmachine ook een Etna was, was de keus niet moeilijk. Ik heb weer voor een Etna gekozen omdat de vorige negen jaar naar tevredenheid heeft gewerkt. Maar na het in gebruik nemen van de nieuwe bleek toch wel een groot verschil, de machine maakt superschoon, terwijl de in deling van de machine erg fijn is. Bovendien is de prijs ook heel prettig. Ik kan de machine zeker aanraden.
Pluspunten
  • indeling
  • bediening
Jeroen19-11-2023

Aanrader

Mooi product, strakke uitvoering makkelijk zelf te installeren en te bedienen
Pluspunten
  • Mooie uitstraling
  • Zuinig
  • Prijs kwaliteit
Josine12-11-2023

Basic vaatwasser

Zeer basic vaatwasser. Hij doet netjes wat hij moet doen, maar daar is ook alles mee gezegd. De indeling is behoorlijk onpraktisch, de scharnieren voelen niet stevig aan en de plastic houders raken elke wasbeurt los. Dat gezegd hebbende, het is een goedkoop model en de vaat wordt er keurig schoon in.
Pluspunten
  • Wast goed schoon
  • Goedkoop
Minpunten
  • Indeling onpraktisch
  • Scharnieren voelen niet stevig aan
f**2@g**l.com25-09-2023

Prima inbouw afwasmachine!

Prima product, voldoet volledig aan onze wensen. 5 jaar garantie waar vind je dat nog!
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
p***********@h******24-08-2023

Meedenkende verkoop

Zeer goede service, ook tijdens het advies voor mijn zoon. Meedenken omdat hij PDDNOS heeft, Goed meedenken voor een snelle levering en installatie. Perfecte technicus, die een snelle en vlotte installatie mogelijk maakte. Zoon is tevreden over zijn nieuwe vaatwasser en kon er na drie dagen goed mee omgaan.
Pluspunten
  • Goed advies
  • Snelle service
fdassen11-08-2023

Teleurstellende resultaten

Nu een tijdje in gebruik valt de vaatwasser tegen de binnenkant blijft erg nat. De verschillende programma's doen eigenlijk het zelfde . Dit wetende nu had ik hem niet gekocht. Alles bij elkaar matig. 23 april 2023Heb na een aantal reviews te hebben gelezen deze keuze gemaa kt er was nog type van Etna die iets goedkoper was toch voor deze gekozen. De vaatwasser doet zijn werk zeer goed. De 5 jaar garantie heeft ook zeker geholpen voor deze keus.
Minpunten
  • Machine blijft erg nat
  • Weinig verschil in programma
Jeannette24-07-2023

Goedkoop is absoluut geen duurkoop 5 jaar extra garantie!

Al eerder een Etna vaatwasser gehad die ruimschoots voldeed aan de verwachtingen. Heeft ons ook nooit in de steek gelaten! Toen we een nieuwe keuken kregen kregen we een “gratis vaatwasser” bij aankoop. Toen deze ons na jaren in de steek liet was de keuze snel gemaakt! Weer een ETNA dit na uitvoerig onderzoek in kieskeurig. 3 simpele normale programma’s zijn voor ons meer dan genoeg. De rest gebruiken we toch niet. Geluid van einde programma is idd aan de zachte kant. Droogt prima enige min puntje is dat er geen rem op de deur zit maar daar zijn we nu aan gewend we kunnen wel de deur op een kiertje zetten als het nodig is.
Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Korte duidelijke programma’s
  • Droogt prima
  • 5 jaar extra garantie
Minpunten
  • Geen rem op de deur
a**************@g********02-05-2023

Bevalt prima raad hem aan

Mooie machine genoeg opties echt waar voor zijn geld indeling praktisch maakt weinig geluid programma’s makkelijk in te stellen wast prima de vaat is schoon en droogt goed Ben helemaal te blij met mijn afwasmachine
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
i*********@g********01-03-2023
3.0
3.0
Na een dik jaar is de motor al stuk van mijn vaatwasser.. en een monteur erbij die 5 dagen later pas komt en die heeft het onderdeel niet bij zich.. het duurt erg lang allemaal .. ik koop geen vaatwasser om savonds de hele vaat met de hand af te wassen voor zo n lange tijd ..
o************@g********08-01-2023
Goed product werkt goed en keurig afgeleverd en alle verpakkingen meegenomen. Kan het aanbevel.
Pluspunten
  • Geluid gunstig
Minpunten
  • N.v.t.
Peter07-11-2022

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Vaatwasser gekocht, doet het prima. Simpel een prima vaatwasser voor het geld en 5 jaar garantie door eenvoudig te registreren !
Pluspunten
  • Bedieningsgemak
Minpunten
  • Scharnieren hadden beter gekund
lenakort@yahoo.com29-10-2022

Gewoon gaan kopen

Dit is mijn 2e vaatwasser al van etna ik ben zeer tevreden over jullie producten
Pluspunten
  • Maakt goed schoon
  • En komt er mooi droog uit
afwassen23-10-2022

goed afwassen

prima produkt. Door de vele programma's makkelijk in te stellen. Veel plezier van deze afwasmachine.
Pluspunten
  • meerdere programma's
  • snel
Minpunten
  • donker interieur
r********@g********02-10-2022
Nadat onze oude vaatwasser helaas de geest gegeven had besloten deze vaatwasser te kopen en totaal geen spijt van deze aankoop. Deze vaatwasser wast perfect schoon en de vaat is zelfs op kort programma van 50 minuten nog droog. Maw perfecte aankoop
Pluspunten
  • Wast perfect schoon
  • Zeer goed droog
  • Waterstop op de aanvoer
b********@g********31-07-2022

Goede prijs kwaliteit verhouding

Gekocht vanwege de prijskwaliteit verhouding, nette vaatwasser voor een goede prijs. En omdat hij in een ikea keuken past. Dat gaat prima.
Pluspunten
  • Past in ikea keuken
  • Goede prijs
Minpunten
  • Droogt niet zo goed
v********@g********14-07-2022

zeker een aanrader

Prima vaatwasser voldoende programma s en handig te bedienen en geeft de werktijd mooi aan zeker een grote progressie in ontwikkeling en handig te registreren voor de verlengde garantie !
Sef15-06-2022

Goed functioneel met veel programmeermogelijkheden

Gekocht via een lokale installateur,vanwege gunfactor (ZZP-er) en vanwege verwachte snelle service als er eens iets mis kon gaan. Dat was een verkeerde keuze. Het apparaat zelf is ok, we hebben een technisch probleem gehad gedurendecde garantieperiode masr dat is door ETNA perfect opgelost.
Pluspunten
  • Veel programma's
  • Geen lawaai
  • Gebruikersvriendelijk
  • Zuinig
Minpunten
  • Bestekbakje minder geschikt
f**********@h**********13-06-2022

Nooit meer etna

Slechte ervaring met zowel product van Etna als de klantenservice. Bij klantenservice geven ze aan dat je binnen 4 dagen gebeld wordt door een monteur. Ook geeft de telefonist aan als ik aangeef dat het vervelend is dat de vaatwasser het weer niet doet, hij door de regen naar huis moet fietsen en dat nog erger is. Monteur heeft na 2 weken tijd en moet ook thuis zijn in tijdslot van 4 uur. Nooit meer etna voor ons
Minpunten
  • Slechte inlevende klantenservice
  • Slecht product
k********@h******10-06-2022

wast beter dan Oma

zeer overzichtelijke bediening, wast ook met 55 minutenprogramma blinkend schoon, net als oma vroeger de vaat deed.
Pluspunten
  • korte programma mogelijkheden
Minpunten
  • niet de stilste