AEG FSB52637P Volledig Geïntegreerde Vaatwasser - 13 Couverts - Zwart - Vaatwassers

AEG FSB52637P Volledig Geïntegreerde Vaatwasser - 13 Couverts - Zwart
AEG FSB52637P Volledig Geïntegreerde Vaatwasser - 13 Couverts - Zwart
Review schrijven over AEG FSB52637P Volledig Geïntegreerde Vaatwasser - 13 Couverts - Zwart

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

Alle 0 prijzen en aanbieders

Bestek voorziening
Mand
Verstelbare bovenkorf
Ja
Kan zelfstandig met internet verbinden
Mobiele data verbinding mogelijk
Nee
App vereist voor volledige functionaliteit
Bluetooth vereist
Opent automatisch voor drogen
AirDry
Auto sensor programma
Auto
Duur wascyclus op standaard programma
240 min
Laadvermogen vaatwasser
Aantal couverts
Maximum cleansing temperatuur
60 °C

ruya.unlu@hotmail.com03-07-2022
Hele slechte droogfunctie. Als jij wil dat je jij de vaatwasser aflost i.p.v. de vaatwasser jou dan moet je deze zeker aanschaffen! Ik ben zeer ontevreden. mijn vaat heeft vlekken ondanks ik goede producten gebruik. Volgens de monteurs elke keer een ander verhaal; wel zout gebruiken, geen zout gebruiken. Ik heb het product geretourneerd.
Pluspunten
  • ruim van binnen.
Minpunten
  • Droogfunctie
  • laat vlekken achter
r********@g********23-11-2021
Vervanger van onze 9 jaar oude Siemens vaatwasser. Deze heeft in deze periode 2 keer een probleem gehad met de afvoerpomp ( schijnbaar bekend probleem bij Siemens ) Nu deze AEG gekocht nav reviews en de goede ervaringen met andere AEG machines. Wast vaat goed schoon en droog. Is stiller dan onze vorige machine. Zeer makkelijke bediening via touchpanel Voelt wel iets minder stevig aan dan vorige machine, m.n. onderste rek is iets minder stevig. Handig lampje als machine draait. Slimme functie , dat deur openspringt na eindigen programma, zodat de vaat kan drogen. Al met al zeer blij met deze vaatwasser
Pluspunten
  • Wasresultaat
  • Prijs
Minpunten
  • minder stevig rek
Lees alle reviews

Heb jij dit product in bezit en wil je graag je mening geven? Start dan hieronder met het schrijven van je review. Afhankelijk van de details duurt het schrijven van een review gemiddeld tussen de 3 en 10 minuten. Met jouw mening help je andere bezoekers een betere keuze te maken én maak je iedere maand kans op €250,-! Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?